ايران  

        www.pyknet.net

   پيك نت

 
صفحه اول پیوندهای پیک بايگانی پيک

۸ بهمن ۱۴۰۳

  pyknet100@gmail.com

 
 
 

اسکار لافونتن:

آلمان پیش از آلاسکا

به یک ایالت امریکا تبدیل شده!

 
 
 

 

 

اسکار لافونتن، رهبر سابق حزب سوسیال دمکرات آلمان که بعدها از این حزب خارج شد و بنیانگذار یک حزب چپ شد، در تازه ترین اظهار نظر خود درباره پیوند امریکا و آلمان و دخالت ایلان ماسک در انتخابات پارلمانی آلمان نوشت:

ایلان ماسک دوست ترامپ و میلیاردر آمریکایی، اعلام کرده که  "فقط AfD می تواند آلمان را نجات دهد." حزبی که اکنون به دونالد ترامپ و ایلان ماسک اتکاء کرده است.

جیمی کارتر، رئیس‌جمهور هم ایالات متحده را "یک سیستم الیگارشی با رشوه‌های سیاسی نامحدود" خواند و برژینسکی، مشاور امنیتی او نیز در کتاب معروف خود "تخته شطرنج بزرگ" که در آلمان با نام "تنها قدرت جهانی" ترجمه شد، از آلمان به عنوان "خراج دهندگان" و "دست نشاندگان" یاد کرد.

این لطف میلیاردرهای آمریکایی، که از سر دلسوزی عمل نمی کنند، آلمان را به کجا خواهند برد؟ ما در حال حاضر میلیاردها یورو تسلیحات از ایالات متحده خریداری می‌کنیم، اقتصاد خود را با جایگزینی گاز ارزان روسیه از طریق گاز فراکینگ گران قیمت آمریکا، نابود کرده و می کنیم، و مطیعانه از دستورالعمل های ایالات متحده برای تحریم ها پیروی می کنیم که آسیب جدی به آلمان وارد می کند.

اروپا و بویژه آلمان بایستی میلیون ها نفر مهاجر را که در حال فرار از کشورهایی هستند که ایالات متحده با آنها جنگیده و مستقیم و غیر مستقیم زیر بمباران‌های ایالات متحده قرار گرفته اند، بپذیرد.

آیا باید بترسیم که آلمان بزودی به سرنوشت آلاسکا دچار شود؟ چه طرح های ترامپ برای گرینلند و کانادا اجرا شود و یا نه، آنطور که پیداست آلمان دهه هاست که به پنجاه و یکمین ایالت فدرال ایالات تبدیل شده است.


به تلگرام پیک نت بپیوندید
https://telegram.me/pyknet @pyknet


 پیک نت  ۲۷ ژانویه  ۲۰۲۵

 
 

اشتراک گذاری: