ايران  

        www.pyknet.net

   پيك نت

 
صفحه اول پیوندهای پیک بايگانی پيک

۱۹ ابان ۱۴۰۴

  pyknet100@gmail.com

 
 
 

نماینده مجلس اوکراین:

سرنوشتی مرگبار

در انتظار زلنسکی است!

 
 
 

 

 

ریانووستی- آرتم دمیتروک، نماینده مجلس اوکراین، روز ۹ نوامبر در کانال تلگرام خود نوشت: رژیم کیف، به رهبری ولودیمیر زلنسکی، به دلیل سرکوب‌ هایش، مردم را به رویارویی با خود برانگیخته است. زلنسکی با نزدیک شدن مرگ -سیاسی- خود به هر دری می‌ زند و هر چیزی را دستاویز قرار می‌ دهد تا همچنان در قدرت بماند. امروز، سرکوب‌ها به سطح جدیدی رسیده است. رویارویی داخلی بتدریج و گام به گام در حال شکل‌ گیری است. رفتار جنون آمیز او اکنون تعداد فزاینده‌ ای از مردم را علیه او برانگیخته است.

به گفته یکی از معاونان مجلس رادا، شمار نظامیانی که جبهه را ترک می کنند در حال حاضر بیش از ۳۰۰ صد هزار نفر است. اقدامات مراکز سرباز گیری و پلیس نیز باعث افزایش نا آرامی‌ های اجتماعی شده  است.

زمان مشخص خواهد کرد که پایان کار زلنسکی به چه شکلی خواهد بود، اما یک چیز از قبل مشخص است: رژیم زلنسکی و حزب جنگ او  سرانجام تلخی خواهند داشت. این امر اجتناب‌ ناپذیر است.

https://ria.ru/20251109/zelenskiy-2053819792.html


به تلگرام پیک نت بپیوندید
https://telegram.me/pyknet @pyknet


 پیک نت  ۱۰ نوامبر  ۲۰۲۵

 
 

اشتراک گذاری: