ايران  

        www.pyknet.net

   پيك نت

 
صفحه اول پیوندهای پیک بايگانی پيک

3 خرداد ماه  1393

infos@pyknet.net

 
 
 

دبیرکل موتلفه: موسوی به هیات اعزامی گفت

دولت احمدی نژاد

و شورای نگهبان را قبول ندارم

 
 
 
 
 

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی  به مشهد سفر کرده و همراه با منتجب نیا قائم مقام حزب اعتماد ملی در یک نشست دانشجوئی شرکت کرد.

"محمدنبی حبیبی" در همین نشست گفت:

«در ایران نزدیک به 300 حزب ثبت شده داریم و این از عجایب روزگار است زیرا این موضوع در هیچ کشوری دیده نمی‌شود. این در حالی است که عده‌ای فکر می‌کنند رونق داشتن تحزب یعنی تعدد احزاب. در سال گذشته اعلام شد که بیش از 150 حزب ثبت شده ذره‌ای فعالیت ندارند و تعداد زیادی نیز نیمه فعال هستند، این موضوع از آفت‌های تحزب است.

اگر می‌خواهیم تحزب واقعی در کشور وجود داشته باشد باید با مطالبات مردم آشنایی پیدا کنیم. هر مطالبه چه مشروع و یا نامشروع، ممکن و یا غیرممکن باید احزاب برای آن‌ها پاسخی داشته باشند. گاهی مطالبات از لحاظ نظام مشروع نیست، در چنین شرایطی یک حزب باید در مقابل مطالبات احیانا نامشروع مردم نیز پاسخ قانع‌کننده داشته باشد و با دلایل غیرمنطقی سعی بر فروکش کردن این مطالبات نداشته باشد. »

اینها نظرات دبیرکل حزبی است که در 35 سال گذشته همه نوع امکانات مالی و حکومتی در اختیار داشته که شاخص ترین آنها صندوق امام و انواع صندوق های قرض الحسنه است که هر کدام خود یک بانک اند.

بنابراین، دبیرکل موتلفه نفسش از جای گرم در می آید و در مورد فعالیت احزاب هم اگر شهامت داشت لااقل با اشاره به منتجب نیا که کنارش نشسته بود می گفت که جلوی فعالیت حزب اعتماد ملی را گرفتند، حزب مشارکت را منحله اعلام کردند، با سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی هم همینگونه رفتار کردند، چنان که با نهضت آزادی ایران و حزب توده ایران و دیگر احزاب و سازمان هائی که حرف و نظر داشتند و بخش هائی از مردم را حامی خود داشتند. مثل موتلفه اسلامی که کسبه و بازار را حامی خود دارد.

دبیرکل موتلفه اسلامی در بخش دیگری از صحبت های خود بی اشاره به آخرین نظراتی که حبیب الله عسگراولادی پدر خوانده موتلفه در آستانه پایان حیاتش گفت، در باره موسوی و کروبی و حصر و حبس خانگی آنها گفت:

«رفتار میرحسین موسوی و کروبی را حتی خارج از اصول خود آن‌ها می‌دانم. بعد از موضوع انتخابات 88، 5 نفر از سران اصولگرا تصمیم گرفتند به ملاقات میرحسین بروند تا طرح موضوع شمارش دوباره برخی صندوق‌ها بلکه آبی بر روی آتش باشند.

عسگراولادی، کوهکن، باهنر، میرسلیم و آل‌اسحاق 5 نفری بودند که در ملاقاتی شبانه به دیدن موسوی رفتند و به وی گفته شد شما که به قانون ‌گرایی اعتقاد دارید با بررسی دوباره صندوق‌ها موافقت کنید که میرحسین در پاسخ گفت نه شورای نگهبان و نه دولت را قبول ندارم و اصلا اعتمادی به آن‌ها ندارم. با این حال باز هم گفته شد پملپ صندوق‌های رای با حضور خود او یا نماینده وی باز شود و دوباره بازشماری آراء انجام شود که میرحسین در مقابل این صحبت عنوان کرد که امکان دارد که چند هزار صندوق نیز مورد بازشماری قرار بگیرد؟ که باز هم پاسخ مثبت بود. با چنین قراری به موافقت می‌رسند و امیدوار بودیم که فردای آن روز میرحسین نظر موافقت خود را با بیانیه بیان کند، اما روز دوم بیانیه‌ای به مراتب و توهین‌آمیزتر از بیانیه‌های گذشته صادر شد. »

این اظهارات یکطرفه، که طرف دوم در حصر است و حضور علنی ندارد تا به آن پاسخ بدهد، ادعائی است که ثابت نشده است.  اما حتی نقل قولی که دبیرکل موتلفه می کند نیز نشان میدهد موسوی شورای نگبهان و دولتی که می خواست صندوق ها را بازشماری کنند قبول نداشت. او طرفدار تشکیل یک هیات مستقل و بی طرف برای بررسی انتخابات و صندوق ها بود و احتمالا میدانسته که پس از صدور بیانیه ای که محمد نبی به آن اشاره می کند، مسئله در باز کردن و بستن در چند صندوقی که احتمالا دستکاری هم میشد خلاصه می شد و دیگر فریاد رسی نبود. اگر ریگی به کفش نداشتند با تشکیل یک هیات مستقل و بی طرف موافقت می کردند.

 

 

پیک نت 3 خرداد

 
 

اشتراک گذاری: