ايران  

        www.pyknet.net

   پيك نت

 
صفحه اول پیوندهای پیک بايگانی پيک

۲۶ تیر ۱۴۰۲

  pyknet100@gmail.com

 
 
 

عنوان اول پیک نت ۲۶ تیر

امید امریکا به نتیجه

روسیه ستیزی در ایران 
 
 

 

اگر کوچکترین تردیدی هم در باره دلیل و انگیزه یورش تبلیغاتی رسانه های داخل کشور برای تشدید روسیه ستیزی با هدف تخریب مناسبات و اتحاد میان ایران و روسیه تاکنون وجود داشت، با موضع گیری کاخ سفید (بایدن رئیس جمهور امریکا) این تردید هم به یقین تبدیل شد.  کاخ سفید از قول بایدن اعلام کرد: " روابط ایران و روسیه خطرناک و  یک منبع نگرانی برای آمریکاست."

آیا امریکا صرفا به یک اظهار نظر اکتفا می کند و یا برعکس، هزینه و نیرو خرج می کند تا نگرانی اش برطرف شود؟ ما به این سئوال پاسخ مثبت می دهیم و به همین دلیل اعتقاد راسخ داریم که دست شبکه های نفوذی امریکا و اسرائیل و غرب پشت روسیه ستیزی در ایران است و رسانه های داخلی نیز در همین جهت هدایت و راهنمائی می شوند. هدف همه آنها یک چیز است: برهم زدن اتحاد ایران و روسیه و خالی کردن پشت ایران با هدف آماده سازی شرایط برای اقدام مستقیم نظامی علیه ایران. این اقدام از سه جهت در تدارک است. جمهوری آذربایجان که وزیر دفاع اسرائیل چهار روز پیش به آن سفر کرد، کردستان عراق که امریکا می خواهد در آنجا سامانه های ضد هوائی مستقر ساخته و در آینده منطقه ممنوع پرواز اعلام کند و بلوچستان ایران که پشت جبهه آن دو کشور سرگردان در سیاست خارجی، یعنی افغانستان و پاکستان است. نظر علی اکبر ولایتی در مقاله ای که هفته گذشته منتشر کرد قابل تائید است. او جنگ از قفقاز علیه ایران و روسیه را پیش بینی کرده است. البته هنوز ساده لوحانی در حکومت ایران هستند که تصور می کنند اگر در برابر امریکا تن به عقب نشینی داده شود، خطرات رفع و دفع می شود. از جمله در میان سران اصلاح طلب که پیاده نظام آنها در مطبوعات و رسانه ها مشغول روسیه ستیزی و تبلیغ سازش با امریکا هستند، اما خود آنها تاکنون از مرز "ظریف" جلوتر نیآمده اند. شیوه کار آنها فعلا یک تشر به امریکا و یک لگد به روسیه است. روز گذشته، یک بیانیه با نام دیپلمات های سابق جمهوری اسلامی منتشر شد که هدف از آن تئوریزه کردن  روسیه ستیزی در قالب جملاتی بود که بزرگان بدانند. آنها در بند پایانی بیانیه خود نوشته اند:

«سیاست شرق گرایی یک سویه (مگر شرق شناسی دو سویه هم داریم آقایان باصطلاح دیپلمات؟) و غرب ستیزی افراطی و انکار روابطی متوازن با کشورها و قدرتهای جهانی بدون توجه به الزامات ژئوپولیتیکی ایران خسارات غیر قابل جبرانی را به منافع کشور وارد ساخته و هزینه های گزافی را تحمیل می نماید. »

کس دیگری را بعنوان سخنگوی سیاست راهبردی نگاه به شرق در جمهوری سراغ دارید جز رهبر جمهوری اسلامی؟ خیر! و این دیپلمات ها فقط نام او را نیآورده اند، والا مستقیما او را نشانه گرفته اند. این بیانیه را ۶۷ نفر امضاء کرده اند که تنها نام چند تن برای ما بعنوان چهره های شاخص آشناست : مرتضی الویزی شهردار اسبق تهران و رئیس مناطق آزاد(در دولت های هاشمی و خاتمی)، محسن امین زاده معاون اسبق سیاسی وزارت خارجه در دولت خاتمی و ناصر سرمدی که از بازجوهای دهه مخوف ۶۰ در اوین و زندان توحید بود و سپس مدتی سفیر جمهوری اسلامی در تاجیکستان شد و سپس غیب شد.

ما طالب جلوگیری از اظهار نظر این افراد و چهره های مافوق آنها نیستیم، بلکه موافق گفتگوی جدی با مافوق ها در بیت رهبری و تشریح دلائل سیاست نگاه به شرق و دفاع از گسترش قدرت نظامی و سرعت بخشیدن به فعالیت اتمی هستیم. امری که تاکنون چند بار بر آن تاکید کرده ایم. این که آنها قانع خواهند شد و یا خیر؟ اکنون نمی شود قضاوت کرد، زیرا جلسه ای را با آنها سراغ نداریم. درباره دیگر معضلات اجتماعی که حکومت در آن وا مانده (مانند حجاب اجباری) نیز اعتقاد داریم باید در همین جلسات و گفتگوها رایزنی کرد و اجازه نداد اقدامات تحریک آمیز بار دیگر به لشکر کشی خیابانی ختم شود!


به تلگرام پیک نت بپیوندید
https://telegram.me/pyknet @pyknet


 پیک نت  ۱۷ ژوئیه ۲۰۲۳

 
 

اشتراک گذاری: