سخنان رئیسی پس از دیدار با روحانی

آیا رئیسی کابینه ای

با بدنه کارشناسی تشکیل میدهد؟

 

کار رئیسی با لغو تحریم ها آغاز می شود

ظریف برای امضای بیانیه

پایان مذاکرات، رفت وین

(پیک هفته ۱۰۹) 30 خرداد ماه 1400 - 20 ژوئن 2021

 pyknet100@gmail.com


29-30 خرداد

خبرهای
 سیاسی – اجتماعی


29-30 خرداد

منتخب رویدادهای منطقه و جهان


29-30 خرداد

منتخب اخبار
هنری و فرهنگی


29-30 خرداد

منتخب اخبار
شهرستان ها


29-30 خرداد

منتخب اخبار ورزشی


29-30 خرداد

منتخب اخبار اقتصادی

عنوان اول پیک نت 30 خرداد

از 12 شب تا 2 بامداد

آراء رئیسی به روحانی تحمیل شد

نتیجه حکومتی انتخابات 1400 را وزارت کشور اعلام کرد. براساس آنچه که رسما اعلام شد، نزدیک به نیمی از دارندگان حق رای که شمار آنها نزدیک به 60 میلیون است در انتخابات شرکت کردند. یعنی حدود48  در صد واجدین حق را. از این در صد نزدیک به 4 میلیون رای باطله از صندوق ها بیرون آمد و این یعنی 24 میلیون رای غیر باطله به صندوق ها ریخته شد. آن تقسیم آرائی که بین رئیسی و همتی و رضائی و قاضی زاده هاشمی اعلام شد، یک تقسیم آراء حکومتی بود که جزئیات آن نه اکنون، اما قطعا در آینده نه چندان دور فاش خواهد شد. گفته می شود از 12 شب تا 2 بامداد مذاکرات توام با تهدید و ارعاب در راس حکومت جریان داشت و سنگنین ترین فشار به حسن روحانی وارد آمد تا این تقسیم آراء را پذیرفته و دستور انتشار آن را به وزیر کشور بدهد. فشاری که از آن بوی نابودی می آمد. (شاید اشاره به سرنوشت هاشمی).روحانی زیر بار انکار رای باطله نرفت، همچنان که زیر بار افزایش در صد رای دهندگان نیز نرفت، آنچه را پذیرفت مصادره آرای ناصر همتی عمدتا به سود رئیسی و اندکی هم به سود محسن رضائی بود. هشداری هم برای همتی فرستاده شد تا سکوت و تمکین را بپذیرد. البته فشار به روحانی با این وعده و قول و قرار همراه بود  که رئیسی با روحانی همکاری و همفکری خواهد کرد و تعرضی به چند وزیر کلیدی کابینه او وارد نخواهد شد و اختیار ادامه و به نتیجه رساندن مذاکرات وین نیز به روحانی واگذار شد. دراین تفاهم پذیرفته شد که ظریف پس از اعلام نتایج حکومتی آراء و اعلام پیروزی رئیسی، به شرط دادن پیام تبریک به رئیسی (امری که در هیچ انتخابات ریاست جمهوری سابقه نداشت) می تواند راهی وین شده و مذاکرات را رهبری کند. رای 17 میلیون و 900 هزاری رئیسی حاصل این کشاکش و مصادره آراء است. کشاکشی که درانتخابات 96 نیز تکرار شده بود و رای 5 میلیون رئیسی زیر فشار بیت رهبری 14 میلیون اعلام شد تا ذخیره ای شود برای انتخابات 1400.

این پیام توئیتی و بسیار زیرکانه و سیاستمدارانه غلامحسین کرباسچی را به نوعی در ارتباط با این عنوان اول میدانیم.


مخالفان انتخابات در خارج

به تقلید از لباس شخصی ها در ج. اسلامی

روز گذشته (درجریان برگزاری انتخابات) در اطراف سفارتخانه های جمهوری اسلامی در شهرها و پایتخت های کشورهای بزرگ اروپائی و کانادا صحنه هائی از مخالفت با شرکت در رای گیری و علیه کسانی که می خواستند رای بدهند به نمایش در آمد که نشان داد، می توان چند ده سال در کشورهای اروپائی هم زندگی کرد اما روی دیگری از حزب الهی های جمهوری اسلامی در خارج از کشور بود. البته در آلمان صحنه های مشمئز کننده کنفرانس برلین هم با برهنه شدن چند زن نیمه مسن تکرار شد که کسی به آن اعتناء نکرد مگر پلیس آلمان که آنها را جمعشان کرد. فیلمی که می بینید مربوط به شهر یوتیری در سوئد است که شمار ایرانیان مهاجر و مقیم این شهر بسیار است. این مشت نمونه خروار است. این خروار که اگر این جماعت به جای جمهوری اسلامی حکومت را دراختیار داشتند روشی مغایر آنچه که جمهوری اسلامی در این 40 و چند سال کرده داشتند؟ اینها می خواهند دمکراسی را برای ایران به ارمغان آورده و جانشین جمهوری اسلامی کنند؟


در دیدار مدیران رسانه ها با رئیسی

اگر برنده شدید، راه تا نیمه

رفته روحانی را ادامه بدهید


دیدار مهم هفته ای که گذشت

ارزیابی پوتین و بایدن

از یکدیگر و از نتایج دیدار


عنوان اول پیک نت 29 خرداد

پس از رفتن روحانی
او را دوباره خواهند شناخت


پیروزی غیر عادلانه

عین شکست است!

روزنامه کیهان، پس از انقلاب 57 بارها دست به دست شد. از دولت موقت بازرگان و انتقال مدیریت کیهان به دکتر ابراهیم یزدی و دامادش تا دوران مدیریت محمد خاتمی بر این روزنامه و سپس چنگ انداختن حسین شریعتمداری بر آن. در این دوران دست به دست شدن خیلی ها خبرنگار و حتی سردبیر کیهان شدند. از جمله شمس الواعظین که بموجب استعدادی که داشت واقعا روزنامه نگار شد و در سالهای اول ریاست جمهوری محمد خاتمی چند روزنامه موفق را راه اندازی و رهبری کرد. مهدی نصیری نیز از جمله روزنامه نگاران و در حقیقت روزنامه نگار شدگان (مانند شمس الواعظین) در کیهان است. در ابتدای کار آن نبود که اکنون شده است و از وقتی که مسیری رسیدن به امروز را آغاز کرد از کیهان فاصله گرفت زیرا آبش با امثال شریعتمداری و حسن شایانفر(دو واعظ زندان قرل حصار برای تربیت تواب) در یک جوی نمی رفت. به اصلاح طلبان نپیوست، خط مستقیم و مستقل خود را پی گرفت. مصاحبه های تصویری خوبی در دوران اخیر انجام داده است که همگی روی شبکه یوتیوب قابل دسترسی است. این توئیت او درباره انتخابات 1400 است. تغییر و  تکامل بستگی به استعداد آدم ها و پایگاه های اجتماعی و طبقاتی و خانوادگی آنها دارد. بهای انسانها در همین تغییرات است.

نان به یک نرخ نمی ماند

دراین بازار

آدمی نیز به یک نرخ و بهاء


شیخی که درکنار مردم ماند

روز گذشته به همتی رای داد


با سینه به سینه شدن تویوتا و پژو

این 6 تن در آتش سوختند

6 بعد از ظهر 26 خرداد. آنها که پارچه و پتو رویشان کشیده اند قربانیان تصادف یک پژو پارس با یک تویوتا وانت در جاده سراوان به خاش هستند. حادثه در ۹۰ کیلومتری خاش با سینه به سینه شدن پژو و تویوتا روی داد. هر دو اتومبیل درجا آتش گرفتند و 6 تن از سرنشینان آنها در آتش سوختند. هنوز اعلام نشده که چرا این حادثه بلافاصله تبدیل به حریق شد، چنان که سرنشینان آنها نتوانسته اند از داخل اتومبیل ها بیرون آمده و جان به در برند. آیا یکی از این دو اتومبیل بنزین و گازوئیل حمل می کرده؟


سرمقاله 791

3 عامل بازدارنده

هر تحولی در جمهوری اسلامی


جدال 40 و چند ساله

برای رسیدن به حکومت اسلامی

بحث بر حکومت یا جمهوریت، از همان دوران انقلاب و پیش از سرنگونی رژیم شاه جریان داشت. پشت شعار "حکومت" حجتیه قرار داشت و شماری از روحانیون مرجع در قم و مشهد نیز از آن حمایت می کردند. از جمله آیت الله شریعتمداری که ساکن قم بود و گویا مرجع اعلم نیز بود. پشت شعار جمهوری آیت الله خمینی قرار داشت و بالاخره کار به آنجا کشید که آیت الله خمینی اعلام کرد "جمهوری اسلامی نه یک کلام بیشتر و نه یک کلام کمتر". کشاکش با این "تشر" آیت الله خمینی فرو خوابید زیرا نه حجتیه و امثال مصباح یزدی قدرت و جسارت ایستادن در مقابل خمینی را داشتند و نه مردم به حرف آنها اهمیت میدادند. اما آن "تشر"  و این "اهمیت ندادن" به معنای از میان بدر رفتن طرفداران حکومت نبود. پس از انقلاب طرفداران حکومت ابتدا به زعامت آیت الله شریعتمداری در تبریز قیام کردند و چند روی نیز تبریز را در اختیار گرفتند که دولت مستعجل شد و خیلی زود بساطشان جمع شد. از آن پس طرفداران حکومت که در بالا به آنها اشاره شد بسیار دقیق و سازمان یافته رخنه در نهادهای حکومتی را با اسامی مختلف برای کار علنی سازمان دادند و آغاز کردند. این رخنه امروز به آنجا رسیده که علنی ترین سازمان طرفدار حکومت با نام علنی جبهه پایداری از میان فرماندهان سپاه عضو گیری کرده، صدا و سیما را در اختیار دارد، در عمق بیت رهبری رخنه کرده، شورای نگهبان را در اختیار گرفته، مجلس و قوه قضائیه را بُرده و برای سنگر بعدی که ریاست جمهوری باشد خیز برداشته است. این کشاکش و رخنه 40 و چند سال ادامه داشته تا به امروز رسیده است. عکس بالا از معدود عکس هائی است که از اولین تظاهرات تبریز با شعار "حکومت" همراه با عکس آیت الله شریعتمداری یافته ایم.


حساب بانکی

DEUTSCHE BANK

BIC: DEUTDEDBBER

IBAN. DE 31100700240459374500

 

----------------------------

برای تماس با پیک نت

 ازآدرس ای میل زیر استفاده کنید:

  infos@pyknet.net

 

آدرس پستی

N.Vernis

Postfach 200208
  13512 Berlin

Germany

----------------------------

Site Meter Site Meter

pay pal پیک نت برای دریافت آبونمان و کمک های مالی

آدرس ای میل ویژه pay pal

4peiknet@gmail.com

 

 



کدام مطلب پیک نت روزگذشته

بیشتر خوانده شد؟

عنوان اول پیک نت روز گذشته "پس از رفتن روحانی، او را دوباره خواهند شناخت" بیش از 10 هزار خواننده روی تلگرام این روزنت داشت. در فیسبوک پیک نت نیز همین عنوان اول بیشترین خواننده را داشت و روی 7 فیسبوک خوانندگان آن نیز به اشتراک گذاشته شد.

آدرس فیسبوک پیک نت


تلگرام پیک نت


 فیسبوک پیک نت


سایت بین المللی

آمار سایت های خبری فارسی

پیک نت:

Monthly Visitors: 504,930


صفحات اول

روزنامه های امروز ایران