در یک سخنرانی مفصل

مانور بموقع قالیباف

علیه دولت و جبهه پایداری

 

رئیس جمهور آرژانتین

در محاصره تظاهرات خیابانی

روزنامه پراودا- ترجمه نعمت بوستانی

(پیک هفته ۱۰۹) ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۲۸ آوریل  ۲۰۲۴

 pyknet100@gmail.com


۹-۸ اردیبهشت

خبرهای
 سیاسی - اجتماعی


۹-۸ اردیبهشت

رویدادهای
منطقه و جهان


۹-۸ اردیبهشت

منتخب اخبار
هنری و فرهنگی


۹-۸ اردیبهشت

 منتخب اخبار
شهرستان ها


۹-۸ اردیبهشت

منتخب اخبار ورزشی


۹-۸ اردیبهشت

منتخب اخبار اقتصادی


رادیو پیک

۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

 


عنوان اول پیک نت ۹ اردیبهشت

ناراضی تراشی

سازمان یافته پیش برده میشود!

جنبش های اعتراضی همیشه به یک شکل ظهور نمی کنند، بلکه بستگی به موقعیت، زمان و مکان اشکال اعتراضی می تواند تغییر کند، چنانکه در ایران بارها تغییر کرده و باز هم تغییر می کند.

یکی از خوانندگان پیک نت اطلاعات زیر را برای انتشار نوشته و  ارسال کرده است:

ناراضی تراشی بطور سیستماتیک و کاملاً برنامه ریزی شده در همه ادارات و دستگاه های دولتی پیش برده می شود. حکومت این را فهمیده، اما هیچ راه حلی برای آن ندارد، تنها گهگاهی رئیس جمهور و گاهی رئیس قوه قضائیه و امام جمعه ها بی آنکه اشاره به سیستماتیک بودن این ناراضی تراشی بکنند، از اینکه کار مردم در ادارات انجام نمی شود انتقاد می کنند. مردمی که کارشان در ادارات گیر است و عصبانی، میدانند که این تعلل ها و ناراضی تراشی یک نوع مقابله با حکومت و ناراضی تراشی در جامعه است.

مردم عملاً در هزار توی روابط و نامه پرانی و پاس کاری بین ادارات گرفتار شده اند.

این یک توطئه ناراضی تراشی سازمان یافته به نظر می رسد، زیرا آنچنان منظم پیش برده می شود که ماجرای زن - زندگی - آزادی در مقایسه با آن یک بازی است.

شخصاً چند روز پیش، برای کاری به جهاد کشاورزی مراجعه کردم. روی میز مامور اجرای اداره بالاتر از صد پرونده تخریب و فنس کشی باغات برای اجراء قرار داشت. در واقع فقط در یک قلم یکصد نفر کارشان گیر بود. مامور اجراء خیلی خونسرد گفت نمیداند با این همه پرونده چه کند؟

باغاتی که پنجاه سال پیش محصور شده بودند حالا حکم تخریب داشتند. کاری که عملاً مردم را در برابر جهاد کشاورزی قرار می دهد. سر کیسه کردن کشاورزان و آنها که در روستا مانده اند با چنان پیگیری ادامه دارد که هم مردم هم مجریان در برابر آنچه در جریان است مات مانده اند.

در راستای کار آفرینی از جیب مردم در ادارات مختلف دم و دستگاهی بنام نظام مهندسی راه اندازی کرده اند. این نظام مهندسی در واقع خصوصی کردن بخش بزرگی از وظایف جهاد کشاورزی و سپردن وظایف جهاد کشاورزی به بخش خصوصی است. گذرم به دفتر مرکزی جهاد کشاورزی افتاد. برای گرفتن یک امضاء در این اتاق آن اتاق سرگردان شدم. روی تابلوئی چشمم به بخشنامه ای افتاد که از اعضای تعاونی جهاد که از کارمندان همان اداره تشکیل شده خواسته بودند جهت ازدیاد سرمایه اقدام کنند. جالب آنکه اهداف و وظایف تعاونی کارمندان تا جائی که یادم هست اینطور تعریف شده "خرید ماشین آلات کشاورزی، قطعات یدکی، خرید انواع کود شیمیائی و سم، خرید بذر" و اقلامی دیگر از کشور های خارجی و بخشی هم از تولیدات داخلی و فروش و توزیع آن در میان تولید کنندگان. جالب آنکه تولید کننده نهاده های مورد احتیاج را به زور از جهاد پیش خرید میکنند، وجه آن را می پردازند و منتظر می ماندند تا سر فصل برای بهره وری در تولید مورد استفاده قرار دهند. یعنی کارمندان در اداره پشت میز دولت نشسته از دولت حقوق دریافت می کنند و سودآورترین خرید و فروش را برای تعاونی خودشان راه می بردند. در باره نظام مهندسی، یعنی خصوصی کردن وظایف دولت تحت پوشش دولتی را در یادداشت دیگری، جداگانه برایتان خواهم نوشت. در اینجا می خواهم به یک نکته دیگر هم توجه شما را جلب کنم و آن انگیزه های مبارزه با بی حجابی و راه انداختن دوباره گشت ارشاد است که این هم خود روی دیگر ناراضی تراشی است. با استدلال شما در این باره که ماجرای مبارزه با حجاب عملاً مردم را عصبی تر و بیگانه تر از حکومت می کند و لجبازی برای نرفتن پای صندوق های رای در اردیبهشت بیشتر خواهد شد، به این نکته هم توجه داشته باشید: در گرماگرم مبارزه با بی حجابی که مردم را سرگرم آن کردند، اولاً قیمت بنزین را بردند بالا و مردم سرشان به حجاب بند بود و همچنین نیروی انتظامی را به همین بهانه حجاب در خیابانها مستقر کردند تا اگر مردم به خاطر گران شدن بنزین دست به تظاهرات زدند از قبل حاضر به مقابله با آن باشند.


وزرای دفاع ایران و روسیه

در آستانه دیدار کردند!


نامه کاوه اعتماد زاده

وظیفه و نقش چپ

در شرایط کنونی ایران


رقصی چنین میانه میدان زلزله

آرزوی هیچکس نیست!

 

یکبار دیگر زلزله ای قوی ژاپن را لرزاند. خوشبختانه اینبار زلزله در مناطقی روی نداد که نیروگاه های اتمی ژاپن در آنجاها مستقر است. زلزله سال ۲۰۲۳ در فوکوشیما، بزرگترین فاجعه اتمی را آفرید. فاجعه ای که با فاجعه چرنوبیل قابل مقایسه بود. از آنجا که دولت ژاپن خیلی دمکراتیک است و طرفدار دمکراسی و آگاهی مردم، تلفات واقعی زلزله فوکوشیما هرگز اعلام نشد. زلزله فوکوشیما بالای ۹ ریشتر بود و زلزله دیروز نزدیک به ۷ ریشتر. این رقص اتومبیل پارک شده در یکی از کوچه های محل زلزله به رقص وحشت است. بقول مولوی: رقصی چنین، میانه میدانم آرزوی هیچکس نیست!

 

مثلث رئیسی- وحیدی- رادان

وزیر کشور مهر پیشانی

تحت تعقیب اینترپل است


دیدارها و قراردادهای مهم در مسکو

نبرد دو دیدگاه

در دل حاکمیت چند گانه


عنوان اول پیک نت ۸ اردیبهشت

میوه سیاست گریزی جامعه
به ‌دامن جبهه ‌پایداری می‌ افتد


گامی دیگر برای سرنگونی نتانیاهو

حماس با دولت آشتی ملی

در فلسطین موافقت کرد!


تیم کاخ سفید:

نتانیاهو باید برود

تا بتوان در باره صلح حرف زد


از دانشگاه ها آغاز شده

کاخ سفید زیر ضربه

جنبش ضد جنگ غزه


مکرون نگران آینده کاخ سفید و ناتو

لهستان اولین قربانی اروپائی

موشک های اتمی خواهد شد؟

 


سرمقاله ۹۲۴

مذاکره با امریکا چرا مشکل

وچرا پنهان و زیرمیزی؟



 جستجو در پیک نت

آدرس ای میل ویژه pay pal

4peiknet@gmail.com

 

 


آرشیو

در یوتیوب

-----------------

کدام مطلب پیک نت روزگذشته بیشترین

 خواننده را داشت؟

عنوان اول پیک نت روز گذشته که تحلیلی بود از کشاکش های درون حکومتی و پنهان شدن همگی پشت مبارزه با بی‌حجابی روی تلگرام این روزنت اندکی بیش از ۵ هزار خواننده داشت. در صفحه فیسبوک پیک نت نیز همین عنوان اول درمقایسه با دیگر مطالب روز گذشته پر مخاطب ترین مطلب بود.

---------------

 فیسبوک پیک نت


---------------

تلگرام پیک نت