مذاکره با صاحبان پلاتفرم ها جریان دارد

۱۰ شرط رفع فیلترینگ

از تلگرام و دیگر پلاتفرم ها

 

اگر روسیه ستیزان بگذارند

با یاری گرفتن از روسیه

برق ایران فعلا تامین می شود

(پیک هفته ۱۰۹) ۸ دی آبان  ۱۴۰۳ - ۲۸ دسامبر  ۲۰۲۴

 pyknet100@gmail.com


۲۵-۲۶ آذر

خبرهای
 سیاسی - اجتماعی


۲۵-۲۶ آذر

رویدادهای
منطقه و جهان


۲۵-۲۶ آذر

منتخب اخبار

فرهنگی و هنری


۲۵-۲۶ آذر

 منتخب اخبار
شهرستان ها


۲۵-۲۶ آذر

منتخب اخبار ورزشی


۲۵-۲۶ آذر

منتخب اخبار اقتصادی


رادیو پیک

۲۱آذر به روز شد!

  


عنوان اول پیک نت ۸ دیماه

سفر عراقچی به پکن و پزشکیان به مسکو

دو گام بلند ج. اسلامی

پس از تعلل های بسیار!

 

پس از یک دوران فترت و دو دلی، سرانجام جمهوری اسلامی تصمیم گرفت چند گام بلند به سوی چین و روسیه بردارد. یکی از این گام ها، سفر عراقچی به پکن است که پس از دیدار سفیر چین با علی لاریجانی بعنوان نماینده رهبر جمهوری اسلامی صورت گرفت. باید در انتظار نتاریج اقتصادی و حتی نظامی این سفر بود. سفری که در اخبار آن، نام اعضای هیات همراه عراقچی اعلام نشده، اما در مصاحبه ای که وی قبل از سفر کرد سایه چند نظامی در کنار او دیده می شود.

گام بعدی، سفر پزشکیان به مسکو برای امضای قرار داد دوجانبه راهبردی میان روسیه و ایران است که ماههاست مسکو آمادگی خود را برای امضای آن اعلام کرده اما تاکنون ایران (شاید به امید نرمش غرب و کاهش تحریم ها و آزادی پولهای ایران) برای امضای آن تعلل داشته است. شاید خاتمه بخش این تعلل حوادث سوریه و خطری باشد که به ایران نزدیک شده است. پزشکیان 17 ژانویه (27 دی) راهی مسکو می شود.

سفر عراقچی به پکن و پزشکیان به مسکو، جبران تاخیری است که اگر زودتر انجام شده بود، شاید می توانست مانع بسیاری از حوادث لبنان و سوریه، زیرآبی های ضد ایرانی عراق و رسیدن خطر به مرزهای ایران بشود. همچنان که می توانست زمینه غلبه بر برخی مشکلات امروز ایران - از جمله انرژی- را فراهم آورد.

بقول ایرانی ها "ماهی را هر وقت از آب بگیرید تازه است". باید دید پس از این سفرها جمهوری اسلامی خواهد توانست این ماهی تازه را سر سفره بیآورد و یا باز هم زیر فشار سرمایه داری مافیائی و تجاری ایران و مرتجعین مذهبی، برای اجرای مفاد آن پا سست خواهد کرد.

در عرصه نظامی، با آنکه اخبار غیر رسمی حکایت از مناسبات گسترده نظامی میان ایران و روسیه وجود دارد، اما این هنوز آن نیروی بازدارنده حملات احتمالی به زیر ساخت های نظامی و اتمی ایران نیست. برای این بازدارندگی باید قرار داد دو جانبه نظامی میان ایران و روسیه منعقد شود. قرار دادی که حتی در دوران شاه نیز به نوعی وجود داشت و در چارچوب آن، در اوج انقلاب 57  اتحاد شوروی وقت به امریکا اخطار کرد که پاسخ هر نوع حمله نظامی به ایران را در چارچوب قرار داد دو جانبه خواهد داشت. متاسفانه دولت بازرگان این قرار داد را مربوط به دوران رژیم سرنگون شده دانست و آن را لغو کرد. علیرغم اعلام لغو این قرار داد، اتحاد شوروی در جریان کودتای نظامی طبس که امریکا مستقیما طراح و مجری آن بود، هواپیماها و هلیکوپترهای امریکائی را در کویر طبس بمبارانی کرد که هنوز معلوم نیست که این بمباران به کمک ماهواره ها و سلاح های لیزری انجام شد و یا به شیوه ای دیگر. پرت و پلاهائی که درباره توفان شن درباره این کودتا گفته اند کوچکترین ارزش علمی و عملی ندارد و خنده دار است. توفان شن خلبان امریکایی را ذغال نمی کند، چنان که در جریان بمباران هواپیماها و هلیکوپترهای امریکائی در طبس کرد.

امروز نیز ما بر سر یکی از پیچ های تند و خطرناک دفاع از تمامیت ارضی ایران قرار گرفته ایم و باید از همین امکان (قرار داد دو جانبه) برای دفع خطر خارجی استفاده کرد. چنان که جمهوری بلاروس کرده و حتی با استقرار موشک های "اورشنیک" و تهدید به شلیک آن، تاکنون توانسته مانع حمله ناتو به این کشور شود. ما حتی، فراتر از این، چنین قراردادی را گامی در جهت حمایت از یمن و جلوگیری از بهره گیری اسرائیل و امریکا از سلاح اتمی علیه آن میدانیم و این درحالی است که پس از حوادث لبنان و سوریه (و عراق در آینده) از یمن با چنگ و دندان باید دفاع کرد.


سخنرانی پوتین در شورای اوراسیا

"اوراسیا" بزرگترین بازار

جهان چند قطبی آینده است!


از فعالیت اتمی تا جلب مشارکت اقتصادی

سفر عراقچی به چین

گامی در جهت یک استراتژی


این اتحادیه یک بازار 240 میلیونی دارد

ایران عضو ناظر

اتحادیه اقتصادی اورآسیا شد


سخنان لاوروف

روسیه منتظر ورود ترامپ

به کاخ سفید و اعلام برنامه اوست


سرمقاله راه توده 953

ناگزیری فصل تازه ای

از باز دارندگی دفاعی!


تراژدی سوریه در شطرنج

ژئوپولیتیک خاورمیانه

م. معمتد


عنوان اول پیک نت 5 دیماه

لای در زندان فیلترینگ

برای واتس آپ و گوگل پلی باز شد

ه حبس ابد است و مشمول بخشودگی هم نشده، همچنان در زندان می ماند!


دو زن قدرتمند روسیه، در کنار پوتین


راه توده 953 منتشر شد

هفته نامه راه توده - شماره 953 (چهارشنبه 5 دیماه 1403) منتشر شد و مطالب آن علاوه بر سایت این نشریه، روی فیسبوک و کانال تلگرام راه توده نیز قرار گرفت. گزارش ویژه این شماره، آغاز انتشار خاطرات "یان کولارژ" افسر چک است که نا خواسته در کنار میرزا کوچک خان جنگلی قرار میگیرد و یادداشت های روزانه خود را از انقلاب جنگ بعدها می نویسد. این یاداشت ها جنبه بسیار مهم تاریخی دارد.

سرمقاله این شماره در نوع خود یک بیانیه سیاسی درباره استراتژی نوین بازدارندگی، پس از متلاشی شدن بازدارندگی مذهبی- نیابتی است. در همین شماره مطالب دیگری نیز، می خوانید با عناوین زیر:

جنبش های ملی و دمکرایتک از روی سر اسلام عبور می کنند!، سقوط حکومت ها از چه زمانی آغاز می شوند، یک دندگی بشار اسد سوریه را بر باد داد، کشورهای خاورمیانه از نظر امریکا بیش از اندازه بزرگ اند، عبور از رهبری فردی به رهبری جمعی در انقلاب های امریکای لاتین، صف آرائی نظامی در قطب شمال، از طرح های پوتین حمایت کنیم، اروپا نگران بحران در آلمان و فرانسه است، آموزش و خدمات بهداشتی رایگان در کوبای انقلابی، دگرگون سازی فاشیستی سندیکاهای کارگری، کارنامه توده ایها مکتوباست، دیگران بگویند در آن سالها چه کردند، مارکس یکصد سال از زمان خود جلو بود.



 جستجو در پیک نت

آدرس ای میل ویژه pay pal

4peiknet@gmail.com

 

 


آرشیو

در یوتیوب

-----------------

آمار خوانندگان 

پیک نت روز گذشته

عنوان اول پیک نت چهارشنبه که درباره آزاد شدن واتس آپ و گوگل پلی از زندان فیلترینگ بود، روی تلگرام این روزنت زیر 6 هزار خواننده داشت. سرمقاله نشریه راه توده نیز زیر 5 هزار خواننده داشت. روی صفحه فیسبوک پیک نت عنوان اول و دو مطلب "دو زن قدرتمند روسیه" و سفر وزیر خارجه ترکیه به سوریه، هر سه مطلب به یک شمار خواننده داشتند


--------------

 فیسبوک پیک نت


---------------

تلگرام پیک نت