ايران  

        www.pyknet.net

   پيك نت

 
صفحه اول پیوندهای پیک بايگانی پيک

18 فروردین 1399

  pyknet100@gmail.com

 
 
 

عنوان اول پیک نت 18 فروردین

مسئولیت فاجعه مرگ

میلیونی ایرانی ها با کیست؟

 
 
 

 

 

پیش بینی ها درباره فاجعه کرونا درایران دم افزون است. حتی برخی مقامات حکومتی نظیر معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز نیز با این هشدار همراه شده اند. شماری از نمایندگان مجلس نیز یک طرح سه فوریتی تهیه کرده اند که بموجب آن باید رفت به سمت قرنطینه کامل و تقبل هزینه آن از سوی دولت و البته این بار جسارت به خرج داده و نامی از نهادهای مالی غیر دولتی (زیر مجموعه بیت رهبری) نیز برده اند. بموجب تمام شواهد، یا باید نهادهای مالی پرقدرت زیر مجموعه بیت رهبری سرکیسه را شُل کرده و پول در اختیار دولت و یا هر ستاد و نهادی که برای مبارزه با کرونا تشکیل می شود بگذارند تا قرنطینه کامل کشور اجرا شود و یا دولت به همینگونه که تاکنون عمل کرده عمل کند و نتایج فاجعه بار کشتار کرونا را بپذیرد. قرنطینه بدون داشتن پول و تامین زندگی مردمی که باید خانه نشین شوند نتیجه ای جز شورش گرسنگانی که به خیابان می آیند ندارد و فاجعه مرگ صدها هزار نفره و حتی میلیونی ناشی از کرونا مطابق طرحی که دولت از بیم فلج اقتصادی پیش می برد نیز به شورش دیگری ختم خواهد شد. بنابراین هیچ راه حل دیگری جز این وجود ندارد که دولت از بودجه موسسات مذهبی و کمک به بانک ها بزند و بنیادهائی نظیر بنیاد مستضعفان، آستانقدس، ستاد امام و غیره هزینه زندگی مردم را تقبل کنند و دولت با این دو بال و دو امکان، سیستم دقیق و استوار تامین مایحتاج عمومی را سازمان بدهد و کرونا روبی در سراسر ایران را به اجرا بگذارد. برای این سازماندهی باید از کاربدستانی که تجربه دوران جنگ با عراق را دارند و دستشان (بقول معروف) "کج" نبوده و نیست استفاده کند و این یعنی رفتن به سوی دولتی فراگیر، صادق با مردم، پاسخگو و کارآمد. دوره نمایش های مضحک آفتابه بدست های حشد الشعبی در کوچه های قم برای سمپاشی، مانور موتور سوارهای سپاه در خیابانهای تهران برای شکار کرونا، ماسک درست کردن بسیج از "کرباس" کفن مرده ها در فلان مسجد و سم پاشیدن در منطقه هرندی نیست. حتی اگر "دیروز زود بود" قطعا "فردا دیر است"!

این جمله معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز را همانقدر باید جدی گرفت که هشدار محقق و تحلیلگری مانند عبدالله شهبازی که هر دو یک حرف را می زنند:

«اگر بخواهیم فعالیت‌های اقتصادی را کامل آزاد کنیم ممکن است در مدیریت کرونا با یک سناریوی فاجعه‌بار مواجه شویم. اگر کشور را مثل بهمن ماه کاملا آزاد  گذاشته و مردم زندگی عادی خود را دنبال کنند  در این صورت بیماری شعله‌ور و بیمارستان‌ها پر از بیمار و کنترل آن از دست ما خارج می‌شود.

در ابتلای دو سوم از جمیعت فرض بر این است که ۱۰ تا ۲۰ درصد مبتلایان بستری می‌شوند و از بین بستری شدگان ۱۰ درصد فوت می‌کنند. با این فرض حدود ۶۰ میلیون نفر در کشور به کرونا مبتلا و از این ۶۰ میلیون نفر ۱۰ میلیون نفر بستری خواهند شد و از بین این ۱۰ میلیون نفر یک میلیون نفر فوت می‌کنند که این یک فاجعه بزرگ برای کشور خواهد بود. طبق الگوی چین باید تا پایان بهار قرنطینه را با شدت و حدت بیشتر ادامه دهیم تا به نتیجه برسیم.»

دولت هنوز مصمم است که همه فعالیت‌های اقتصادی از ۲۰ فروردین آغاز شود. روحانی باید صاف و ساده با مردم صحبت کند و بگوید که چرا نمی تواند کشور را قرنطینه اعلام کند، زیرا درغیر اینصورت مسئولیت کشتار بزرگ ملی را به گردن او خواهند انداخت.

عکس ها: افراد حشدالشعبی در کوچه های قم و بسیج در مساجد درحال ماسک سازی!

به تلگرام پیک نت بپیوندید
https://telegram.me/pyknet @pyknet


 پیک نت 5 فوریه 2020

 
 

اشتراک گذاری: