از سوی پوتین

توافقنامه‌همکاری روسیه‌و ونزوئلا

به مجلس روسیه ارسال شد

 

مشاهدات یک خبرنگار فنلاندی

من درشهرهای آزادشده اوکراین

جنایات نازی ها را به چشم دیدم

(پیک هفته ۱۰۹) ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹ اکتبر ۲۰۲۵

 pyknet100@gmail.com


  ۲۶-۲۷ مهر

خبرهای
 سیاسی - اجتماعی


  ۲۶-۲۷ مهر

رویدادهای
منطقه و جهان


 ۲۶-۲۷ مهر

منتخب اخبار

فرهنگی و هنری


  ۲۶-۲۷ مهر

 منتخب اخبار
شهرستان ها


 ۲۶-۲۷ مهر

منتخب اخبار ورزشی


 ۲۶-۲۷ مهر

منتخب اخبار اقتصادی


عنوان اول پیک نت ۲۷ مهر

زلنسکی در کاخ سفید

سنگ روی یخ شد!

زلنسکی در دیدار با ترامپ سنگ روی یخ شد و سرش را گذاشت جای پایش و تک و تنها از کاخ سفید بیرون آمد و برگشت به اوکراین. او برای گرفتن موشک "تاماهاک" خودش را به واشنگتن رسانده بود به این امید که این موشک را گرفته و یا اگر موشک در اوکراین است اجازه شلیک آن بطرف روسیه را از ترامپ بگیرد و به جنگ اوکراین ابعاد یک فاجعه جهانی بدهد. ترامپ که چند ساعت پیش از دیدار با زلنسکی با پوتین تلفنی صحبت کرده و قرار دیدار خود با او در مجارستان را گذاشته بود، نه تنها موشک تاماهاک را نداد بلکه از ضرورت خاتمه جنگ سخن گفت. در بیانیه ای که پس از گفتگوی ترامپ و پوتین از جانب ترامپ منتشر شد، به نکته مهمی اشاره شده بود که خمیرمایه بی اعتنائی ترامپ به زلنسکی و سنگ روی یخ کردن او عمدتا همین نکته بود. در این نامه آمده بود:

"من همین الان مکالمه تلفنی‌ام با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه را به پایان رساندم. این مکالمه بسیار سازنده بود. رئیس جمهور پوتین به من و ایالات متحده به خاطر دستاورد بزرگ صلح در خاورمیانه تبریک گفت. چیزی که به گفته او قرن‌ها آرزویش بوده است. من واقعاً معتقدم که موفقیت در خاورمیانه به مذاکرات ما برای پایان دادن به جنگ با روسیه - اوکراین کمک خواهد کرد."

آن نکته مهم در بخش دوم نامه ترامپ است:

"ما زمان زیادی را صرف صحبت در مورد تجارت بین روسیه و ایالات متحده پس از پایان جنگ اوکراین کردیم."

این تجارت بزرگ که بازنده بزرگ آن اروپاست، چیزی نیست جز همان خط مستقیم آلاسکا به روسیه از طریق اقیانوس منجمد شمالی و همکاری تجاری مشترک در قطب شمال که گفته می شود بزرگترین و گرانقیمت ترین معادن نفت و گاز و انواع سنگ های صنعتی در دل آن نهفته است و روسیه و امریکا برای بهره گیری از این معادن و ثروت نهفته در قطب شمال هیچکدام به تنهائی نمیتوانند آن را تصاحب کنند و به همین دلیل باید با یکدیگر همکاری کنند. طبیعی است که این همکاری سودش بسیار بیشتر از سود و زیان جنگ اوکراین است.

دیدار پوتین و ترامپ در مجارستان انجام خواهد شد و روز گذشته نخست وزیر مجارستان "اوربان" ضمن بیان تعهداتش به مسکو برای امنیت محل دیدار به نکته ای اشاره کرد که نشان داد، او در جریان مسائلی است که دیگر کشورهای اروپائی نیستند و این اوربان است که یک گوشش در واشنگتن است و گوش دیگرش در مسکو. او گفت:  "مجارستان امروز کشوری اروپایی است که در آن مذاکرات آمریکا و روسیه احتمالا به صلح منجر خواهد شد. شاید حتی دیدگاه‌های اروپایی نیز در این دیدار و صلح محقق شود. بروکسل منزوی شده، اما مذاکرات ادامه دارد."

بدین ترتیب، قرار است از دیدار ترامپ و پوتین، چیزی هم به اروپائی ها برسد.


این آواز دلنشین را

در فضای مجازی یافتیم!


حریق‌و وحشت‌درهواپیمای "ایرچاینا"

 

در یک حادثه عجیب که شباهت به انفجار پیجرهای اسرائیل در لبنان داشت، در پرواز خارجی  هواپیمای شرکت "ایر چاینا" دستگاه شارژ  لیتیومی گوشی تلفن یکی از مسافران که ساک دستی خود را در قسمت بار بالای سر مسافران گذاشته بود منفجر شد. این دستگاه در کیف دستی مسافر بود. لحظات حریق و وحشت مسافران مدت زیادی طول نکشید، زیرا خلبان توانست بسرعت هواپیما را به فرودگاه شانگهای رسانده و فرود اضطراری کند. مسافران فورا از هواپیما خارج شده و پس از مدتی با یک پرواز دیگر به مقصد پرواز کردند. هواپیما از "هانگژو" چین، به "اینچئون" در کره جنوبی می رفت.

این حادثه شاید زمینه ساز کنترل ساک های دستی داخل هواپیما و حتی کنترل تلفن و ممنوعیت حمل دستگاه شارژی باطری تلفن همراه مسافران شود.


احمدالشرع:

ما به تاریخ مناسبات

روسیه‌وسوریه احترام‌می‌گذاریم


بیانیه مهم وزارت خارجه روسیه

همآهنگی ایران و روسیه

پس از قطعنامه ۲۲۳۱


عنوان اول پیک نت ۲۶ مهر

دیدار پوتین و ترامپ

انفجار مین زیر پای اتحادیه اروپا


سفر یک روزه به مسکو

پیام ویژه رهبر ج. اسلامی را

علی  لاریجانی تسلیم پوتین کرد


نسل دوم و سوم روحانیون پس از انقلاب

ایشان رئیس هیات مدیره

بولینگ و بیلیارد ایران شد


تنگه "برینگ" حلقه مهم

حلقه پیوند روسیه و امریکا می شود


روسیه ستیزی و روسیه ستیزان

در مطبوعات و رسانه های ایران



 جستجو در پیک نت

آدرس ای میل ویژه pay pal

4peiknet@gmail.com

 

 


آرشیو

در یوتیوب

-----------------

آمار خوانندگان 

پیک نت روز گذشته

بیانیه وزارت خارجه روسیه درباره پایان تحریم های سازمان ملل علیه ایران که در پیک نت روز گذشته منتشر شد، روی تلگرام این روزنت نزدیک به 6 هزار خواننده داشت. روی صفحه فیسبوک پیک نت روز گذشته بیشترین خواننده را عنوان اول داشت.

--------------

 فیسبوک پیک نت


---------------

تلگرام پیک نت