این تدارک را چه کشوری چیده؟

مرگ براثر قحطی جهانی را

میخواهند جانشین"کوید ۱۹"کنند

 

گزارشگر ویژه سازمان ملل:

۱۲۰ میلیارد دلار ایران

به فرمان امریکا بلوکه شده!

(پیک هفته ۱۰۹)  ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ - ۲۱  مه ۲۰۲۲

 pyknet100@gmail.com


۳۱-۲۸ اردیبهشت

خبرهای
 سیاسی - اجتماعی


۳۱-۲۸ اردیبهشت

رویدادهای منطقه

 و جهان


۳۱-۲۸ اردیبهشت

منتخب اخبار
هنری و فرهنگی


۳۱-۲۸ اردیبهشت

منتخب اخبار
شهرستان ها


۳۱-۲۸ اردیبهشت

منتخب اخبار ورزشی


۳۱-۲۸ اردیبهشت

منتخب اخبار اقتصادی

عنوان اول پیک نت ۳۱ اردیبهشت

جهان با جنگ اوکراین

پوست خواهد انداخت!

جنگ اوکراین که در ابتدا به ابعاد آن مردم توجه نکرده بودند، حالا کم کم آشکار شده که جنگی است میان ناتو به رهبری امریکا برای دفاع از برتری جهانی سرمایه داری مهاجم از یکسو، و چند قدرت اقتصادی و نظامی جهان برای به این برتری می خواهند پایان بدهند. امریکا و ناتو نمی خواهند بپذیرند که توازن قدرت جهانی تغییر کرده و دیگر آن توازن پس از فروپاشی اتحاد شوروی وجود ندارد. روسیه بعنوان یک قدرت نظامی ظهور کرده و چین قدرت اقتصادی جهان است. دلار دیگر اعتبار چند ده ساله خود را ندارد و بتدریج تبدیل شده به کاغذی که فعلا چاپ می شود و در جهان پخش. فریبکاری رسانه های غربی نیز که بر افکار عمومی جهان حکومت میکردند نیز زیر تاثیر فضای مجازی بتدریج رنگ باخته و بیشتر نیز رنگ خواهد باخت. امریکا دیگر نمی تواند آمار ۴۰ میلیون زیر خط فقر کشور را پنهان کند، ناامنی عمومی با مسلح شدن فردی به امری رایج تبدیل شده و حادثه حمله به کنگره امریکا در جریان انتخابات ریاست جمهوری اخیر نشان داد که در یک چرخش ناگهانی جنگ داخلی میتواند در امریکا آغاز شود. از دل این کشاکش رو به اوجی که در برابر خود داریم، جهان می رود برای توازنی جدید، قوانین نوین، سازوکارهای بین المللی جایگزین و دهها پدیده دیگر. خیز و نیم خیزهائی که برای خاتمه جنگ در اوکراین از سوی غرب برداشته می شود و بازتاب آن را در مذاکرات اتمی ایران هم شاهدیم، تاکنون تلاشی بوده نیمه کاره برای متوقف کردن این روند، زیرا غرب از نتایج پایانی آن وحشت دارد.

جبهه بندی هائی که درحال تکامل است، دوران جنگ دوم جهانی را به یاد می آورد و میدانیم که پس از جنگ دوم جهانی بود که سازوکار نوین بین المللی شکل گرفت و سرانجام جهان تبدیل شد به دو قطب شرق و غرب. این قطب بندی حالا اشکال دیگری به خود گرفته است و آنها که تصور می کنند ۳۰ سال زمان زیادی است، زمان را با عمر خود می اندیشند نه با عمر تاریخ. امریکا و سرمایه داری جهان با چنگ و دندان می خواهند از آقائی و غارت جهان دفاع کنند، درحالیکه در درون خود نیز گرفتار تضادهای اقتصادی و اجتماعی شده اند. دربرابر، جبهه ای تشکیل شده که فعلا شاخص ترین کشورهای عضو آن چین، روسیه و هند هستند و اخیرا در رسانه های غربی از ایران نیز درکنار چین، روسیه و هند نام می برند. این که سیاست های داخلی جمهوری اسلامی نفرت انگیز است، تغییری در موقعیتی که غرب برای ایران در کنار سه قدرت دیگر قائل هستند تاثیر ندارد، مهم ترین چالش کنونی درایران حل تضاد میان سیاست داخلی و خارجی است. در سیاست خارجی ایران درکنار هند، روسیه وچین است، عضو بریکس است، عضو پیمان شانگهای است و تبدیل به یک قدرت نظامی انکار ناپذیر شده، اما در داخل کشور با نارضائی عمومی روبروست. هم اقتصادی و هم اجتماعی. این تضاد نمی تواند ادامه یابد و سرانجام یکی از آنها باید در برابر دیگر تسلیم شود. یا مافیاها و الیکارش های داخلی سیاست خارجی را به مسلخ خواهند برد و یا برعکس، سیاست خارجی برای ادامه خود چاره ای ندارد جز مقابله بی پروا و آشکار با مافیاها و الیکارش ها و درانداختن طرح نوین اقتصادی و اجتماعی. نمی تواند در داخل کشور غارت و ارتجاع مذهبی حاکم باشد و روز به روز صف ناراضیان را طویل تر و فشرده ترشود و آنگاه بتوان در آن جبهه جهانی قرار داشت که در برابر ناتو، امریکا و سرمایه داری مهاجم و غارتگر جهانی است. تمام هوشیاری سیاسی در درک همین تضاد و کمک به حل تضاد داخلی به سود تضاد خارجی نهفته است. شاید بتدریج واقعیات و انگیزه های جنگ اوکراین این هوشیاری را موجب شود. در خود حکومت و بویژه مدافعان سیاست خارجی کنونی نیز هیچ گریزی نیست مگر حل همین تضاد. این تضاد با سرکوب مردم ناراضی و بگیر و بندهای امنیتی مردم حل نخواهد شد، بلکه با تغییر ساختار اقتصادی کشور و قطع انگشتان مافیاها و الیکارش ها از اقتصادی کشور حل می شود. این گره را اگر حکومت نتواند با انگشت باز کند، ای بسا باز کردن آن به جنگ داخلی برای حل نهائی همین تضاد بکشد و فرو رفتن ایران در گردابی که معلوم نیست چگونه از درون آن بیرون خواهد آمد.

آنها که برای قبول جبهه بندی های نوین جهانی هنوز در تردید هستند به این آخرین اظهار نظر رئیس جمهور چین توجه کنند: «شی جین پینگ رئیس جمهور چین گفت: کشورهای عضو بریکس باید تلاش هایشان را هماهنگ کنند تا با برتری طلبی، سیاست قدرت و تقابل بلوک ها مقابله کنند.»

(بریکس شامل برزیل، روسیه، هند، چین و افریقای جنوبی است و ایران نیز عضو ناظر آن شده است.)

در کنار بریکس، ما پیمان شانگهای را داریم که شمار اعضای آن وسیع تر از بریکس است. درهمین جبهه، این بخش از سخنان لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس در اجلاس هفته گذشته کشورهای مشترک المنافع را باید جدی گرفت که خطاب به بقیه اعضای اجلاس گفت: «شما باندازه کافی در عملیات ویژه روسیه در اوکراین وارد عمل نشده و خطر را هنوز متوجه نیستید>»

درباره ایران هم تنها می توان اشاره به سفر سرلشگر باقری رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح به تاجیکستان و تولید پهپادهای ایرانی در تاجیکستان کرد و عهد و پیمان نظامی که میان دو کشور تنظیم شد.

ما تنها نمونه هائی را نوشتیم تا توجه بیشتر خوانندگان خود را به عمق رویدادها جلب کنیم. امیدواریم بجای پیام هائی که اغلب از کم اطلاعی و روسیه ستیزی متاثر از مخالفت با جمهوری اسلامی است به جزئیات بیشتری بیاندیشیم.


رضاشاه روحت شاد اینگونه شعار مردم شد

نفرت از روحانیت را

خود روحانیون بوجود آوردند


بر سر اوکراین

گفتگوی تلفنی ژنرال های

روسیه و امریکا با یکدیگر


وزیر خارجه ج. اسلامی:

همکاری نظامی ایران و روسیه

بخشی از روابط دو کشور است


نزدیک ترین نقطه به امریکا و کانادا

قطب شمال (سیبری)

بسرعت نظامی خواهد شد!


علیه کمک ۴۰ میلیارد دلاری

بحث های جدی در سنا

و کنگره امریکا درباره اوکراین


امریکا فنلاند را هم به کام خود می کشد

برق و گاز فنلاند را

روسیه بزودی قطع می کند


سرمقاله راه توده ۸۳۲

کدام خطر بزرگ داخلی

استقلال ایران را تهدید می‌کند؟


مخالفت با اجلاس پیشنهادی امریکا

کاخ سفید در محاصره

کشورهای قاره امریکا!


عنوان اول پیک نت ۲۸ اردیبهشت

نامه پرستوئی به رهبر ج. اسلامی


"آزوفستال" تخلیه شد و سه انبار تسلیحات ناتو منهدم شد

پیش روی های نظامی روسیه

بدون جنجال تبلیغاتی در اوکراین


محاصره۱۶هزار سربازهنگ "آزوف"

همزمان با آغاز تخلیه پناهگاه زیر زمینی "آزوفستال" ارتش روسیه منطقۀ "سورودانتسک-لیسیچانسک" را محاصره کرد.  گفته می شود در این منطقه که در شمال غربی جمهوری دونتسک قراردارد ۱۶ هزار نفر از هنگ فاشیستی "آزوف" به محاصره درآمده اند و سرانجامی نظیر پناه گرفتگان در آزوفستال در انتظارشان است. بویژه که آن امکان زیر زمینی را هم ندارند.

https://ria.ru/20220517/kotel-1788968891.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


خبرهایی که غربی‌ها منتشر نمی‌کنند


جنگ ندیده های امریکا

اگر جنگ ببیند چه می کنند؟

 

سیاست نظامی و استراتژیک امریکا ایجاد جنگ در نقاط دور از امریکاست و به همین دلیل مردم این کشور، چندان اطلاعی از جنگ در اروپا و آسیا و افریقا ندارند وسرشان به زندگی خودشان است. رسانه های امریکا هم مسلط بر افکار عمومی. شاید یک روز، یک موشک وسط یکی از ایالت های این کشور پائین بیاید. چه کسی میتواند حدس بزند در صورت وقوع چنین رویدادی چه وحشتی در امریکا ایجاد خواهد شد و مردم که تازه فهمیده اند جنگ یعنی چه، با سیستم حاکم بر این کشور چه خواهند کرد؟ این صحنه ای از یک تیراندازی با یک کشته در یک فروشگاه در لس آنجلس است. آنها که با یک گلوله اینگونه وحشت زده می شوند، روزی خواهند فهمید که بمباران و موشک باران امریکا در کشورهای دیگر یعنی چه؟


در آستانه انتخابات پارلمانی

مانور جدید "مکرون" برای

جلوگیری از پیروزی جبهه چپ


گام های اولیه و محدود

۵۴۵ حساب بانکی

 دلال‌های ‌ارز درایران بسته ‌شد


حساب بانکی

DEUTSCHE BANK

BIC: DEUTDEDBBER

IBAN. DE 31100700240459374500

 

----------------------------

برای تماس با پیک نت

 ازآدرس ای میل زیر استفاده کنید:

  infos@pyknet.net

 

آدرس پستی

N.Vernis

Postfach 200208
  13512 Berlin

Germany

----------------------------

Site Meter Site Meter

pay pal پیک نت برای دریافت آبونمان و کمک های مالی

آدرس ای میل ویژه pay pal

4peiknet@gmail.com

 

 


کدام مطلب پیک نت روزگذشته

بیشتر خوانده شد؟

عنوان اول پیک نت چهارشنبه، با ۶ هزار خواننده روی تلگرام این روزنت پر مخاطب ترین مطلب این شماره بود. روی فیسبوک پیک نت بیشترین خواننده را گزارش خبری "آزوفستال" تخلیه شد و سه انبار تسلیحات ناتو منهدم شد داشت که همین مطلب روی ۱۵ فیسبوک خوانندگان آن نیز به اشتراک گذاشته شد.
. https://www.facebook.com/

pyknet1357/


تلگرام پیک نت


 فیسبوک پیک نت


سایت بین المللی

آمار سایت های خبری فارسی

پیک نت:

Monthly Visitors: 504,930


صفحات اول

روزنامه های امروز ایران