pyknet پيك نت

سخنرانی جانشين فرمانده سپاه
حاكميت بسيج درادارات
طرح جديد سپاه - رهبر
چينیها ازغلطی كه‌بنام انقلاب فرهنگی‌كردند پشيمان‌اند



ايران از مرز 21 درصد گذشت
زنان دو برابر مردان
درايران روانی می‌شوند

واكنش ها

درگذشت
رهبر اركستر
سمفونيك ايران

منوچهر آتشی:
اهل انديشه
دوران خاتمی را
فراموش نخواهد كرد


صدای بهنود
در
راديو اينترنتی


پوينده
قتل او با فتوای كه بود؟

قدرت
از آبان ماه
به نمايش در می‌آيد

"يك شب"
دور جهان
می گردد

میرحجازی

هنرتوطئه

پشت صحنه
اميد حسيني‌


يك آلبوم
 هم جديد
هم قديمی
شجريان
در صدر

دیدنی

انتخابات

ايرانی
آزادی ايتاليائی


 
 

گزارش مسعود بهنود از محل حادثه
انفجارهای لندن
سود و زيان ايران


سخنرانی فرح كريمی درميزگرد هاينريش بل
آنها كه مردم را چاپيده اند
با شعارحمايت از
غارت شدگان انتخابات را بردند
اهميت داخلی نقض حقوق بشردرايران، بيشتر از
اهميت بين المللی فعاليت های اتمی ايران است


سخنرانی توام با هشدار خاتمی
اگردرآمد نفت را پول تو جيبی كنند
كشوربه خاك سياه خواهند نشست


4 شبانه روز- تير و تحصن
فرصت بزرگ از دست رفته!


10 روز داغ خبری
مردم كدام گزارشها
و اخبار را بيشتر خواندند؟


نماينده مجلس فرمايشی
انتخابات وقتی خوب است
كه من در آن برنده شوم

ديداركردهای مجلس با رئيس جمهور جديد
پاسخ های نظامی- فرماندهی
احمدی نژاد در ديدارها ومصاحبه ها


كردهای عراق يكبار ديگر
به كركوك فراخوانده شدند

لوموند ديپلماتيك فارسی ماه ژوئن

لوموند ديپلماتيك فارسی ماه ژوئن با توضيح هيات تحريريه اين نشريه وزين پيرامون تاخير در انتشار مطالب اين ماه، انتشار يافت. دليل اين تاخير اينگونه توضيح داده شده است: انتخابات در ايران و رفراندوم طرح قانون اساسی اروپا ، موجب تاخير  در ترجمه و انتشار مقالات ماه ژوئن شد .دراين شماره مطالبی با عناوين زير می‌خوانيد: 

1- اميدها. 2عقب نشينی چپ در فرانسه به نام اروپا.3- از ياغی گری تا باز سازي  

دلايل هلندی ها.4- بيست سال بعد، بازگشت به پروسترويكا ی گورباچف. 5- وظيفه بی‌احترامي. 6- كار اجباری برای مشمولين كمك های اجتماعي7زندانيانی كه همچنان كفاره پس ميدهند.8- گسست های آشكار در امريكای لاتين. 9- دسيسه ای نافرجام در مكزيكو10- تاهيتی يا تناوب دشوار حكومت11- تيغه بندی هويتی بين فلامان ها و والون ها.12- آفريقا ، موش آزمايشگاهی برای صنايع بزرگ داروسازي13- همدستی خبرگان فراملتي14- يهودی ستيزی، واقعيت ها و جعل خبر. 15- ياد بود زنده ماداگاسكار16- محدوديت های قدرت  


نگاه واقع بينانه فرمانده كل سپاه پاسداران به استراتژی امريكا در منطقه، با نگاه داخلی اوهمسوئی استراتژیک دارد؟
خوب يا بد
جمهوری اسلامی وارد
مرحله جديد خود شد!


ناصرزرافشان آزاد شد
آخرين گزارش از
وضع بحرانی اكبر گنجی


بسيج سپاه
مديريت ادارات و زيرمجموعه
وزارتخانه ها را دراختيار می‌گيرد


سپاه، امروز مامور حفظ امنيت داخلی و خارجی است و نيروی زمينی در اين زمينه ماموريت بزرگ  دارد. برنامه پنجساله چهارم سپاه پاسداران، ما را آماده نبرد آينده می‌كند. سپاه آمادگی كامل برای كمك به دولت جديد دارد. مسائل سياسی، اقتصادی، فرهنگی و امنيتی كشورهای منطقه به هم گره خورده و احتمالا بايد در سال‌های آينده ما شاهد فشارهای سياسی و اقتصادی غرب باشيم.


ديدار احمدی نژاد با شورای سياستگذاری ائمه جمعه
تكليف ائمه جمعه در آينده
متفاوت با وظيفه گذشته است

امام جمعه ها و شورای سياستگذاری ائمه جمعه در 8 سال دولت‌خاتمی، ستادمقابله با دولت واصلاحات بودند.


شيرين عبادی
گنجی را از اوين به بيمارستان منتقل كنيد

خاتمی چگونه بگويد؟
كانون توطئه انتخاباتی
بيت رهبرمعظم بود
!


پای مصباح يزدی گير است
اعتراض به حكم دادگاه
 قتل های محفلی كرمان

2ميليون ايرانی با زندان درگيرند
700 هزار ايرانی
در طول سال می‌روند زندان

وكيل جانبازان:
جانبازان واقعی بی ‌پناه مانده‌اند
عده‌ای با پرونده سازی جانباز شده اند

يك نامه دريافتی
دم خروس ترور قاسملو
در مصاحبه صادق طباطبائی

63 نوزاد را از بيمارستان های
كرج، تهران، شهرری ربودند و فروختند


 وبلاگ ها


وب نامه
حاج آقا خوئينی ها
فعلا قصد شكستن سكوت را ندارد


وبلاگ هنوز
از اين شكاف
بالاخره بايد راهی باز كرد


از وبلاگ خوابگرد
حاج آقا را
درجبهه نديده بودم



سهم خود را در بهره گیري از این روزنت بپردازید

این یگانه منبع درآمد پیک نت براي ادامه انتشار است.


 حساب بانكي پيك
S.G
.
Bardeh
 
Kontonr.: 277978300
 BLZ:100 700 24
 
DeutsheBank (Germany)

نشاني پستي پيك نت
 
KHMI
 
Postfach 210453
 10504 Berlin-Germany


    

 

18 تير 1384 -9 ژوييه 2005


پيك هفته 35

ديدگاه روسيه
درباره جنگ
درحوزه خزر

سرگئی ايوانف وزير دفاع روسيه اعلام كرد : خطر وقوع جنگی عظيم در منطقه خزر وجود ندارد. اما تهديدات جديدی وجود دارند كه ما بايد با همكاری كشورهای حوزه خزر اين تهديدات را دفع كنيم .
برقراری نظم در منطقه خزر و نگهداری آن تنها بر عهده كشورهای حوزه خزر است . افزايش فعاليت های نظامی ساير كشورها در اين منطقه جزيی است .


يكصد شركت
امريكائی
درآذربايجان

سفير آمريكا در جمهوری آذربايجان در سالروز استقلال ملی اين كشور در باكو اعلام كرد:
آمريكا در آذربايجان حضور فعال دارد و اين حضور تقويت نيز خواهد شد. روابط دوجانبه به سطح همكاريهای راهبردی ارتقاء يافته است وآمريكا از آينده اين جمهوری دفاع می‌كند، چرا كه جمهوری آذربايجان متفق پايدار آمريكا در مبارزه با تروريسم است و حضور نظاميان باكو در عراق و افغانستان دليل اين همكاری است .
انتخابات آزاد پارلمانی در آبانماه سالجاری در آذربايجان, گامی مهم در زمينه تقويت دمكراسی در اين كشور خواهد بود . اكنون بيش از يكصد شركت آمريكايی در آذربايجان فعاليت می‌كنند و واشنگتن برای تامين امنيت سرمايه گذاران آمريكايی همكاری با دولت باكو را افزايش خواهد داد.


انفجار لندن

هشداری است

برای ایران

در یک اقدام تروریستی در متروی شهر لندن، دهها تن کشته و مجروح شدند. شمار کشته شدگان تا 40 تن گزارش شده است. این انفجار همزمان با گشایش اجلاس رهبران 8 کشور بزرگ سرمایه داری جهان بوقوع پیوست و بلافاصله سازمانی که به شبح جهانی تبدیلش کرده و نامش را القاعده گذاشته اند مسئولیت آن را پذیرفت.

خبرگزاری ها عمدتا روی محکوم کردن این اقدام تروریستی توسط نخست وزیر انگلستان و بازگشت او از اجلاس سران در اسکاتلند به لندن برای نظارت بر بیرون کشیدن کشته شدگان و مجروحان انفجار از زیر زمین مترو متمرکز شدند. این درحالی است که اولین تفسیری که از این حادثه به اذهان عمومی راه می یابد آنست که حادثه انفجاری برای تقویت آن نظری بوقوع پیوسته که در اجلاس سران 8 کشور، با بزرگ کردن لولوی القاعده نه تنها در تلاش توجیه اشغال عراق و افغانستان، بلکه در پی گرفتن چراغ سبز از رهبران اروپائی این اجلاس برای حمله نظامی به ایران و ترساندن جهان از اقدامات تروریستی- اتمی است. امری که مرتب تبلیغ می شود جمهوری اسلامی در پی آنست.


سلطه امريكا
براينترنت
ادامه می‌يابد

مايكل گالاهر سخنگوی وزارت بازرگانی ايالات متحده آمريكا اعلام داشت: آمريكا قصد ندارد كنترل كليدی كامپيوتر ها و تامين كاركرد اينترنت را به كسی واگذاركند. گروهی از 13 شركت كامپيوتر كه نقش بنيادی در DSN _ سرور ها برای تمامی شبكه جهانی ايفا می‌كنند, فهرست « انحصارت سطح بالا » را حفظ می‌كنند . ( يعنی انحصار سايت هايی با پسوند های .com, .net و غيره را ).
اين امر به استفاده كنندگان امكان يافتن سايت ها با اسامی , اما نه آدرسی با ارقام پيچيده را می‌دهد. دولت ايالات متحده آمريكا پيش تر درنظر داشت كه كنترل كامل اين سرور ها را به كورپوراسيون ICANN بدهد. اما اكنون آمريكا بطور رسمی اعلام كرد كه قصد ندارد تغييری در موقعيت موجود بدهد. چنين تصميمی با مراقبت از ثبات و امنيت اينترنت كه مهمترين نقش را برای اقتصاد جهان معاصر ايفا می‌كند, استدلال می‌شود.
طبق اطلاع دولت , ايالات متحده آمريكا مايل نيست گام هايی كه بالقوه بتوانند به كار موثر سيستم های DNS آسيب برسانند, بعمل بياورد و از اين رو به اجرای نقش تاريخی خود در كار بنيادی سيستم سايت ها ادامه می‌دهد. در حال حاضر تصميم ايالات متحده آمريكا به هيچ وجه در كار استفاده كنندگان معمولی اينترنت تاثير نمی‌ گذارد , اما به لحاظ تئوريكی كنترل خودمختار آنها برسيستم جهانی نام ها می‌تواند پيامد های بسيار جدی را دربر داشته باشد.


پيمان
شانگهای
نگران آينده

اجلاس پيمان شانگهای كه مبتكر برپائی آن دولت چين است، با صدور قطعنامه ای كه آشكارا نگران گسترش عمليات نظامی امريكا و ناتو تا مرز چين است به كار خود پايان داد. دراين قطعنامه آمده است:
عمليات نظامی امريكا در افغانستان پايان يافته است اما اين كشور همچنان در دراين كشور نيروی نظامی خود را حفظ كرده و علاوه بر آن به گسترش حضور نظامی خود با ايجاد پايگاه در ازبكستان و قرقيزستان مشغول است. 18 هزار نيروهای ائتلاف به رهبری امريكا و به بهانه سركوب بقايای طالبان درافغانستان مستقرند.
پيمان شانگهای خواهان اعلام زمان خروج نيروهای نظامی امريكا از افغانستان و همچنين خاتمه دادن به استفاده از فضای هوائی و پايگاه های نظامی امريكا دركشورهای همجوار افغانستان است.
پيمان شانكای درآستانه اجلاس كشورهای بزرگ سرمايه داری موسوم به گروه 8 برپا شد تا قطعنامه آن بتواند بر مذاكرات اين اجلاس تاثير بگذارد. اين درحالی است كه همه پيش بينی ها حكايت از وقوع حوادثی نظير حوادث منجر به سقوط دولت اوكرائين و قرقيزستان در ازبكستان و قزاقستان و حتی آذربايجان در آينده نزديك دارد.
امريكا در حال حاضر و به بهانه پشتيبانی از عمليات نظامی واحدهای خود در افغانستان به بهانه تعقيب طالبان در دو پايگاه مهم "خان آباد" در ازبكستان و "ماناس" در قرقيزستان مستقر است و دو كشور چين و روسيه اين استقرار را نه درارتباط با حوادث افغانستان بلكه در ارتباط با حوادث آينده در آسيای مركزی و نزديك شدن قوای نظامی امريكا به روسيه و چين می‌دانند.


مذاكرات
چين و روسيه
درباره ايران

در آستانه اجلاس سران گروه 8 مقامهاى ارشد پكن و مسكو درباره فعاليت های هسته ای ايران مذاكراه كردند. آن ها از طرف های اروپايى مذاكره كننده با ايران خواستند تا اجازه ندهند دامنه تنشهاى هسته اى بيش از اين گسترش يابد. چين و روسيه در اين بيانيه علاوه برمخالفت با گسترش تسليحات هسته اى، تمايل خود را براى حل و فصل سريع مشكل برنامه هسته اى ايران از طريق اقدامات ديپلماتيك و در چارچوب آژانس بين المللى انرژى اتمى اعلام كردند. هر دو كشور از تلاش هاى جامعه جهانى براى ارائه راه حل سياسى در مورد فعاليت های هسته اى ايران حمايت كرده و آمادگی خود را برای ايفاى نقش دراين زمينه اعلام داشتند.