ادعای روزنامه الجریده کویت

سفر یک هیات امریکائی

به تهران برای جلوگیری از جنگ

 

نشریه نشنال اینترست:

اخبار حمله موفق یمن به کشتیهای امریکا منتشر نمیشود

(پیک هفته ۱۰۹) 22 مرداد  ۱۴۰۳ - 12  آگوست  ۲۰۲۴

 pyknet100@gmail.com


۲۳ - ۲۴ تیر

خبرهای
 سیاسی - اجتماعی


۲۳ - ۲۴ تیر

رویدادهای
منطقه و جهان


۲۳ - ۲۴ تیر

منتخب اخبار

فرهنگی و هنری


۲۳ - ۲۴ تیر

 منتخب اخبار
شهرستان ها


۲۳ - ۲۴ تیر

منتخب اخبار ورزشی


۲۳ - ۲۴ تیر

منتخب اخبار اقتصادی


رادیو پیک

17مرداد ۱۴۰۳به روز شد

 


عنوان اول پیک نت 22 مرداد

سیاست دولت مهم است

نه این که چه کسی وزیر است

لیست اعضای دولت و کابینه دکترپزشکیان روز گذشته در اختیار مجلس قرار گرفت و بحث درباره صلاحیت آنها بزودی در مجلس آغاز خواهد شد. از هم اکنون جبهه پایداری در برابر دولت و کابینه ای که هنوز کارش را آغاز نکرده جبهه بندی کرده است. این جبهه بندی روز گذشته در مجلس نمایان شد. فراکسیون 70 نفره جبهه پایداری در اعتراض به کابینه ای که هنوز تشکیل نشده و کارش را شروع نکرده، از روی صندلی های خود بلند شده و برای ایجاد تشنج در سطح مجلس شروع کردند به راهپیمائی!

بقول قالیباف، رئیس مجلس، آنها برای حرف زدن همیشه حاضرند اما تا موقع رای گیری می شود غایب اند!

بی شک، وزرای پیشنهادی با دشواری از سد مجلسی که بازندگان انتخابات ریاست جمهوری در آن صاحب قدرت و نفوذ هستند خواهد گذشت. ایران، 45 سال است که گرفتار همین کشاکش است و بخش عمده ای از فلج حکومتی و نداشتن یک سیاست واحد راهبردی که همه خود را ملزم به اجرای آن بدانند از همینجا بر می خیزد. شاید سرانجام، کار این کشاکشی که همه را خسته کرده به یک اقدام نظامی ختم شود. این پیش بینی نه غیر تئوریک است و نه عجیب. حتی رهبر سابق حزب توده ایران "کیانوری" پس از آزادی از زندان جمهوری اسلامی در یادداشت کوتاهی نوشت «این احتمال که سرانجام نبرد در حکومت به راههای غیر مسالمت آمیز ختم شود، روز به روز بیشتر می شود!»

فعلا پزشکیان موفق شد، پس از یک دوره وقفه ناشی از ماجرای ترور هنیه در تهران و هیجان سازی برای اقدام شتابزده نظامی علیه اسرائیل، توانست وزرای پیشنهادی خود را به مجلس معرفی کند. همانها که در پی نظامی کردن فضا و فلج کردن پزشکیان و در واقع نفی نتیجه انتخابات اخیر ریاست جمهوری بودند، حالا همان سیاست فلج دولتی را با جنجال بر سر وزرای پیشنهادی در مجلس دنبال خواهند کرد.

نگاهی به لیست وزرای پیشنهادی نشان میدهد که وزرای پیشنهادی اهل و زاده تهران، همدان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، مازندران، خراسان جنوبی، کهکیلویه و بویراحمد، گیلان و خوزستان هستند.  میانگین سن آنها  زیر ۶۰ سال است و جوان‌ترین وزیر متولد ۱۳۵۵ و مسن‌ترین آنها متولد ۱۳۳۶ است. حضور یک زن در میان وزرای پیشنهادی یک گام به جلو بود.  گفته می شود ۶۰ درصد وزرای پیشنهادی از میان پیشنهادات کارگروه‌های مشورتی انتخاب شده‌اند.

متاسفانه در میان وزرای پیشنهادی، از اهل سنت وزیر پیشنهاد نشده، گرچه پیش بینی می شود که در سطح معاونان وزارتخانه ها از اهل سنت نیز استفاده شود.

دکتر جلیل رحیمی جهان‌آبادی، نماینده اهل سنت ادوار مجلس دراین باره دیروز نوشت: از ترکیب وزرای معرفی‌شده ۸ وزارتخانه به اصولگرایانی که مقابل پزشکیان ایستاده بودند انتخاب شدند اما به اهل سنت که با همه وجود ایشان را یاری کردند وزیری معرفی نشد.

ظاهرا جواد ظریف که سرپرستی کارگروه ها را برعهده داشت و حکم معاون راهبری ریاست جمهوری را هم دریافت کرده بود، بدلیل استفاده نشدن از همه پیشنهادهای کار گروه، کناره گیری خود از دولت و پیوستن به تدریس در دانشگاه را اعلام کرد.

پزشکیان پیشتر نیز گفته بود که در نهایت، لیست وزراء را پس از مشورت با رهبر جمهوری اسلامی و تائید وی به مجلس ارائه خواهد کرد. بدین ترتیب آن 40 در صدی که از میان پیشنهادات کار گروه ها انتخاب نشدند، حاصل همین همآهنگی با رهبر و یا شورای مشورتی بیت رهبری باید بوده باشد.

از سوی دیگر، بموجب برخی شنیده ها، کار گروه، لیست جالبی از کارشناسان صالح را در اختیار پزشکیان قرار داده که دولت قصد دارد از آنها در بدنه وزارتخانه ها و نهاد ریاست جمهوری استفاده کند. از جمله در معاونت ها و حتی مدیران کل و مدیران رده پائین تر. شاید با این هدف که آنها در عرصه عمل امتحان خود را پس بدهند و ضمنا تجربه کافی برای آینده کسب کنند.

آنچه که قطعی است و باید به آن توجه کرد، سیاست هائی است که دولت در عرصه داخلی و خارجی پیش خواهد برد. در این صورت وزراء تابع این سیاست ها خواهند بود و نه تابع نظرات شخصی خود و یا وابستگی های سیاسی و تشکیلاتی خود. باید دید چارچوب این سیاست ها چیست و چه زمانی اعلام خواهد شد. منظور سیاست های روز است و نه سیاست کلی مثلا در چارچوب برنامه هفتم. برای نمونه، اگر استراتژی نظام نزدیکی به جبهه شرق است، باید دید دولت و وزرای مربوطه این استراتژی را چگونه پیش خواهند برد! بحث اصلی اینجاست و نه بر سر این فرد و یا آن فرد دیگر که بعنوان وزیر پیشنهاد شده است.


چرا ایران مانند ترکیه، با مسئولان

سایت های فیلتر شده مذاکره نمی کند؟


حمله موشکی و پهپادی به شمال اسرائیل

کاری که میگفتند ایران بکند

حزب الله مشغول آنست!


دوست و دشمن یک نظر دارند

حمله اوکراین به کورسک

ماجراجوئی محکوم به شکست

جمع آوری و ترجمه نعمت بوستانی


هدف رساندن تسلیحات به شورشیان میانمار است

امریکا توانست با شورش

دولت بنگالدش را سرنگون کند


روسیه آماده مقابله با سلاح های غربی شده

با F 16  هم اوکراین

نمیتواند بر روسیه غلبه کند


گفته می شود این خواست ایران از امریکا بوده

آتش بس در غزه

از مرز احتمال گذشته است


عنوان اول پیک نت 21 مرداد

مطالبه مردم جنگ نیست

پاسخ به دو سئوال است


از آغاز جنگ غزه

550 هزار دو تابعیتی

اسرائیل را ترک کرده اند


12 پهپاد اوکراین

برفراز بلاروس منهدم شد

تلویزیون 24 روسیه- ترجمه نعمت بوستانی


انفجار و حریق در

یک بندر در شرق چین

یک کانتینر مملو از تجهیزاتی که نام آنها اعلام نشده، در بندری در استان ژجیانگ شرقی چین منفجر شد. چین اعلام کرده که این انفجار و آتش سوزی متعاقب آن تلفاتی در پی نداشته است. ادعائی که با توجه به تصاویر منتشر شده از این انفجار چندان با واقعیات و احتمالات همخوانی ندارد.


از اهداف این جنجال حمله پیشگیرانه اسرائیل بود

کاهش جنجال مشکوک

حمله موشکی ایران به اسرائیل


نتانیاهو زیر فشار برکناری

من برای امنیت اسرائیل

می خواهم در قدرت بمانم!


عنوان اول پیک نت 20 مرداد

پیشی گرفتن تعقل
بر هیجان انتقام در ایران


مبارزه با قاچاق مواد مخدر نیز راه حل دیگری دارد

دو ملت ایران وافغانستان

نباید اینگونه از هم جدا شوند


گزارش عضو کمیته قانون آساسی روسیه

53 در صد مردم آلمان

از دولت آن کشور راضی نیستند


دلیل چنین حادثه

مرگباری را حدس بزنید!



 جستجو در پیک نت

آدرس ای میل ویژه pay pal

4peiknet@gmail.com

 

 


آرشیو

در یوتیوب

-----------------

کدام مطلب پیک نت روزگذشته بیشترین

 خواننده را داشت؟

عنوان اول پیک نت روز گذشته (یکشنبه) که تفسیری بود بر جنگ طلبی سعید جلیلی و جبهه پایداری به بهانه تلافی ترور هنیه در تهران، روی تلگرام این روزنت بالای 6 هزار خواننده داشت. در صفحه فیسبوک پیک نت نیز همین مطلب بیشترین خواننده را داشت.

---------------

 فیسبوک پیک نت


---------------

تلگرام پیک نت