ايران  

        www.pyknet.net

   پيك نت

 
صفحه اول پیوندهای پیک بايگانی پيک

5 خرداد  1395

  pyknet100@gmail.com

 
 
 

ملاقات حضوری تاج زاده با همسرش

ریاست لاریجانی بر مجلس را

بیشتر به صلاح میدانستم!

 
 
 
 
 

 

ملاقات کابینی مصطفی تاج زاده و همسرش، تبدیل شد به ملاقات حضوری. این خبری است که همسر وی در فیسبوک شخصی خود اعلام کرد. هنوز معلوم نیست این نوع ملاقات ادامه خواهد یافت یا نه؟

او درباره این ملاقات نوشت:

به طور تصادفی ملاقات کابینی تبدیل شد به حضوری، آن هم در آغازین روزهای خرداد عزیز
کم کم به روز آمدنش نزدیک می شویم و من یکسر شوق و شورم و او مثل همیشه آرام. می گویم ثانیه شماری می کنم برای آمدنت و او می گوید: زندگی اینجا و آن جا فرقی ندارد. مهم چگونه زیستن است و بهره بردن از دقایق عمر. 

اخبار را از من بهتر و دقیق تر دارد. خبر ریاست جنتی، نفر شانزدهم لیست کاندیداهای تهران، بر خبرگان را که همین چند دقیقه پیش زیرنویس یکی از شبکه های سیما بود، دیده ام و او هنوز ندیده است. می گوید از آن رد صلاحیت گسترده معلوم بود که ریاست از پیش تعیین شده است!

در مورد ریاست مجلس شورای اسلامی هم نکاتی دارد به این شرح:

من از لحاظ اندیشه اصلاحی، ثبات قدم سیاسی و نیز صداقت، شفافیت، تفاهم جویی و ترجیح منافع ملی بر منافع جناحی نمره به مراتب بالاتری به دکتر عارف در مقایسه با دکتر لاریجانی می دهم. با این وجود ریاست دومی را بر مجلس بیشتر به مصلحت می دانستم. نه به دلیل ناتوانی دکتر عارف که او را یکی از شایسته ترین نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری 1400 می دانم و شاید هم مناسب ترین آن ها. دلایلم عمدتا به حساسیت شرایط و کم ظرفیتی جناح راست برمی گردد که همه چیز را در قدرت خلاصه می کند. اکنون که جمع بندی شورایعالی اصلاح طلبان و فراکسیون امید ریاست دکتر عارف بر مجلس است و آقای خاتمی نیز از تصمیم مزبور آشکارا حمایت می کند، احترام به تصمیم جمع و به ویژه حفظ حرمت پرچمدار اصلاحات ایجاب می کند که نمایندگان عضو فراکسیون امید و حتی نمایندگان مستقل که برای برون رفت از وضعیت دشوار کنونی و حل مشکلات کشور دل در گروی اصلاحات دارند به دکتر عارف رأی دهند.

نکته دوم انتظار عمومی از فراکسیون امید است که هم چنان بر اساس روش عقلانی و اخلاقی حرکت کند. بنا را بر حفظ وحدت برجامیان و اداره مشترک مجلس بگذارند و از یاد نبرند که ما به رغم برخی ضعف ها و نارسایی ها، در مجموع تجربه مثبتی از کابینه فراجناحی دکتر روحانی داریم. همین ویژگی دستیابی به توافق هسته ای را تسهیل کرد. پس باید به تعمیم مدل مزبور پرداخت و آن را در مدیریت مجلس حفظ کرد تا قوه مقننه مانند قوه قضائیه یا شورای نگهبان و صدا و سیما ترکیب و عملکرد جناحی پیدا نکند و از انجام رسالت ملی خود بازنماند. به هر روی مجلس تنها به شیوه دموکراسی و مدیریت مشارکتی می تواند هم به استمرار ثبات سیاسی و امنیت عمومی و پیشرفت امور و رفاه شهروندان یاری رساند و هم به تصویب قوانین کاربردی اقتصادی، مقابله با فساد و حرام خواری، نظارت مؤثر و غیرجناحی برهمه ارکان قدرت از یک سو و اصلاح قوانین مهم انتخابات، احزاب، مطبوعات از سوی دیگر بپردازد. انحصار طلبی و تمامیت خواهی جز تبدیل همکاری سیاسی به رویارویی قدرت و هرزدادن نیروها و سرمایه کشور و از دست دادن فرصت ها نتیجه ای نخواهد داد.


به تلگرام پیک نت بپیوندید
https://telegram.me/pyknet @pyknet


 پیک نت 5 خرداد

 
 

اشتراک گذاری: