توضيح سياسی وزارت دفاع
درباره پايان دخالت های
سياسی نيروهای نظامی


دكتر پيروز مجتهدزاده 
امريكا موقعيت ژئواستراتژيك
و ژئوپوليتيك ايران را هدف گرفته
جدال حكومتی بر سر دو گزينه به لحظات قطعی و مهم تصميم گيری نزديك ميشود : يا سركوب داخلی و رفتن به سوی مذاكره با آمريكا و خروج از بحران اقتصادی و يا مدارا با مردم و گشايش درهای مذاكره با آمريكا و خاتمه بخشيدن به محاصره اقتصادی
هنر و انديشه

احسان طبری
فارسی 
زيبای هزار ساله
 

امير كاويان
زين دايره مينا

جمعه‌ها
 بوی خون می‌دهد
 

بهزاد فراهانی
ما را خانه نشين كردند

م. ا. به آذين
درك من از هستی

داريوش مهرجويی
سينما يعنی جامعه

برای استاد
پرويز شهرياری
 

بهرام بيضايی
اينگونه ببينيم

اپرای رستم 
و سهراب

فرهنگ
هفت هزار ساله

روزنت‌‌ها
  امروز  
پارس پژواك
رويداد
زنان ايران
همه ايران

راديو‌ها

  آزادی  
صدای ايران
بی بی سی
فرانسه
روزنامه‌ها
  ابرار  
اطلاعات
اعتماد
آفتاب يزد
انتخاب
ايران
جمهوری اسلامی 
چشم انداز
چيستا
راه توسعه
حيات نو
خراسان
رسالت
كيهان
همشهری
ماهنامه آفتاب
سايت‌ها
  اميركبير  
ايران امروز
ايران مانيا
ايرنا
ايسنا
اديب برومند
بنياد كار
پيك ايران
دمكرات كردستان
راشدان
راهبرد
راه توده
راه كارگر
آوای زن
شمس
عصر نو
كار 
اتحاد كار
محسن كديور
احمد كسروی
گذرگاه
گويا
مرور
مشاركت
ملی مذهبی
موتلفه
نامه مردم
نهضت آزادی
همصدا
 

 

   
     

 

   
     
     
                  pyknet@perso.be  
در صورت تصويب لايحه تقديمي دولت به مجلس

تصميمات خلاف قانون اساسی

 لغو خواهد ‌شد

نقض كنندگان قانون اساسی تسليم دادگاه خواهند شد


گفتگو  با
احمد باطبی 
در آستانه بازگشت به زندان


از ميان وبلاگ ها

تريبون آزاد

   ساسان آقائي


آن 5ر7 دقيقه‌ای كه مردم نديدند
در زندان زنان چه گذشت!

نگاهي كوتاه به انتخابات پارلمانی آلمان

در انتخاب بين جنگ و صلح

آلمان به صلح رای داد!


اقرارنامه فرهنگی

به اعترافات سياسی اضافه شد!


مصاحبه بوش و مشاور امنيت ملی كاخ سفيد

بوش و مخالفان اصلاحات

به هم پاس می‌دهند! ا


مانيفست اكبر گنجی پرچم اصلاحات نيست!ا


برداشت يك منتقد خارجی 
از فيلم زير پوست شهر 
درك واقعيت های 
تلخ جامعه ايران



خبرسازی رسالت عليه آزادی آغاجری و زرافشان


ساختن يك اقليت در كنار تحكيم وحدت ادامه گروه طبرزدی است

رهبري دوگانه در جمهوری اسلامی به حاكميت دوگانه افزوده شد

قوه قضاييه سازمان امنيت سايه برپا كرده


تشكيل سازمان آمريكايی جنگ سياسی با جمهوری اسلامی


اعتراض و مخالفت با سخنان رفسنجانی در مجلس خبرگان


اصلاحات در كدام مسير گام برميدارد؟


سردبير سايت ضدترو وزارت دفاع آمريكا مدير راديو آمريكا شد


شباهت دو اعلاميه بازار عليه رجايی و عليه مجاهدين انقلاب اسلامی


سايت‌های پربيننده اينترنتی هدف گرفته شده


آغاجری هم پرونده و هم سرانجام آيت الله مطهری و رجايی است


پيشوا به چه زبانی  با مردم ايران حرف ميزند؟


اصلاحات نيازمند وعده های فريبنده نيست

بيست و هشت مرداد تاريخ نيست، حادثه روز است


هزار دشمن خودكامگی از صدر مشروطه تا كنون


آغاز رفرم ارضی در زيمبابوه عليه آپارتايد اقتصادی

پايگاه مردمی آيت الله منتظری مانع از پايان حصر ايشان است

احياي مك كارتيسم در ايالات متحده آمريكا

هفتاد و پنج درصد مردم نظر منفی به آمريكا ندارند

تجار بزرگ و بازاريها خواهان انحلال سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي شدند

اعلام آمادگی كردهای عراق برای استقرار ارتش آمريكا در كردستان عراق

اسراييل در كنار آمريكا به عراق حمله خواهد كرد

عباس عبدی : خشم و خشونت نهفته در ايران اگر منفجر شود آشتفشان است

ارتش هشت هزار نفره آمريكا در افغانستان ميماند

انحلال القاعده در ايران يعنی انحلال سه لشكر قدس، بدر و محمد

گزارش آبزرو از تهران و گفتگو با حسين شريعتمداری

دوران مك كارتيسم اسلامی برای هنرمندان

سردار نقدی از فرماندهان پشت صحنه كودتای خزنده است

محاكمه آقاجری به جای محاكمه آقازاده ها


بوش به زبان فارسی با مردم ايران سخن ميگويد


آينده خوزستان پس از حمله نظامی به ايران




خبرسازی رسالت عليه آزادی آغاجری و زرافشان

روزنامه رسالت در روزهای اخير اخبار تحريك آميزی را در ارتباط با دكتر هاشم آغاجری و دكتر ناصر زرافشان منتشر ‌كرد، كه با اعتراض وكلای مدافع اين دو زندانی روبرو شد. اخبار كوتاهی در باره اين اعتراض‌ها در برخی مطبوعات غير وابسته به جبهه مخالفان اصلاحات منتشر شد. محمدصالح نيكبخت وكيل آغاجري و محمد‌علي جداری فروغي وكيل ناصرزرافشان هر دو ادعاهای منتشره در روزنامه رسالت، مبنی بر حمله زندانيان عادی به هاشم آغاجری و گزارش تحريك آميز عليه ناصرزرافشان را كذب اعلام داشتند. اين دو وكيل، خانواده زندانيان ياد شده، كانون وكلای مستقل و سازمان مجاهدين انقلاب اسلامی از قوه قضائيه پرسيده‌اند عليه اين روزنامه و انتشار اين اخبار تحريك آميز به چه مرجعی بايد شكايت كرد؟

بنياد رسالت كه با انتشار اينگونه اخبار عملا نشان مي‌دهد رهبران آن با زندان اوين و سازمان امنيت سايه، كه اين بازداشت‌ها بخشی از فعاليت‌هاي آنست در ارتباط‌اند، بي اعتناء به اين تكذيب‌ها، همچنان به انتشار اخبار تحريك آميز عليه اين دو زندانی ادامه مي‌دهند. اين در حالی است كه گويا در حاكميت و دولت تلاش مي‌شود تا هر دو آنها از زندان آزاد شوند. دكتر هاشم آغاجري بدليل ابراز نظرها و بيان حقايقی در ارتباط با موقعيت سقوط كرده روحانيت در جامعه و دكتر زرافشان بدليل پيگيري پرونده قتل‌های زنجيره‌اي و اطلاعات فاش نشده‌ای كه در اين ارتباط دارد در زندان بسر مي‌برند. زرافشان از سوی خانواده قربانيان قتل‌هاي زنجيره‌ای وكيل است و آغاجری عضو ارشد رهبري سازمان مجاهدين انقلاب اسلامی است. زرافشان از زندانيان شناخته شده پيش از انقلاب 57 است و آغاجری از معلولين و جانباز جنگ با عراق. بازداشت كنندگان ناصرزرافشان مي‌كوشند او را مجبور به اين اعتراف كنند كه اطلاعاتی را كه در باره قتل‌هاي زنجيره‌ای داشته افشاء كرده‌ و اطلاعيه قوه قضائيه براي مختومه اعلام شدن پرونده قتل‌هاي زنجيره‌ای را رعايت نكرده و به تحقيق دراين بار ادامه داده‌است.

در روزهای گذشته و بدنبال انتشار اخبار تحريك آميز عليه ناصرزرافشان در روزنامه رسالت و همسو اعلام كردن مدافعان آزادي زرافشان در حاكميت با گردانندگان كميته‌ای كه برای دفاع از زرافشان در كشور سوئد تشكيل شده، كوشش مي‌شود تا مخالفان بازداشت زرافشان در مجلس، دولت، كانون مستقل وكلا، مجامع دانشجوئی و ديگر نهادها را همسوئی آنها با مخالفان جمهوری اسلامی در خارج از كشور قلمداد كنند.

اين توطئه روزنامه‌های رسالت و كيهان همزمان است با صدور بيانيه‌هاي بی وقفه كميته ياد شده در سوئد، كه عملا ناصر زرافشان را از ديگر زندانيان سياسی جدا كرده و در حمايت انفرادي از او بيانيه صادر مي‌كند. روزنامه رسالت و كيهان نيز كوشش مي‌كنند تا، زرافشان را از ديگر بازداشتي‌ها و ديگر زندانيان سياسی و مذهبی جدا كرده و با انگشت گذاشتن بر فعاليت‌های اين كميته و غير مسلمان اعلام كردن گردانندگان آن، اصلاح طلبان و كانون‌هاي ياد شده در بالا را متهم به همكاری با اين كميته، بعنوان مخالفان و اپوزيسيون برانداز جمهوری اسلامی در خارج از كشور كند.

ناصر زرافشان، مانند اكبر گنجي، داريوش فروهر، پوينده، مختاری و مجيد شريف از جمله صدر نشينان ليست قتل‌های زنجيره‌اي بود. ادامه قتل‌ كسانی كه نامشان در اين ليست قرار داشت با افشای نخستين قتل‌هاي انجام شده در آغاز رياست جمهوری محمد‌خاتمی متوقف شد و شخص محمد‌خاتمی نقش مهمي در افشای اين قتل‌ها و پيگيری اين توطئه داشت.

افرادي كه نامشان بعنوان قربانيان بعدی در ليست قتل‌هاي زنجيره درج شده بود و رقم آنها را مطبوعات وقت بين 74 تا 80 نفر اعلام كردند، بعدها بتدريج از سوی قوه قضائيه دستگير، زندانی و تحت پيگردهای مختلف قرار گرفتند. با اين پيگردها عملا مشخص شد كه رهبری و يا بخشی از رهبری و همسوئی با صادر كنندگان فتواي قتل‌های زنجيره‌ای و قتل‌عام زندانيان سياسی در سال 67، كه ريشه‌های قتل‌های زنجيره‌اي به آن باز مي‌گردد در پست‌های مهم و كليدی قوه قضائيه جای دارند. همچنان كه مطالب منتشره در روزنامه‌های كيهان و رسالت در باره قتل‌های زنجيره‌اي نشان مي‌دهد كه گردانندگان اين دو روزنامه نيز با قتل‌هاي زنجيره‌ای و قتل‌عام زندانيان سياسی پيوند دارند!

اظهارات وكيل ناصرزرافشان

محمدعلي جداری فروغی وكيل ناصرزرافشان با انتشار نامه‌اي كه بخش‌هائی از آن را مطبوعات نيز منتشر كردند فاش ساخت:

روز يكشنبه گذشته در روزنامه‌ي رسالت مطلبی تحت عنوان ”حمايت تاج زاده و ضد انقلابيون ايرانی از زرافشان” به چاپ رسيده بود و در آن مطلب، نوشته شده بود : ”يك ارگان امنيتی وابسته به دولت، گزارش از مفاسد اخلاقي و سياسی ناصر زرافشان را برای برخی مقامات عالي‌رتبه كشور ارسال كرده است”. پيرو ملاقات اين جانب با زرافشان، توضيحاتی از سوي موكل من در مورد اين مطلب داده شد كه آن را دراختيار جرايد گذاشتم و چند روزنامه نيز آن را چاپ كردند، اما روزنامه‌ی رسالت از چاپ آن خودداری كرد.

متاسفانه اين روزنامه در شماره سه‌شنبه(ديروز) خود نه تنها توضيحات من و موكلم را منتشر نكرد بلكه برخلاف اصول مطبوعاتی و اخلاقی خبر ديگری را تحت عنوان ”زرافشان تكذيب نكرد” چاپ كرد و مدعی شد: «ناصر زرافشان گزارش يك ارگان امنيتی و دولتی درباره‌ی مفاسد سياسي و اخلاقی خود را تكذيب نكرد”.

جداري فروغی اضافه كرد: من تعجب مي‌كنم كه چگونه اين روزنامه به خود اجازه مي‌دهد هر مطلبی را به هر صورت كه خودش مي‌خواهد در مورد موكل من، نويسنده و وكيل دادگستری كه اينك در زندان اوين به سر مي‌برد چاپ كند و حتی با عنوان ”زرافشان تكذيب نكرد” به زعم خود ”مفاسد سياسی و اخلاقي” را به موكل من نسبت دهد. آيا اين روزنامه‌، رسالتش را در اين مي‌بيند كه خود خبر اعلام كند، آن‌هم خبر امنيتي و خود نيز قضاوت كند و درحقيقت نوعی دادگاه تشكيل دهد؟ آيا رسم مروت و جوانمردی و اخلاق در جامعه‌ی ما اين چنين است كه اين روزنامه رسالتش را انجام مي‌دهد؟ من به عنوان وكيل زرافشان از اين روزنامه مصرا تقاضا مي‌كنم حال كه اشاره به گزارش ”مفاسد سياسی و اخلاقي” كرده است، متن آن- توضيحات موكل و وكيل مدافع- را منتشر كند تا افكار عمومی به جای آن در اين مورد قضاوت كند.

جداري فروغی اضافه كرد: زرافشان كه وكيل مدافع خانواده پرونده‌ي قتل‌های زنجيره‌ای است، صرفا در رابطه با افشاي اسرار مربوط به پرونده‌ها كه ما آن‌را به حق دفاع از موكلين وی مي‌دانيم به زندان افتاد و بعدها، اتهام نگهداری اسلحه و مهمات و مشروبات الكلی نيز عنوان گرديد و دادگاه ايشان در شعبه‌ی 13 بازپرسی سازمان قضايی نيروهای مسلح تشكيل و انجام شده است. ما موارد را طی اعتراض خود به دادستاني كل كشور اعلام كرده‌ايم و اميدواريم با رسيدگی مقامات قضايی هر چه زودتر حكم ناصرزرافشان نقض و ايشان بتواند از زندان آزاد و به فعاليت‌های حقوقی و فرهنگي خود بپردازد.

جداري ادامه داد: به نظر من در چنين شرايطی معلوم نيست اين روزنامه با چه اهدافی براي درج مطالبی در مورد گزارش يك ارگان امنيتی و دولتی درباره‌ي مفاسد سياسی و اخلاقي زرافشان گام بر مي‌دارد؟ اما به طور كلی هيچ روزنامه و هيچ رسانه‌ای حق ندارد اين چنين بي‌محابا، لجام قلم را رها كند و در مورد يك زنداني در بند، كه هنوز حكم صادره در مورد او در مرجع قضايي(اشاره به محاكمه زرافشان در شعبه‌13 سازمان قضائی نيروهای مسلح) بحث‌هايی ايجاد كرده و كميسيون اصل 90 مجلس و دفتر رياست جمهوري در جريان است و محافل حقوق بشری جهاني و سازمان‌هاي ايراني و بين‌المللي در جريان پرونده‌ی ايشان هستند، قضاوت ‌كند و مطلب بنويسد.

 





 سوم مهر 1381
.

سخن روز

آشنائی محمد وعلی
با آغاجری و اينترنت

مديركل امور استان‌های صدا و سيما رفته در بازار تهران و برای بازاري‌ها سخنرانی كرده‌است. اين سخنراني در نوع خود بسيار خواندنی و در تاريخ جمهوری اسلامی ماندنی است0 وقتی مردم از سيمای جمهوري اسلامی نفرت دارند، بايد حضور مديركل‌هائی را از نوع ... ادامه


كسی نمی‌پرسد
از كجا آورده‌ايد؟

اصل 142 قانون اساسی مربوط به رسيدگي به دارايی مسئولان نظام است. يعني همان اصل اجتماعی "از كجا آورده‌اي" كه زير فشار انقلاب 57 و خواست مردم برای مبارزه با غارتگری در قانون اساسی گنجانده شد. از اصول فراموش شده قانون اساسی يكی هم همين اصل است....ادامه


ناصر زرافشان متحد زندانی
در كنار ديگر مبارزان است!ا
اتحاد عمل
و ضرورت آن

اتحاد سياسي، به معنای دوستی بين افراد، فعالان و احزاب سياسی نيست، همچنان كه اگر اسلام را ايدئولوژی فرض كنيم- به معنای وحدت ايدئولوژيك نيز نيست. اتحاد سياسي، يعنی درك مشترك از عام‌ترين و ضروري‌ترين خواست جامعه در يك دوران عبور....ادامه


ضرورت درك تناسب قوا
و رفتن بسوی تصويب
لوايح پيشنهادی دولت
دو پتك
بر يك سندان!ا

هفته گذشته وزارت كشور لايحه اصلاح قانون انتخابات را به مجلس ارائه داد. در اين لايحه نظارت استصوابی شورای نگهبان كه تا به امروز مانعی با ظاهر قانونی برسرراه استقرار دمكراسی در كشور ما بوده حذف گرديد و ... ادامه


سخنان رييس مجلس، گزارش يك اقتصاد دان
وام سياسی
خواب طلايی!ا

اخبار، افشاگري‌ها و گاه مهم‌ترين گزارش‌ها، چنان در سيل رويدادها گُم مي‌شوند كه اگر روزی به بازنگری دوباره آنها برای تحليل دقيق‌تر وقايع نياز باشد، بدشواری مي‌توان آنها را بازيافت تا در متن تفسير چرائی و چگونگی آنچه روی مي‌دهد، بر آنها انگشت نهاد... ادامه


آغاز مخالف خوانی با افزايش
اختيارات رياست جمهوري
صيادان فرصت
زمان می‌خرند

شنبه نوبت امير محبيان بود؛ برای مقاله نويسی در روزنامه رسالت و به نيابت از هيات مديره مجتمع سياسي-اقتصادي رسالت! روزنامه‌ای كه در دهه اول جمهوری اسلامی اپوزيسيون حكومتي-روحاني آيت‌الله خمينی در آن جمع شده و آن را بنيانگذاری كردند... ادامه


هفته دولت يا
هفته رهبر؟

رهبر جمهوری اسلامی در ديدار با هيئت دولت گفته است اصلاحات يعنی مبارزه با فقر و فساد. او به اين ترتيب يكبار ديگر در برابر توسعه سياسی كه شش سال است مردم برای آن مبارزه مي‌كنند ايستاد. ...ادامه


در پايان تهاجم‌های اخير جناح راست
سيب رسيده
به دامن آمريكا می‌افتد؟

كاخ سفيد يك ستاد "سياسي" برای اوضاع ايران تشكيل داده‌است. اين ستاد معتقد است هيچ نيازی به حمله نظامی به ايران و تحمل عوارض و عواقب تبليغاتی و جانی آن براي ارتش امريكا و دولت اين كشور نيست.... ادامه


چه كسی بايد
حاكميت را ترك كند؟

بحث پيرامون خروج از حاكميت، كه از سوی پاره‌ای طرفداران اصلاحات مطرح شده و مدتی پيرامون آن مقالات و نظرات در مطبوعات نوشته و منتشر مي‌شد، اكنون به نتايج منطقی خود نزديك مي‌شود. آن نتايج از دل اين پرسش بيرون مي‌آيد: چه كسی از حاكميت بايد خارج شود؟ ... ادامه


زمينه سازان 
بازگشت سلطنت

تلويزيون‌های ماهواره‌ای و شبكه‌های بين‌المللی تلويزيونی اخيرا به بهانه‌های مختلف تصاويری از فرزند ارشد آخرين شاه ايران و برخی از بازماندگان وی پخش مي‌كنند. اين تصاوير ببيندگانی در ايران دارد كه عمدتا متعلق به نسل جوان‌اند.... ادامه 


عبای چه كسي آلوده
به ننگ تكرار 28 مرداد است؟
كودتاچی كيست؟
كودتا كدام است؟

خبرگزاري‌هاي امروز گزارش دادند كه يكصد و پنجاه تن در برابر سفارت سابق امريكا در تهران اجتماع كرده و ضمن سردادن شعارهائی عليه امريكا، خواهان بستن مجلس و دستگيری نمايندگان و حتی اعدام آنها شده‌اند...  ادامه


ژورناليسم اشاره ای
نقشی در 
آگاهی مردم ندارد

دو نفر مي‌توانند بر سر موضوعی خاص و مسبوق به سابقه با هم گفتگوئی خصوصی داشته باشند و دور از چشم اغيار پيرامون آن  موضوع به تبادل نظر، مفاهمه و مباحثه بپردازند و يا حتی كارشان به مجادله بكشد و يا با هم معامله كنند...ادامه


تفنگ دولول شكاری
در پی
پرنده سفيد آزادی

وزير دفاع "علي‌شمخاني" در مجلس شورای اسلامی حاضر شد تا به سئوال نمايندگان در باره بيانيه جناحی سپاه پاسداران پاسخ بدهد. "جناحي" نامی است كه مطبوعات طرفدار اصلاحات برای گريز از پيامدهای بردن نام واقعی بيانيه سپاه كه همان "بيانيه تهديد نظامی اصلاح طلبان" است اختراع ... ادامه


مردمسالاری آمريكايی
جانشين 
مردمسالاری ايرانی

زلمای خليل زاد، مشاور ارشد كاخ سفيد در امور افغانستان و ايران، طی سخنانی در موسسه تحقيقات خاورميانه‌ای امريكا، نقطه‌ نظرات صريحی را پيرامون سياست و استراتژی كاخ سفيد در برابر ايران اعلام كرده‌است. اين سخنرانی در تشريح دقيق استراتژی جديد امريكا در برابر ايران بيان شده و زبان آن صريح‌تر از زبان رايج ديپلماتيك در عرف بين‌المللی است ... ادامه


تراژدی حاصل از سيزده
 سال رهبری مطلقه

در آستانه پيروزی انقلاب پنجاه و هفت و در روزهای نخست پيروزی اين انقلاب، دو اقدام جنجال برانگيز بنام حجت‌الاسلام هادی غفاری و آيت‌الله صادق‌خلخالی ثبت است. در اقدامی زود هنگام و نمادين، بدستور اولی فاحشه‌خانه تهران در انتهای خيابان سي‌متری با خاك يكسان شد و در اقدام دوم، بدستور آيت‌الله خلخالي بارگاهی كه برای رضاخان در شاه‌عبدالعظيم ساخته و ... ادامه    


رهبر نگران ولايت حزبی است؟
ولايت حجتيه 
در جمهوری اسلامی

رهبر جمهوری اسلامي، به مناسبت پيام جورج بوش كه در آن حاكميت دو گانه" انتخابي" و "انتصابي" در جمهوری اسلامی مطرح شده بود سخنرانی كرد. اين سخنرانی همزمان شد با نخستين روز گشايش كنگره جبهه مشاركت ايران اسلامی و رهبر نيز در سخنان خود به اين كنگره هم اشاره كرد…ادامه  


دليل جوابيه شتابزده رهبر
به آيت الله طاهری چيست؟
آنكه حقيقت را گفت
آنكه واقعيت را انكار كرد

رهبر جمهوری اسلامي، در پاسخ به نامه اعتراضی آيت‌الله طاهری نامه‌ای نسبتا مشروح نوشته و به برخی نكات مندرج در نامه آيت‌الله طاهری مستقيم و غير مستقيم پاسخ داده‌است. برخی مطالب جوابيه رهبر، همآهنگ است با مطالبی كه دو روزنامه رسالت و كيهان، پيش از انتشار اين جوابيه منتشر كرد… ادامه  


 

 
ی