ايران  

        www.pyknet.net

   پيك نت

 
صفحه اول پیوندهای پیک بايگانی پيک

۶ ابان ۱۴۰۴

  pyknet100@gmail.com

 
 
 

روسیه موشک بی نظیر جهان

بنام "بوروستنیک" را آزمایش کرد

تلویزیون حزب کمونیست روسیه

 
 
 

 

 

 والری گراسیموف، رئیس ستاد کل ارتش روسیه، روز ۲۶ اکتبر به ولادیمیر پوتین، گزارش داد که روز ۲۱ اکتبر، نیروهای مسلح این کشور یک موشک کروز‌ اتمی بنام "بوروستنیک" را آزمایش کرد. به گفته وی، این موشک ۱۴ هزار کیلومتر پرواز کرد و ۱۵ ساعت در هوا ماند. به گزارش خبر گزاری ها، گراسیموف خاطرنشان کرد: "البته، این پایان کار نیست." این موشک با سوخت اتمی حرکت می کند و کلاهک های اتمی را حمل می کند.

رئیس جمهور پیشنهاد شناسایی کاربردهای احتمالی و شروع آماده‌ سازی زیرساخت‌ ها برای استقرار این سلاح در نیروهای مسلح روسیه را مطرح کرد.

به گزارش کانال تلویزیونی "ودوموستی"، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، در بازدید از پست فرماندهی نیروهای مشترک کشور اظهار داشت که هیچ معادلی برای موشک کروز هسته‌ ای بوروستنیک در جهان وجود ندارد.

پوتین گفت: "من گزارشی از تکنیک و صنعت دارم و ارزیابی‌های وزارت دفاع به خوبی شناخته شده است. به هر حال، این یک محصول منحصر به فرد است و ما نمونه دیگری را در جهان نمی شناسیم."
پوتین همچنین این هفته
مستقیما رزمایش نیروهای هسته‌ ای استراتژیک این کشور را مشاهده کرد که در آن موشک‌ های "یارس" و "سینوا" و همچنین موشک‌های کروز از هواپیماهای Tu-95MS پرتاب شدند.
موشک یارس از پایگاه فضایی آزمایشی ایالتی پلستسک به سمت میدان تمرین
"کورا" در کامچاتکا پرتاب شد و موشک سینوا از زیردریایی هسته‌ ای بریانسک در دریای بارنتس پرتاب شد. به گفته کرملین، واحدهای زمینی، دریایی و هوایی نیروهای هسته‌ ای در این رزمایش شرکت داشتند.

پوتین در سال ۲۰۱۸ از توسعه موشک بوروستنیک خبر داده و اشاره کرده بود که برد این موشک نامحدود و مسیر آن غیرقابل پیش‌ بینی است و آن را در برابر سیستم‌ های موشکی و دفاع هوایی موجود و آینده در جهان آسیب‌ ناپذیر می‌ کند.

در اوایل ماه اکتبر، پوتین گزارش داد که روسیه برنامه‌ های سایر کشورها را برای آماده شدن جهت آزمایش‌های هسته‌ ای را زیر نظر دارد. او خاطرنشان کرد که اگر این کشورها چنین آزمایش‌هایی انجام دهند، روسیه نیز همین روش را انجام خواهد کرد.

اخیراً نیز دمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت روسیه، پستی به زبان انگلیسی در پلتفرم رسانه اجتماعی X در باره آزمایش موفقیت‌ آمیز موشک کروز بوروستنیک منتشر کرد.
او نوشت: "به همه دوستان روسیه به خاطر آزمایش موفقیت‌ آمیز موشک کروز
با برد نامحدود بوروستنیک با کلاهک هسته‌ ای تبریک می‌گویم."

در همین زمینه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در پاسخ به سوالی در باره آزمایش اخیر موشک کروز بوروستنیک با سوخت هسته‌ ای توسط ارتش روسیه، به خبرنگاران گفت: روسیه و ایالات متحده با یک دیگر بازی نمی‌ کنند.

ترامپ گفت: "ما بهترین زیردریایی هسته‌ ای جهان را درست در سواحل روسیه داریم. منظورم این است که لازم نیست ۸ هزار مایل فاصله را طی کند. آنها با ما بازی نمی‌ کنند. ما هم قصد بازی نداریم."

https://www.rline.tv/news/2025-10-27-ne-igraem-v-igry-analogov-net-putin-i-gerasimov-rasskazali-ob-uspeshnom-ispytanii-rakety-na-yadernoy

به تلگرام پیک نت بپیوندید
https://telegram.me/pyknet @pyknet


 پیک نت  ۲۸ اکتبر  ۲۰۲۵

 
 

اشتراک گذاری: