فاضل میبدی: استقلال یعنی سرشاخ شدن با همه؟

40 سال است نتوانسته ایم

مشکلاتمان را با امریکا حل کنیم!

 

در زیر زمین خانه

پدریکه‌نمی‌خواست خبراعدام

فرزندش را بشنود خودکشی کرد!

(پیک هفته ۱۰۹) 8 مهر ماه 1399  -  29 سپتامبر 2020

 pyknet100@gmail.com


8-7 مهر

خبرهای
 سیاسی – اجتماعی


8-7 مهر

منتخب رویدادهای منطقه و جهان


8-7 مهر

منتخب اخبار
هنری و فرهنگی


8-7 مهر

منتخب اخبار
شهرستان ها


8-7 مهر

منتخب اخبار ورزشی


8-7 مهر

منتخب اخبار اقتصادی

 

عنوان اول پیک نت 8 مهر

ج. اسلامی می تواند هزینه

تغییرات را تحمل کند؟

زمزمه ها و شایعاتی که درباره احتمال باز شدن فضای سیاسی در هفته های اخیر در جمهوری اسلامی وجود داشت، بتدریج جنبه خبری به خود می گیرد. این احتمال را در تفسیر خبر آخرین دیدار با شیخ مهدی کروبی، پیش از انتقال به بیمارستان در پیک نت با این تاکید مطرح شد که صحبت از تغییرات جدی در ترکیب و سیاست های شورای نگهبان (حتی در برخی نهادهای مهم نظامی) مطرح است. بویژه  با آش شوری که با مجلس استصوابی یازدهم پخت. روز گذشته روزنامه اعتماد نوشت:

«احتمال ایجاد برخی گشایش‌های سیاسی همزمان با خاتمه حصر قوت گرفته است.»

گفته می شود که یک هیات سه نفره با چیدمان رهبر جمهوری اسلامی برای مذاکره با میرحسین موسوی تعیین شده که عبارتند از علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی، علوی وزیر اطلاعات و محسنی اژه ای معاون اول قوه قضائیه. اقدامی دیر هنگام که اگر همزمان با روی کار آمدن حسن روحانی انجام شده بود ای بسا نتیجه ای دیگر داشت. یگانه خبری که از این هیات تاکنون به بیرون درز کرده اینست که شمخانی و علوی روی قبول شرایط موسوی و خاتمه حصر تاکید دارند و اژه ای در این زمینه هنوز مردد است.

این تفسیر که این گشایش سیاسی و حتی به تفاهم رسیدن با میرحسین موسوی نوعی مانور برای گرم کردن تنور انتخابات 1400 است، عامیانه ترین تفسیر ممکن است. چنین تفسیری برای انتخابات 92 و حتی 96 قابل قبول بود اما نان حکومتی اکنون در هیچ تنوری نه پخته می شود و نه گرم. اقتصادی متلاشی شده و تحریم های شدید تر و قوی‌ترشدن احتمال باقی ماندن ترامپ در کاخ سفید، نارضائی و خشم  وسیع مردم، در کنار حضور اسرائیل در خلیج فارس و جنگ میان ارمنستان و آذربایجان و آتش افروزی ترکیه در این جنگ و همچنین در عراق و دهها نشانه دیگر حکایت از حریق دارد نه گرم شدن تنور!

انتخابات مجلس یازدهم و سر باز زدن اکثریت مردم از حاضر شدن در پای صندوق های رای و مجلس فلج و نامشروعی که در بحرانی ترین دوران 40 سال اخیر تشکیل شده، نمی تواند برای انتخابات ریاست جمهوری تکرار شود، که اگر بشود فاجعه بر فاجعه افزوده خواهد شد. اما قفل بی اعتمادی مردم چگونه باز خواهد شد؟ سئوال بزرگ همین است!

روز گذشته موسوی لاری وزیر کشور دولت محمد خاتمی گفت که مجلس یازدهم بهترین تبلیغ برای اصلاح طلبان است. او نیمه پر لیوان را گفت. این لیوان نیمه ای خالی هم دارد و آن "بدترین تبلیغ برای کل نظام است."

در چنین حال و هوائی، گشودن فضای سیاسی و جلب اعتماد مردم به یک خانه تکانی اساسی در تمام سیاست های داخلی و خارجی نیازمند است. یعنی همان که آیت الله خوئینی ها که از تیزهوش ترین روحانیون سیاسی جمهوری اسلامی است در نامه سرگشاده به رهبر جمهوری اسلامی نوشت و تاکید کرد که سیاست های 3 دهه گذشته باید تغییر کند. آیا نظام توان چنین تغییراتی را دارد و هزینه آن را می تواند تحمل کند؟ پاسخ اینست: «اگر نکند، چه می تواند بکند؟»


زبان اعتراضات تغییر می کند

حمله با مواد آتش زا به دادگاه

صادر کننده حکم اعدام نوید افکاری


تکذیب مذاکره با هیات امریکائی
مردم ایران گوششان
از این تکذیب ها پر است!


برای نامزدی انتخابات ریاست جمهوری

هیچ نامزد احتمالی 1400

صراحت سردار دهقان را ندارد!


کرونا نشان داد، سرمایه داری

باید دوباره خود را تعریف کند!

راشا تودی ترجمه رضا نافعی


عنوان اول پیک نت 7 مهر

کدام وظائف رهبری

به مجتبی‌خامنه‌ای منتقل شده؟

آنها که اخبار ایران را دنبال می کنند و مهم ترین آنها را به حافظه می سپارند حتما بخاطر دارند که سال 98 محمدی گلپایگانی رئیس دفتر رهبر جمهوری اسلامی یک سفر شتابزده به قم کرد و با شماری از روحانیون حکومتی نیز دیدار و گفتگو کرد. خود این سفر اهمیت خبری نداشت، اما نکاتی که از قول او در دیدار با روحانیون حکومتی مستقر در قم نقل شد اهمیت داشت. او به آنها در تمجید از مجتبی خامنه ای فرزند رهبر جمهوری اسلامی گفته بود که رهبر بخشی از اختیارات خود را به وی منتقل کرده و ایشان خیلی خوب این بخش ها را اداره می کند. شاید این سفر و این تعریف بی ارتباط با اخبار مربوط به سلامتی جسمی رهبر جمهوری اسلامی در آن مقطع زمانی نبود اما بهرحال چه انگیزه سفر وضع جسمانی آقای خامنه ای بوده و چه ارتباطی با وضع جسمانی و سلامتی ایشان نداشته، یک جنبه مهم و به روز خبری اینست که چه اختیاراتی را رهبر جمهوری اسلامی به فرزند خویش منتقل کرده و این انتقال به موجب کدام قانون و تصویب کدام نهاد صورت گرفته است. در میان انواع حدس و گمان هائی که درباره بیت بشدت مخفی رهبری وجود دارد، این نکته، یعنی تفیض بخشی از اختیارات رهبری به مجتبی خامنه ای حدس و گمان نیست زیرا رئیس دفتر رهبری آن را با روحانیون قم در میان گذاشته است. بنابراین مردم حق دارند بدانند مجتبی خامنه ای مسئولیت کدام نهادها و مسائل را برعهده گرفته و از چه زمانی؟ آیا صحت دارد که اطلاعات سپاه زیر نظر وی عمل می کند؟ شورای نگهبان آخرین رایزنی ها را با وی می کند؟ سرکوب تظاهرات 98 به فرماندهی وی انجام شد؟


تاج زاده:

بحران‌اقتصادی ایران حل نمی‌شود

مگر تحریم های جهانی لغو شود!

 


سایت اسپوتنیک به نقل از روزنامه الجریده:

اصولگرایان ایران

طرح مذاکره به ترامپ داده اند


محسن رفیقدوست:

سردار دهقان و چند نظامی دیگر

می خواهند رئیس جمهور شوند


عنوان اول پیک نت 6 مهر

مردم امریکا در انتظار
کودتا و ضد کودتا در کاخ سفید


در دیدار با نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل

پیشنهاد جسورانه و عاقلانه

آیت الله سیستانی برای انتخابات عراق


نظام "خان خانی" جمهوری اسلامی

صدام حسین اگر زنده بود

همان را می گفت که علم الهدا گفت!


حساب بانکی

DEUTSCHE BANK

BIC: DEUTDEDBBER

IBAN. DE 31100700240459374500

 

----------------------------

برای تماس با پیک نت

 ازآدرس ای میل زیر استفاده کنید:

  infos@pyknet.net

 

آدرس پستی

N.Vernis

Postfach 200208
  13512 Berlin

Germany

----------------------------

Site Meter Site Meter

pay pal پیک نت برای دریافت آبونمان و کمک های مالی

آدرس ای میل ویژه pay pal

4peiknet@gmail.com

 

 



کدام مطلب پیک نت روزگذشته

بیشتر خوانده شد؟

عنوان اول پیک نت روز گذشته «کدام وظائف رهبری به مجتبی خامنه ای منتقل شده؟» با بیش از 6 هزار خواننده روی تلگرام این روزنت بیشترین مخاطب را در میان مطالب روز گذشته داشت. همین مطلب در فیسبوک پیک نت نیز بیشترین خواننده را داشت و روی 13 فیسبوک خوانندگان آن نیز به اشتراک گذاشته شد.


تلگرام پیک نت


 فیسبوک پیک نت


سایت بین المللی

آمار سایت های خبری فارسی

پیک نت:

Monthly Visitors: 504,930


صفحات اول

روزنامه های امروز ایران