اعزام ۱۰ هزار تروریست به شرق ایران

اولین بمب ساعتی در کدام

 مرز ایران منفجر میشود؟

 

نکاتی از کنفرانس خبری پوتین در مسکو

کشورهای منطقه می خواهند

روسیه در سوریه بماند!

(پیک هفته ۱۰۹) ۱ دی  ۱۴۰۳ - ۲۰ دسامبر  ۲۰۲۴

 pyknet100@gmail.com


۲۵-۲۶ آذر

خبرهای
 سیاسی - اجتماعی


۲۵-۲۶ آذر

رویدادهای
منطقه و جهان


۲۵-۲۶ آذر

منتخب اخبار

فرهنگی و هنری


۲۵-۲۶ آذر

 منتخب اخبار
شهرستان ها


۲۵-۲۶ آذر

منتخب اخبار ورزشی


۲۵-۲۶ آذر

منتخب اخبار اقتصادی


رادیو پیک

۲۱آذر به روز شد!

  


عنوان اول پیک نت اول دیماه

ایران از سوریه رفت

اما روسیه در آنجا ماند!

 

مصاحبه سالانه پوتین در مسکو که معمولا در آخرین روزهای سال میلادی انجام می شود، امسال نیز برگزار شد. این مصاحبه نزدیک به 4 ساعت و نیم بطول انجامید . تقریبا مشابه سالهای گذشته. انرژی و حضور ذهن پوتین در مصاحبه امسال نیز حیرت آور بود. این مصاحبه با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی انجام شد و در آن سئوالاتی درباره مسائل داخلی روسیه و اوضاع جهان مطرح شد. از جمله درباره سوریه.

هنوز سئوالات و پاسخ های پوتین درباره مسائل داخلی روسیه از سوی خبرگزاری های داخلی منتشر نشده، جز پاسخ به سئوالی که درباره ترور ژنرال بیولوژیک روسیه در مسکو مطرح شد و پوتین پذیرفت که دستگاه های اطلاعاتی روسیه در این زمینه کوتاهی کردند و باید این بخش از حکومت تقویت شود. البته او اشاراتی به رشد اقتصادی و مبارزه با فساد هم کرد که در صورت انتشار کامل این بخش ها، سعی خواهیم کرد آنها را نیز به فارسی برگردانده و منتشر کنیم.

در مورد مسائل منطقه ای (سوریه و اسرائیل) و جنگ اوکراین، دو نکته خبری مهم را پوتین مطرح کرد. نخست درباره خروج نیروهای ایران از سوریه و دوم، درباره قدرت موشک "اورشنیک" و توان آن برای مقابله با موشک ها و تجهیزات غربی.

درباره خروج نیروهای ایران از سوریه، پوتین درست خلاف ادعای رهبر جمهوری اسلامی که مدعی شد چون فضای هوائی و زمینی را اسرائیل و امریکا بسته بودند ایران نتوانست نیرو به کمک سوریه بفرستد، پوتین فاش ساخت که ایران آن 4 هزار نیروی نظامی هم که در سوریه داشت، با کمک روسیه خارج کرد. پوتین گفت که روسیه به خواهش ایران 4 هزار نیروی نظامی آن کشور را به تهران منتقل کرد. درباره گروه های وابسته به سپاه قدس نیز پوتین گفت «نیروهائی که طرفدار ایران بودند هم بجای مقاومت، همزمان با خروج نیروهای ایران، آنها هم یا به عراق رفتند و یا به لبنان» ظاهرا اشاره او به شبه نظامیانی با اسامی کتائب حزب الله، حزب الله لبنان، فاطمین، حشد الشعبی و امثال آنها بود. او در همین مصاحبه برای نخستین بار فاش ساخت که روسیه نیروی رزمی در سوریه نداشت، بلکه دو پایگاه هوائی و دریائی در سوریه داشت. او در ادامه همین مصاحبه درباره حوادث سوریه گفت که برنده این حوادث فعلا اسرائیل است و آنها آن مناطقی را که گرفته اند ترک نخواهند کرد و در سوریه خواهند ماند. پوتین قضاوت قاطع درباره آینده سوریه و دولت آینده سوریه نکرد اما تاکید کرد که حضور روسیه و پایگاههای آن در سوریه بستگی به اوضاع سوریه و خواست دولتی دارد که بتواند در سوریه مستقر شود. همه چیز بستگی به آینده دارد. فعلا پایگاههایی پیش از این دراختیار روسیه بود، همچنان در اختیار روسیه است.

از پوتین درباره مذاکرات صلح با اوکراین و سازش روسیه دراین زمینه سئوال شد که پوتین گفت: اولا سازش هنر مذاکره است، اما درباره مذاکره با اوکراین، ما می توانیم حتی با زلنسکی هم مذاکره کنیم اما با او قراردادی را نمی توانیم امضاء کنیم زیرا زلنسکی دوران ریاست جمهوری اش تمام شده و حکومت او مشروعیت ندارد. فعلا یگانه تشکیلات دارای مشروعیت پارلمان اوکراین است. اما درباره کمک های نظامی غرب به اوکراین. ما می گوئیم شما همه تجهیزات پیچیده خود را هم که به اوکرائین منتقل کنید حریف موشک "اورشنیک" روسیه نمی شود و ما همه آنها را نابود خواهیم کرد. اگر شد دارید، این گوی و این هم میدان. امتحان کنید.

نکات دیگری را از میان پاسخ های پوتین به سئوالات خبرنگاران بسیار خلاصه انتخاب و تنظیم کرده ایم که بصورت مستقل در همین شماره پیک نت منتشر کرده ایم.


آینده خاورمیانه را قذافی

بهتر و زودتر از بقیه می دانست!


این ابراز تشکر، یعنی ابراز بندگی؟


در پاسخ به مصاحبه پوتین

ج. اسلامی انتقال 4 هزار نیروی

نظامی از سوریه را تکذیب کرد!


تفسیر کارشناس روس

ناتو در کدام مرز ایران

صف آرائی نظامی خواهد کرد؟


سرمقاله راه توده 952

فروپاشی، سرانجام

بلاتکلیفی حکومت است!


نخست وزیر کانادا استعفا خواهد داد؟

کانادا پس از آلمان

گرفتار بحران دولتی شد!


عنوان اول پیک نت 28 آذر

3 بمب ساعتی

زیر پای سه منطقه ایران

 

روز گذشته عارف معاون اول دولت پزشکیان مسئله ای را مطرح کرد که نه تنها در آینده، بلکه همین امروز هم مهم ترین مسئله برای تمامیت ارضی ایران است. او گفت: «اگر به مرزنشینان ما که مرزداران کشور هستند رسیدگی نشود ، ممکن است با چالش‌هایی جدی مواجه شویم.»

او اصل مسئله را آنگونه که باید باز نکرد اما در همین حد هم که اشاره به خطر کرد، اقدامی جسورانه بود. عارف بجای قومیت ها و اقوام از اصطلاح مرزنشینان استفاده کرد اما همه میدانند که این اشاره به بلوچستان، آذربایجان و کردستان  ایران است. سه منطقه ای که اسرائیل و امریکا برای تجزیه ایران روی آنها حساب کرده اند و بطن این سه منطقه جدا کردن "جنوب" ایران از دامن کشور قرار دارد. نقشه ای که از زمان قاجارها انگلستان تدارک آن را دیده بود و حتی در آستانه کودتای 28 مرداد نیز انگلستان به سرلشگر زاهدی پیام داده بود که در صورت شکست کودتای 28 مرداد خود را به خوزستان رسانده و دولت مستقل را تشکیل بدهد. مسئله به همین صراحت و سادگی است. از جمله انگیزه های کنار رفتن از سر راه پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری همین دغدغه بود، چرا که او زاده کردستان است و شجره اش آذربایجانی و در بلوچستان خدمت کرده است. ترکیب استانداران و حتی بخشی از کابینه او نیز برخاسته از همین خطر و اندیشه است، اما در حکومت چند پارچه و آلوده به نفوذی ها، همه اقدامات و کارشکنی ها خلاف این درک و تدبیر است. زمان زیادی لازم نیست تا این خطر بالقوه به خطر بالفعل تبدیل شود، اگر بیش از این دو دلی و تعلل و تزلزل در راس حاکمیت ادامه یابد و حکومت غربال نشود و سایه نشینان سنگ پران جراحی حکومتی نشوند.


ترور شباهت به انفجارپیجرها در لبنان داشته

ترور رئیس مرکز

دفاع بیولوژیکی روسیه


راه توده 952 منتشر شد

 

هفته نامه راه توده - شماره 952 (28آذر 1403)- منتشر شد و مطالب آن علاوه بر سایت این نشریه، روی تلگرام و فیسبوک راه توده نیز قرار گرفت. گزارش ویژه این شماره معرفی کتاب یکی از شاهدان انقلاب جنگل، بریده شدن سر میرزا کوچک خان و ترور حیدر خان عمواوغلو با توطئه میرزا کوچک خان است. سرمقاله این شماره درباره اوضاع بحرانی ایران و سرگردانی و تعلل حکومت برای تن دادن به تحولات است. در همین شماره مطالب دیگری نیز می خوانید با عناوین زیر:

ضرورت آگاهی از نظرات و حوادث سکانداران سالهای اول جمهوری اسلامی، بدیهیات علمی یک جنبش اصلاحی و یا انقلابی، "کاولاشویلی" فوتبالیستی که گل بزرگ را در گرجستان زد، قسمت پنجم "مارکس در زندگی خصوصی"، آینده سوریه در هاله ای از تردید و ابهام، اسرائیل دست متجاوز و خونین جهان غرب، چهار درس از حوادث سوریه، وداع فرانسه با پایگاههای استعماری خود در افریقا، فاشیسم هم نیازمند سازمان و تشکیلات بود، بحث های تاریخی مراحل انقلاب در سالهای پس از انقلاب اکتبر، علی خامنه ای و هاشمی رفسنانی در سال 1361 چه مواضعی داشتند، گردهمائی 40 جنبش اجتماعی در پایتخت ونزوئلا و "اهمیت انتشار نامه های لاهوتی و صدرالدین عینی در ایران و تاجیکستان.

 

تلگرام راه توده:

https://telegram.me/rahetudeh



 جستجو در پیک نت

آدرس ای میل ویژه pay pal

4peiknet@gmail.com

 

 


آرشیو

در یوتیوب

-----------------

آمار خوانندگان 

پیک نت روز گذشته

 


--------------

 فیسبوک پیک نت


---------------

تلگرام پیک نت