ايران  

        www.pyknet.net

   پيك نت

 
صفحه اول پیوندهای پیک بايگانی پيک

۱۳ اسفند ۱۴۰۳

  pyknet100@gmail.com

 
 
 

وزیر کشور دولت روحانی

شمار مهاجرین افغانستان

درایران به ۸ میلیون رسیده!

 
 
 

 

 

رحمانی فضلی، وزیر کشور دولت روحانی بود و گفته می شود نامزد سفارت ایران در چین است که البته هنوز معلوم نیست نتیجه بحث های پشت صحنه. او در یک مصاحبه درباره شمار مهاجرین افغانستان را اعلام کرد. اطلاعاتی را که  او مطرح کرد می تواند دقیق ترین اطلاعات درباره شمار مهاجرین افغانستان در ایران باشد.

او گفت: زمان ما (دولت روحانی) تعداد مهاجران افغانستانی ۳ میلیون بود؛ در عرض سه سال، سالانه ۱ میلیون نفر به آمار مهاجران افزوده شد!  در گزارش رسمی یک سال قبل هم عدد ۸ میلیون مهاجر افغانستانی اعلام شده بود.

پیش از انقلاب هم از افغانستان کسانی برای کار به ایران می آمدند و پس از انقلاب در آن کشور، به یکباره سیل مهاجرین افغانستان به سمت ایران سرازیر شد که به هیچ وجه قابل مقایسه با دوران پس از انقلاب ۵۷ نبود.

طبیعی است که در میان یک جمعیت ۸ میلیونی همه نوع افرادی هستند و از حوادثی که این مهاجرین درایران می آفرینند نباید تعجب کرد.


به تلگرام پیک نت بپیوندید
https://telegram.me/pyknet @pyknet


 پیک نت  ۳ مارس  ۲۰۲۵

 
 

اشتراک گذاری: