ايران  

        www.pyknet.net

   پيك نت

 
صفحه اول پیوندهای پیک بايگانی پيک

اول دی ۱۴۰۴

  pyknet100@gmail.com

 
 
 

آیت الله محقق داماد

اعتراف حاکم به اشتباهات

باعث تقویت موقعیت او میشود

 
 
 

 

 

آیت الله محقق داماد که سالهای ریاست بازرسی کل کشور را برعهده داشت، روز گذشته در یک اظهار نظر کنایه آمیز گفت: حاکمیت اگر اشتباه کرده، بگوید اشتباه کرده‌ام. چنین اعترافی و قبول اشتباهات گذشته در درگاه خدا و سپس در پیشگاه مردم پذیرفته می شود و خشم مردم فروکش میکند.

ظاهرا اشاره محقق داماد به شخص رهبر جمهوری اسلامی است که در تمام سالهای رهبری حتی یکبار در دیدارها و سخنرانی های خود قبول نکرده که در این و یا آن مورد اشتباه کرده است. ماجرای برگماری احمدی نژاد، تغییر اصل ۴۴ قانون  اساسی و فرمان خصوصی سازی (که میرحسین موسوی در مجمع مصلحت نظام با آن مخالفت کرد و خطاب به هاشمی رفسنجانی گفت که هر نوع تغییر قانون اساسی باید با رفراندم و نظر مردم صورت گیرد.) و دهها مورد دیگر که بسیاری از انتصاب را هم در بر میگیرد به کنار، در همین مورد جنگ ۱۲ روزه و حمله اسرائیل به ایران و فاجعه نفوذ و کشته شدن بالاترین فرماندهان نظامی و حداقل ۱۲۰۰ نفر از مردم عادی نیز او که فرماندهی کل قوا را برعهده دارد حتی به مردم نگفت که در زمینه های امنیتی و نفوذ غفلت هائی شده و جبران  خواهد شد! بجای قبول اشتباهات، از پیروزی در جنگ ۱۲ روزه سخن گفت!

این که او توانست فورا فرماندهان جانشین را در جریان این حمله برگمارد و یا فرمان پاسخ موشکی به اسرائیل را بدهد، بجای خود ستودنی است اما به یقین اگر این دو اقدام او همراه می شد با قبول مسئولیت و کوتاهی در وظائفی که داشته، ستودنی تر می شد.

هستند کسانی که معتقدند این نکات را نباید گفت و نوشت زیرا در شرایط کنونی باعث تضعیف موقعیت رهبر می شود. غافل از این که نگفتن این واقعیات موجب افول اعتبار می شود نه تقویت اعتبار. خوب و بد را اگر در کنار هم بگوئیم، مردم عمل خوب را می پذیرند و تائید می کنند.


به تلگرام پیک نت بپیوندید
https://telegram.me/pyknet @pyknet


 پیک نت  ۲۲ دسامبر  ۲۰۲۵

 
 

اشتراک گذاری: