ايران  

        www.pyknet.net

   پيك نت

 
صفحه اول پیوندهای پیک بايگانی پيک

۱۱ اسفند ۱۴۰۳

  pyknet100@gmail.com

 
 
 

لاوروف:

روسیه مخالف استقرار

نیروهای اروپا در اوکراین است

 
 
 
 
 

 

لاوروف وزیر خارجه روسیه، در ارتباط با سفر نخست وزیر انگلستان و رئیس جمهور فرانسه به واشنگتن و پیشنهاد استقرار نیروهای اروپائی در اوکراین، در یک مصاحبه خبری در مسکو گفت: آنها میگویند "بیایید خط تماس را ترک کنیم - تا اینجا روسیه است و اینجا به بعد  اوکراین است"

اولاً این اتفاق نخواهد افتاد، ما قانون اساسی مبتنی بر بیان اراده مردم داریم- ثانیا، آنچه از اوکراین باقی مانده نیز باید از نازیسم رها شود.

راه حل های مکانیکی مانند استقرار نیروهای [غربی] و نپرداختن به ریشه های درگیری بی معنی است . مسکو امکان استقرار نیروهای حافظ صلح اروپایی در اوکراین پس از آتش بس را حتی بررسی هم نمی کند. ما با این گزینه مخالفیم.

 من نمی‌دانم [امانوئل] مکرون [رئیس‌جمهور فرانسه] در واشنگتن چه نقشی را می خواست ایفا کند، اما [رئیس‌جمهور آمریکا] ترامپ، در کنفرانس مطبوعاتی گفت که تصمیم برای استقرار نیروهای حافظ صلح تنها با رضایت هر دو طرف ممکن است، ظاهراً منظور روسیه و اوکراین است. البته هنوز هیچ کس در این مورد از ما سؤال نکرده است.

آنچه اروپایی‌ها و در درجه اول فرانسه، و همچنین انگلیسی‌ها بدنبال آن هستند گرم نگه داشتن درگیری و توقف هرگونه تلاش برای آرام کردن اوضاع است .

ماکرون پیشنهاد آتش بس فوری و معرفی نیروهای حافظ صلح را مطرح می کند و تنها پس از آن درباره سرزمین ها، درباره سرنوشت مردم و سایر اصول شهرک سازی بحث می کند.

«ما نمی‌توانیم به توافقی دست یابیم که هدف آن دستیابی به یک هدف واحد است - پمپاژ مجدد اوکراین با تسلیحات،» صحبت‌ از نیروهای حافظ صلح « پوچ است». « هدف اصلی آنها این است که علل اصلی درگیری را به حاشیه ببرند.

آنها بدنبال همان چیزی هستند که گفتم: کشاندن اوکراین به اتحاد آتلانتیک شمالی با هدف توسعه قلمرو آن برای ایجاد زیرساخت نظامی علیه روسیه و از بین بردن کامل حقوق روس ها و روس زبانان.

https://www.stoletie.ru/lenta/lavrov_iskluchil_zamorozku_ukrainskogo_konflikta_po_linii_soprikosnovenija_248.htm

 


به تلگرام پیک نت بپیوندید
https://telegram.me/pyknet @pyknet


 پیک نت  اول مارس  ۲۰۲۵

 
 

اشتراک گذاری: