ايران  

        www.pyknet.net

   پيك نت

 
صفحه اول پیوندهای پیک بايگانی پيک

۱۴ آذر ۱۴۰۱

  pyknet100@gmail.com

 
 
 

عنوان اول پیک نت ۱۴ آذر

اعتراضات و تقابل دو دیدگاه

در کنار یک دیدگاه نظامی  
 
 

 

 

دو دیدگاه درباره مقابله با اعتراض ها و دوران پس از پایان اعتراض ها در کل جمهوری اسلامی در تضاد با هم و شانه به شانه یکدیگر پیش می رود. یک نگاه را شاید بتوان در آن مجموعه سخنان محسنی اژه ای، رئیس قوه قضائیه در مجلس دنبال کرد که در همین شماره پیک نت و در بخش منتخب اخبار سیاسی روز می توانید بشنوید و نگاه دوم را هم در عملکرد برخی دادگاهها و دادسراها و مقالات روزنامه کیهان و برخی نمایندگان مجلس. سرانجام هر کدام از این دو دیدگاه بستگی مستقیم به تصمیم نهائی نظام برای تغییرات در تمام سیاست های اقتصادی و اجتماعی سه دهه گذشته دارد. تغییراتی که سرانجام  تصمیم حکومتی در باره حجاب را نیز معلوم خواهد کرد. نگاه اول می خواهد گفتگو کند و در جهت تفاهم ملی گام بردارد و نگاه دوم در پی اجرای همان سیاست های گذشته برای بگیر و ببند و سرکوب کن ، زندانی کن، محروم و منحل کن است. حتی گفته می شود که رایزنی هائی برای ایجاد یک تشکیلات سیاسی سراسری در جریان است تا حساب طرفداران سیاست راهبردی گردش به شرق را از طرفداران پیوند با غرب در احزاب اصلاح طلب و اصولگرا جدا کند. گویا این تشکیلات تا پیش از ۲۲ بهمن اعلام موجودیت خواهد کرد. اگر این شایعات و زمزمه ها صحت داشته باشد، می توان مدعی شد که نظام این بار بجای دل خوش کردن به سرکوب ها و تحمیل سکوت به جامعه، در پی یک چاره جوئی اساسی و سیاسی است. در همین ارتباط شاید بتوان سخنان محمدرضا باهنر درباره تجدید نظر در ماهیت اصل ۴۴ در مجمع نظام را جدی تلقی کرد. ماهیت و اصول اصل ۴۴ در قانون اساسی با آنچه که بعنوان اصل ۴۴ مصوبه مجمع مصلحت در سه دهه گذشته اجراء شده بکلی متفاوت است و بسیاری از بحران های اقتصادی، چپاولگری ها و فلج تولید داخلی و به یغما رفت کارخانه ها محصول همین اصل ۴۴ مصوبه مجمع مصلحت نظام تحت مدیریت هاشمی رفسنجانی است.

نگاه دوم هم البته بیکار ننشسته و در ابعاد مختلف سرگرم تکاپوست تا گذشته را ادامه بدهد. این دیدگاه که ظاهرخود را سیاسی نشان نمیدهد و خود را قضائی و اقتصادی جلوه می دهد، با نگاه به شرق موافق نیست و علیه آن کارشکنی هم می کند. فیلمسازی، تدارک اعتراف گیری و نمایش های تلویزیونی و پاس دادن اعتراضات به خارج کشور و ... از شگردهای طرفداران این گروه است. در حالیکه نگاه اول متقاعد شده که زمینه اعتراضات داخلی است و از خارج، با هدف کشاندن اعتراضات به جنگ داخلی  به آن دامن زده می شود. برای نمونه شایع است یکی از فیلم سازان وابسته به سیمای جمهوری اسلامی  سرگرم تهیه فیلمی است درباره اعتراضات که بموجب سناریوی آن تظاهرات شکل میگیرد و گارد ویژه خویشتنداری  میکند و تظاهر‌کنندگان شروع به تخریب اموال عمومی می‌کنند و در آخر بین تظاهرکنندگان اختلاف پیش می آید و با تفنگ و چاقو به یکدیگر حمله می‌کنند و تعدادی زخمی و کشته می شوند. می خواهند این فیلم را فوراً برای نمایندگان حقوق بشر بفرستند. برخی تصاویر در تهرانپارس برداشته شده و نشان میدهد که نیروی انتظامی به مردم گل و شیرینی و نارنگی میدهد!

اصل فیلم در شهرک غزالی یه ترتیب دادن یک تظاهرات ساختگی با شرکت حدود ۳۰۰ دختر و پسر جوان بسیجی تحت عنوان نسل هشتادی در دست تهیه است.

در صدر این دو دیدگاه، یک تصمیم راهبردی دیگر قرار دارد که بموجب آن قدرت  نظامی ایران در مرزهای کشور مستقر می شود. بویژه در جنوب و غرب و شمال غربی کشور. تهدیدهائی که از جانب جمهوری آذربایجان در این روزها تشدید شده باندازه کافی مشوق این استقرار نظامی در مرزهای ایران بوده است. امریکا و اسرائیل پشت تهدیدهای نظامی آذربایجان علیه ایران قرار دارند و در اقلیم کردستان نیز وضع به همینگونه است با این تفاوت که درباره اقلیم کردستان جمهوری اسلامی نفوذ زیادی در دولت عراق دارد و با دست بازتری می تواند از مرزهای ایران حفاظت کند اما در باره جمهوری آذربایجان اینگونه نیست. در جنوب کشور نیز آماده باش نظامی جریان دارد و سرلشکر باقری، رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح برای نظارت بر همین آماده باشد به بوشهرسفر کرده است. در جنوب نیز خطر نه عربستان است و نه شیخ نشین ها، بلکه خطر اصلی ناوگان های امریکا و آغاز یک جنگ پهپادی و دریائی علیه ایران همزمان با عملیات نظامی از جمهوری آذربایجان است.

عکس: دیدار و مذاکره معاون اول وزیر دفاع جمهور آذربایجان در سفر به امریکا با دریاسالار کریستوفر گریدی معاون اول رئیس ستاد مشترک ارتش امریکا.


به تلگرام پیک نت بپیوندید
https://telegram.me/pyknet @pyknet


 پیک نت  ۵ دسامبر ۲۰۲۲

 
 

اشتراک گذاری: