ايران  

        www.pyknet.net

   پيك نت

 
صفحه اول پیوندهای پیک بايگانی پيک

۲۶ اسفند ۱۴۰۳

  pyknet100@gmail.com

 
 
 

انگیزه ترامپ برای تلفن به پوتین

۷ هزار نیروی خارجی

در کورسک، محاصره شده اند

 
 
 

 

 

پیروزی های نظامی روسیه در اوکراین چنان برق آسا پیش می رود که بزودی جبهه های جنگ به ۱۵۰ کیلومتری کیف خواهد رسید. این مهم ترین انگیزه شتاب امریکا برای متوقف کردن این جنگ است و حالا اروپائی که نمی خواست با ترامپ دراین زمینه همراهی کند، از بیم عقب افتادن از اوضاع، خود را به در و دیوار می زند.

دبیرکل ناتو که تا همین چند پیش هم بر طبل جنگ و جدائی اروپا از روسیه می کوبید، روز گذشته اعلام کرد که اروپا و آمریکا باید پس از جنگ اوکراین، روابط خود با روسیه را گام ‌به ‌گام عادی کنند.

این اظهار نظر او پس از دیدار با ترامپ در کاخ سفید رسانه ای شده است. بویژه که ترامپ از احیای روابط اقتصادی با مسکو  سخن می گوید و پوتین نیز از این ایده حمایت کرده است.

دبیرکل ناتو با اشاره به تجربه مذاکرات گذشته با روسیه، تأکید کرد این کشور «از بین نخواهد رفت» و عادی‌سازی روابط اجتناب‌ ناپذیر است.

آیا اروپائی ها میتوانند با این ناتو که دبیرکل آن پس از شکست های سنگنین در اوکراین چنین نظری پیدا کرده به جنگ روسیه بروند؟

دیگر نه فرانسه و نه رهبران کشورهای آلمان و انگلستان از اعزام نیرو بعنوان حافظ صلح به اوکراین سخن نمی گویند زیرا پوتین در گفتگو با ترامپ  شروطی را برای پذیرش آتش بس ۳۰ روزه اعلام کرده که لازمه آن تعهد نه تنها امریکا بلکه اتحادیه اروپاست که باید در یک اجلاس تاریخی ضامن آن شود. فعلا تلاش اروپائی ها آنست که ۷ هزار نیروی درمحاصره افتاده در استان کورسک روسیه را از مرگ نجات بدهند. ترامپ برای همین منظور به پوتین تلفن کرد و پوتین گفت که اگر کیف دستور بدهند که آنها سلاح های خود را زمین گذاشته و تسلیم شوند از حمله و کشته شدن مصون خواهند بود.

چرا امریکا و اروپائی ها تا این حد نگران جان ۷ هزار نیروی در محاصره افتاده در کورسک هستند؟ پاسخ آنست که بیشتر این ۷ هزار نیرو، مزدورانی هستند که ناتو و کشورهای اروپائی آنها را به اوکراین فرستاده و پیش از آن برای حمله به کورسک آموزش دیده بودند. حالا اگر هم این نیروها کشته نشوند و آزاد شود، اطلاعات و مشخصات و ملیت ها یک رسوائی جهانی است و نشان میدهد که چگونه تمام غرب باضافه امریکا و ناتو در اوکراین به جنگ روسیه رفتند و حالا زمینگیر شده اند. هنوز افشاگری ها درباره جنایاتی که آنها در کورسک مرتکب شده اند آغاز نشده و تنها فیلم های از شکنجه و تیرباران و تجاوزهائی که این نیروها در کورسک مرتکب شده اند بتدریج رسانه ای می شود.


به تلگرام پیک نت بپیوندید
https://telegram.me/pyknet @pyknet


 پیک نت  ۱۶ مارس  ۲۰۲۵

 
 

اشتراک گذاری: