سخنگوی سازمان انرژی اتمی:

انفجارسایت نطنز خرابکاری بود

اما اجازه نداریم بیشتربگوئیم

 

مهندس میرسلیم:

بجای گشت و گذار سیاسی

هیات‌رئیسه به کارمجلس برسد!

(پیک هفته ۱۰۹)  17 شهریور ماه 1399  -  7 سپتامبر 2020

 pyknet100@gmail.com


16-15 شهریور

خبرهای
 سیاسی – اجتماعی


16-15 شهریور

منتخب رویدادهای منطقه و جهان


16-15 شهریور

منتخب اخبار
هنری و فرهنگی


16-15 شهریور

منتخب اخبار
شهرستان ها


16-15 شهریور

منتخب اخبار ورزشی


16-15 شهریور

منتخب اخبار اقتصادی

عنوان اول پیک نت 17 شهریور

بی اعتنائی روحانی

به جست و خیزهای قالیباف

قالیباف "گربه مرتضی علی است" که از هر طرف پشت بام بیفتد، چهار دست و پا می آید روی زمین! دست سپاه و بیت رهبری پشت و پناهش است و به همین دلیل حتی دست و پایش هم پس از افتادن از بام نمی شکند. درجریان حمله به کوی دانشگاه کارنامه ای از خود به جای گذاشت که ماندنش در راس  فرماندهی نیروی انتظامی ممکن نبود. کنار رفت اما خیلی زود شهردار تهران شد. خیلی زود می خواست از سکوی شهرداری بپرد به سکوی ریاست جمهوری اما اولین شکست در این پرش را تجربه کرد. تجربه کرد اما گفتند بمان تا نوبتی دیگر. شهردار تهران باقی ماند و نوبت دیگر فرا رسید. بار دیگر در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد و این بار در نیمه راه گفتند از سر راه ابراهیم رئیسی کنار برود. کنار هم نمی رفت شانسی برای پیروزی در برابر روحانی نداشت. همچنان که رئیسی نداشت. بار دیگر به ریسمان شهرداری تهران چنگ زد تا از پشت صحنه بگویند چه باید بکند. پرونده اختلاس او در شهرداری تهران بسیار سنگین شد اما آنها که از او واحدهای اداری و تجاری و مسکونی گرفته بودند (3800 واحد) پشتش ایستادند. حتی انسان پاکدستی مثل محمد علی نجفی شهردار تهران که پرونده های قالیباف را تسلیم قوه قضائیه کرده بود را قربانی کردند. پرستوئی که در کنارش کار گذاشته بودند به قتل رسید و نجفی باتهام قتل پرستو رفت زندان. بالاخره سردار نظر کرده را گفتند شهرداری را تحویل بدهد و برود مجمع تشخیص مصلحت و آماده ریاست مجلس شود. در انتخابات مجلس از تهران نامزد شد و 8 درصد رای شرکت کنندگان تهرانی در آن انتخابات رای گرفت و نفر اول تهران شد و رفت مجلس و شد رئیس آن. او به ریاست مجلس هم قانع نیست، هنوز هم خیال رئیس جمهور شدن دارد و به همین دلیل در مجلس بند نمی شود و به سبک احمدی نژاد سفرهای استانی می کند. می گویند در یکصد روزی که مجلس یازدهم تشکیل شده فقط دو قانون در مجلس تصویب شده است. خود قالیباف می گوید اصلا مجلس برای قانونگذاری نیست بلکه برای نظارت بر قوه مجریه است! روحانی که میداند او چگونه دوپینگ کرد و رفت مجلس و میداند که نظر کرده کجاست، تاکنون تنها واکنشش نسبت به بالا و پائین پریدن قالیباف بی محلی به اوست. حتی به مجلس هم نمی رود زیرا پیش از انتخابات گفته بود که این انتخابات نیست بلکه انتصابات است. 

علیزاده عضو شورای شهر تهران میگوید: دوستان ما می‌گویند که چون آقای قالیباف نظامی بوده، وقتی صحبت شکایت از ایشان بود، می‌گفتند باید به دادسرای نظامی مراجعه کنید.

در همین یکصد روزی که از مجلس گذشته قالیباف نشان داده که نه تنها به دلیل ضعفی که از ناحیه پرونده هایش دارد، بلکه اساسا در قد و قواره ریاست مجلس نیست. حداکثر می تواند رئیس پلیس باشد و یا شهردارکه در این دو موقعیت هم بوده و کارنامه خرابی از خود باقی گذاشته است.


سه بخش از مصاحبه جهرمی را بشنوید!

درکجایدنیا اینترنت را داده‌اند به نیروهای‌نظامی؟

مجلس می خواهد اینترنت را با هدف کنترل آن بدهد به سپاه و بدنبال قانونی کردن این انتقال از دولت به سپاه است.

جهرمی وزیر ارتباطات با این امر مخالف است و روز گذشته در مصاحبه ای تصویری با شبکه خبری گفت:

در کجای دنیا Gateway  را به نهاد نظامی می‌دهند که در اینجا می‌خواهند بدهند؟  می‌خواهند ناکارآمدی خودشان در بخش‌های دیگر را با چیزی که در ذهنشان به عنوانِ راهِ حل همه چیز ساخته اند (شبکه ملی اطلاعات) جبران کنند. البته خودشان می‌فهمند اما کار سیاسی می‌کنند. اینترنت ملی یک واژه مجعول است. "اینترنت" یک شبکه جهانی است و اصلا ملی نمی‌شود!


دروازه ورودی "فشافویه"

زندانی برای تهران بزرگ

 این دروازه ورودی زندان فشافویه است. زندانی که لبریز از زندانی است و می گویند اوین در مقایسه با فشافویه "هتل" است! کسی نمیداند که بساط شکنجه در فشافویه هم مانند بندهای امنیتی اوین ( اطلاعات و اطلاعات سپاه) برقرار است یا خیر اما خود زندان وشرایط آن به تنهائی شکنجه گاه است. البته برای زندانیان مالی و اقتصادی، اختلاس کنندگانی که حتی از داخل زندان به رتق و فتق امور مالی و اقتصادی شان در خارج از زندان ادامه میدهند فشافویه هم هتل است، همچنان که اوین برای آنها هتل است. همه امکاناتی را دارند و زندانبابان کارگزاران و کارچاق کن های آنها محسوب می شوند. وقتی پول داشته باشی، همه چیز داری.


عنوان اول پیک نت 15 شهریور

شایعه کرونا گرفتن
احمد جنتی را تکذیب کردند!


سفیر ج. اسلامی در مسکو:

ایران به تولید واکسن

کوید 19 روسیه می پیوندد!


بهانه جدید امام جمعه ها

چرا مدارس باز شوند

اما نماز جمعه ها برپا نشوند؟


ماجرای "ناوالنی" نتیجه شکست آلمان

در توطئه کودتا در بلاروس است


انتشار دو کتاب در خارج از کشور

خاطرات محمد علی عموئی از رهبران وقت حزب توده ایران است که 37 سال در دو رژیم شاه و جمهوری اسلامی در زندان بود با نام "صبر تلخ" در سه جلد و در خارج از کشور منتشر شده است. کتاب بصورت تاریخ شفاهی تنظیم شده و علاوه بر دفاع وی از اساس سیاست حزب توده ایران در برابر انقلاب 57 و سالهای نخست پس از پیروزی انقلاب، بخش مهمی از آن به یورش به حزب توده ایران در جمهوری اسلامی و دوران زندان و شکنجه های هولناک رهبران حزب توده ایران و از جمله شخص عموئی در جمهوری اسلامی اختصاص دارد.

این کتاب را به قیمت 60 یورو می توانید از طریق آدرس زیر و یا از طریق سایت "آمازون" تهیه کنید:

خاطرات

محمد علی عموئی

نشر واله، برلین- آلمان

https://nashrevaleh.com

آدرس پستی نشر واله:

Postfach 480326

12253 Berlin

Germany


 اخیرا از گزارش هائی که از سفرهای خود نوشته و مصاحبه هائی که انجام داده مجموعه ای را بصورت کتابی با عنوان "میراث جنگ سرد" در خارج از کشور منتشر کرده است و دریغ که این کتاب در ایران منتشر نشده تا حداقل نسل جدید روزنامه نگاران ایران با  خواندن آن با اصول پایه ای کار روزنامه نگاری آشنا و یا بیشتر آشنا شوند. امید که این کتاب در ایران نیز منتشر شود.

درخارج از کشور، از طریق زیر کتاب را می توانید دریافت دارید:

1- آلمان- کتاب فروشی فروغ در شهر کلن

2- ناشر کتاب و لینک:

https://shop.ketab.com/book-detail.aspx?item=112105

3- گوگل

https://play.google.com/store/books/details?id=bAz5DwAAQBAJ:

کتاب در گوگل پلی (google play ( و گوگل بوک ( googel book )

ره آوردهای

 یک
 روزنامه نگار

مصطفی دانش، روزنامه نگاری است که به او لقب روزنامه نگار جنگ سرد را داده اند. خودش نه اهل جنگ گرم است و نه جنگ سرد، اما در دورانی که جنگ سرد میان دو قطب قدرت جهانی جریان داشت او به قلب حوادث این دوران زد. بارها خطر مرگ براثر انفجار و یا ترور را به جان خرید و به افغانستان سفر کرد. سر از ویتنام؛ نیکاراگوئه؛ آنگولا و افریقای جنوبی در آورد و از سفر به عراق و لیبی بیم به خود راه نداد. ره آورد او از این سفرها، مصاحبه ها و گزارش هائی است که بخشی از تاریخ دوران ماست. در تمام سفرهائی که کرده و مصاحبه هائی که با رهبران کشورها و جنبش ها و مردم انجام داده به حرفه خود وفادار بوده و بیطرف. در کشورهائی که از آنها نام برده شد گاه دولت های چپ بر سر کار بوده و گاه درهمان کشورها دولت هائی در جهت مخالف چپ، اما او توانسته از فراز گرایش های چپ و راست دولت ها کار خبری خود را انجام دهد.


سرمقاله راه توده 753

بادکنک مبارزه با فساد

درآسمان نظام غرق ‌فساد ترکید


طرفداران ترامپ میدان را

به "بایدن" واگذار نخواهند کرد!

فروزنده فرزاد


عنوان اول پیک نت 13 شهریور

بخت رهبری را، رقبا
از ابراهیم رئیسی ربودند!


مصاحبه پوتین

درباره حوادث جمهوری بلاروس

سویتسکایا راسیا- ترجمه آزاده اسفندیاری


حساب بانکی

DEUTSCHE BANK

BIC: DEUTDEDBBER

IBAN. DE 31100700240459374500

 

----------------------------

برای تماس با پیک نت

 ازآدرس ای میل زیر استفاده کنید:

  infos@pyknet.net

 

آدرس پستی

N.Vernis

Postfach 200208
  13512 Berlin

Germany

----------------------------

Site Meter Site Meter

pay pal پیک نت برای دریافت آبونمان و کمک های مالی

آدرس ای میل ویژه pay pal

4peiknet@gmail.com

 

 



کدام مطلب پیک نت روزگذشته

بیشتر خوانده شد؟

عنوان اول پیک نت روز گذشته (شنبه) با نزدیک به 5 هزار خواننده پر مخاطب ترین مطلب این روزنت در تلگرام بود. روی فیسبوک اما گزارش مربوط به تنش جدید میان آلمان و روسیه بیشترین خواننده را داشت و همین مطلب روی 13 فیسبوک خوانندگان آن نیز به اشتراک گذاشته شد.


تلگرام پیک نت


 فیسبوک پیک نت


سایت بین المللی

آمار سایت های خبری فارسی

پیک نت:

Monthly Visitors: 504,930


صفحات اول

روزنامه های امروز ایران