ايران  

        www.pyknet.net

   پيك نت

 
صفحه اول پیوندهای پیک بايگانی پيک

20 آذر ماه  1397

  pyknet100@gmail.com

 
 
 

عنوان اول 20 آذر

قتل عام زندانیان سیاسی

در سال 67 از زبان رئیسی

 
 
 
 
 

در کارزار انتخابات ریاست جمهوری سال 96 گوشه ای از پرده ای که جلوی فاجعه قتل عام زندانیان سیاسی در سال 67 کشیده بودند تا مردم ندانند چه بود و چه گذشت کنار رفت. این پرده پس از انتخابات بیشتر کنار رفت زیرا ابراهیم رئیسی تولیت آستانقدس که سالها معاون اول قوه قضائیه بود به دورخیزهای خود برای ریاست جمهوری و حتی فراتر از آن، برای رسیدن به جانشینی علی خامنه ای ادامه داد و همین دورخیز و آرزو و حضور در برخی همایش های دانشگاهی باعث کنار رفتن بیشتر پرده شد. رئیسی که یکی از سه مامور قتل عام است در دانشگاه بهشتی ساز تازه ای را در باره آن قتل عام کوک کرد که مدتی پیش علی فلاحیان وزیر اطلاعات دوران ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی در مصاحبه با برنامه "آپارات" کوک کرد و گفت : فرمان اعدام صادر شده بود و این هیات فقط رفت به زندانها که عدالت را اجرا کند و اگر کسانی مشمول اعدام به دلیل سرموضع نیستند اعدام نشوند!"

رئیسی در دانشگاه بهشتی همین ساز را با همین کوک اینگونه نواخت:

« در سال ۶۷  افرادی از منافقین پرونده آنها مورد رسیدگی قرار گرفته بود و دادگاه حکم داده بود و دیوان عالی کشور نیز تایید کرده بود، ولی فورا نیاز نبود که حکمشان اجرا شود، مثل همین الان که بعضی پرونده های قاچاق حکم صادر و تایید شده اما نسبت به بعضی دیگر شدت کمتری دارد اجرا نمی شود. امام گفتند آنها که حکمشان تایید شده ولی اجرای آن به دلایلی به تاخیر افتاده، هیات هایی بنشینند و بررسی کنند که آیا شرایط اجرای حکم وجود دارد یا نه؟ فقط برای کسانی که جرم و حکمشان قطعی شده بود.»

اولا بسیاری از زندانیان که حکم زندان داشتند نه حکم اعدام به دستور هیات سه نفره ای که رئیسی یکی از آنها بود اعدام شدند و آیت الله منتظری معترض همین مسئله بود و شخصا در دیدار رئیسی با وی، به او همین نکته را گفت.

دوم این که برای اولین بار از زبان رئیسی فاش می شود که خمینی دستور داده بود هیاتی بنشیند و بررسی کند که آیا آنها که حکم اعدام گرفته اند حکمشان تائید قضائی شده، شرایط اعدام را دارند و یا ندارند؟ تاکنون اینگونه گفته می شد که خمینی به این هیات ماموریت اعدام زندانیان سیاسی را داده است.

این مصاحبه ها و سخنرانی ها و پرسش و پاسخ ها را باید به فال نیک گرفت و از هرکس که دراین سخنرانی ها حضور می یابد و امکان سئوال برایش هست باید خواست که دقیقا سئوال کند:

1- چه تعداد زندانی در آن قتل عام اعدام شدند. بالاخره اسم و مشخصاتشان در دفاتر زندانها که ثبت است.

2- چه تعداد و چه کسانی قبل از ماموریت هیات مورد اشاره رئیسی محکوم به اعدام شده بودند و چه کسانی محکوم به زندان بودند و نه اعدام و در آن قتل عام اعدام شدند؟

3- اعدام ها در کجا و چگونه انجام شد؟ دسته جمعی؟ در شوفاژ خانه ها؟ ...

4- آنها را بدستور چه کسانی دسته جمعی دفن کردند؟ و چرا؟

5- اعدام شدگان از کدام احزاب و سازمان های سیاسی بودند؟

6- به چه دلیل اجازه نمیدهند خاوران تهران و خاوران های دیگری که در شهرهای دیگر بوجود آمد، رسما بعنوان گورستان اعلام شود تا خانواده ها بتوانند سر قبر بستگانشان بروند؟

این دو مصاحبه و سخنرانی و پرسش و پاسخ نشان میدهد که ممکن نیست، آن قتل عام را بتوان بدست فراموشی حکومتی سپرد و سرانجام باید اطلاعات رسمی و دقیق درباره آن اعلام شود.


به تلگرام پیک نت بپیوندید
https://telegram.me/pyknet @pyknet


 پیک نت 20 آذر

 
 

اشتراک گذاری: