ايران  

        www.pyknet.net

   پيك نت

 
صفحه اول پیوندهای پیک بايگانی پيک

21  اذر  1400

  pyknet100@gmail.com

 
 
 

عنوان اول پیک نت 21 اذر

مشاور سیاسی هیات ایرانی در وین

ایران توافق های گذشته را

در مذاکرات وین رد نمی کند!

 
 
 

 

 

کوچکترین و کوتاه ترین اشاره به اخبار و جنبه های مثبت مذاکرات وین و بزرگ نمائی و تکرار پیاپی اخبار و جنبه های منفی مربوط به این مذاکرات که عمدتا در راستای سیاست اسرائیل است، بعنوان سیاست تبلیغاتی استراتژیک در رسانه های فارسی زبان تصویری خارج کشور دنبال می شود. برخی از این رسانه ها در ایران نیز مخاطبان وسیعی دارند.

در چند روز گذشته همین استراتژی دنبال شده و نوعی تردید و سردرگمی در باره مذاکراتی که در وین جریان دارد را میان ایرانی ها بوجود آورده است. تمام کسانی که بعنوان تحلیلگر و کارشناس به برنامه های خبری این تلویزیون ها دعوت می شوند، تابع همان سیاست استراتژیک اند و جملگی با آن که در کشورهای مختلف جهان زندگی می کنند (و البته بیشتر در انگلستان) روی یک ریل حرکت می کنند. چنان که گوئی از روی دست هم کپی کرده اند. صدا و سیما و اصولا سیاست خبری جمهوری اسلامی بدلیل دروغگوئی، اتهام زنی و صفت سازی و تحریم اخبار اعتبار خود را نزد مردم از دست داده اند و به همین دلیل رسانه های خارج کشور سکاندار افکار عمومی شده اند.

از جمله، این خبر که در ادامه می خوانید در لابلای خبرها و تفسیرهای باصطلاح کارشناسان این تلویزیون ها گنجانده شده و بسرعت از روی آن عبور کرده اند. بموجب این خبر مشاور هیات ایرانی در مذاکرات وین با اشاره به اینکه نشانه‌های مثبتی در مذاکرات وجود دارد تاکید کرد که قضاوت در باره سرانجام این مذاکرات زود است.

او که محمد مرندی نام دارد و با شبکه الجزیره مصاحبه کرده بود اضافه کرد: ایران هیچگونه موضوعی که پیش از این بر سر آن توافق کرده را رد نمی‌کند.

اما در داخل کشور نیز هستند روزنامه هائی که تمایلات اتمی بخشی از نظامی ها و حکومتی ها را تبدیل به خبر با عناوین بزرگ می کنند. آنها نه تنها برای شکست مذاکرات وین روزشماری می کنند، نه تنها معیشت و فشار اقتصادی به مردم برایشان مهم نیست، بلکه تقلید از کره شمالی را توصیه می کنند و پیشنهاد خروج از "ان- پی- تی" را مطرح می کنند که معنای آن رفتن به سوی تولید کلاهک اتمی است. آنها تصور می کنند مانع اصلی بر سر راه تولید سلاح اتمی در ایران معاهده جلوگیری از تولید سلاح اتمی (ام پی تی) است. ذوق زدگی سرعت تولید اورانیوم غنی شده در ایران چنان جلوی چشم آنها را گرفته که نمی توانند کشورهای اطراف ایران را ببینند که در صورت تولید سلاح اتمی در ایران همه آنها نیز دست به کار تولید همین سلاح می شوند. آنها درک نمی کنند که همین شعارها و تبلیغات رسانه ای عملا به سود اسرائیل تمام شده و پای اسرائیل را به کشورهای منطقه تا همسایگی ایران کشانده است. آنها نمی خواهند درک کنند که همین کشورها زیر فشار هراس از ایران اتمی، دست به دامن اسرائیل خواهند شد تا با در اختیار داشتن دانش اتمی خود برایشان سایت های اتمی بسازد و این یعنی یک تقابل اتمی در منطقه. آنها نمی خواهند قبول کنند و شاید باور نمی کنند که در صورت خروج ایران از "ان - پی - تی" حتی چین و روسیه نیز پشت ایران را خالی خواهند کرد.


به تلگرام پیک نت بپیوندید
https://telegram.me/pyknet @pyknet


 پیک نت 12 دسامبر ۲۰۲۱

 
 

اشتراک گذاری: