ايران  

        www.pyknet.net

   پيك نت

 
صفحه اول پیوندهای پیک بايگانی پيک

۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

  pyknet100@gmail.com

 
 
 

با خاتمه تحریم ها باید آزاد شود

ایران ۳۰ میلیارد دلار

پول بلوکه شده در خارج دارد

 
 
 
 
 

 

ایران ۳۰ میلیارد دلار پول بلوکه شده در چند کشور جهان دارد که در صورت خاتمه تحریم ها، این پول ها باید به تدریج وارد ایران شود. هنوز معلوم نیست که بهره این پول ها را کشورهائی که آن را در بانکهای خود نگهداشته اند در اختیار ایران خواهند گذاشت یا خیر؟

در یک قلم ۷ میلیارد دلار پول ایران را کره جنوبی بلوکه کرده بود که ظاهرا آن را به قطر منتقل کرده تا به ایران تحویل داده شود، اما قطر نیز بدلیل تحریم ایران این پول را در بانکهای خود نگهداشته است.

یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بنام "هادی قوامی" گفته است:

فروش نفت در سال گذشته ۷۰ هزار بشکه بیشتر از سال ۱۴۰۲ بوده و میانگین قیمت فروش نفت هم ۶۷ دلار بوده است. اما از مجموعاً ۴۰ میلیارد دلار درآمد حاصل از فروش نفت، ۲۵ میلیارد دلار آن بازگشته و مابقی به دلیل تحریم‌ها هنوز برگشت داده نشده است. البته ارزش کل تولید نفت و فروش در پالایشگاه‌های داخلی بیش از ۸۰ میلیارد دلار است. ۴۰ درصد این پول مربوط به صندوق توسعه ملی است که ۲۰ درصد از آن را به سازمان برنامه برای امور جاری و عمرانی قرض داده می شود. بخشی از آن نیز مربوط به نیروهای مسلح است. یعنی حدود ۱۶۵ میلیون بشکه به نیروهای مسلح اختصاص یافته است.


به تلگرام پیک نت بپیوندید
https://telegram.me/pyknet @pyknet


 پیک نت  ۲۳ آوریل  ۲۰۲۴

 
 

اشتراک گذاری: