pyknet پيك نت

توسعه سقاخانه ای، درخدمت سياست جنگی
50 سقاخانه درمشهد ساخته شد
100 سقاخانه ديگر دربرنامه است



ماموريت جديد بسيج
ايست و بازرسی اتومبيل‌ها
درمحلات تهران آغاز می‌شود

هنر و اندیشه


بيد مجنون
روی اكران می‌لرزد
برخی‌ها
به مارمولك
آلرژی دارند!


يك شب
در تركيه


نمايش
مد زنانه در
باغ بانوان
 اصفهان


ترجمه انگليسی
تاريخ بيهقی


وبلاگ  هنوز
ادبيات
جنگ
درايران


 
 

مصاحبه دكتر يزدی
با ادامه ماجراجوئی‌ها
نيروگاه اتمی بوشهر
را هم از دست می‌دهيم


مصاحبه عيسی سحرخيز
بحران اتمی
نه راه پيش و نه راه پس


مركز راهبردهای دفاعی
علی شمخانی رئيس ستاد جنگ شد
ادامه تغييرات گسترده در فرماندهی ارتش و سپاه


تعبير اتمی
خواب توام با تب و لرز
حكومت جهانی اقليت شيعه
سين. ابراهيمي


رهبر در كرمان: اين دوجريان، دوبال نظام اند!
بال شكسته و پرهای پريشان
 يكی از دو بال جمهوری اسلامی


حرف آخر را چه كسی خواهد زد؟

احمدی‌نژاد صبح ديروز در مراسم آغاز سال تحصيلی دانشگاه امام حسين (وابسته به سپاه پاسداران) شركت كرد و طی سخنانی گفت: دانشگاه امام حسين پشتوانه‌ قوی، سالم و مبتكر برای قوای مسلح است.


خانه كارگر، با كدام اعتباركارگری
می خواهد پارلمان كارگری برپا كند؟


عليزاده ازدادگستری مرکز رفت
پايان يک مرحله جنگ قدرت
ميان عليزاده و قاضی مرتضوی

رای دادگاه زهرا كاظمی  
صادر شده، اما اعلام نميشود
پرونده يك بمب زنانه هم زير بغل ج. اسلامی است


حجم بازرگانی با چين به 10 ميليارد دلار رسيد
ايرانی‌ها، پايشان را كرده اند
توی 20 ميليون كفش چينی


علی جنتی
با معاون سياسی جديد وزارت كشور آشنا شويد!


دفتر تحكيم وحدت
از زبان علی افشاری


پس از كنترل و عقب راندن جنبش اصلاحات
دستور آزادی دانشجويان زندانی داده شد


علی افشاری
5 سال زندان و 5 سال
محروم از حقوق اجتماعی


شورای همآهنگی مبارزه با اعتياد
فاجعه اعتياد درايران
با افزايش بودجه انتظامی حل نمی شود


 وبلاگ ها

احمدی نژاد با گنج 50 ميليارد دلاری
چه گلی به سر ملت خواهد زد؟
وبلاگ مهرـ علی مزروعی


از وبلاگ سپيداران
از خشونت پرهيز كنيد
مهرورزی پيش كشتان
شيرزاد


وبلاگ نقطه ديد
مانيفست دولت اسلامی
قبل از انتخابات منتشر شده بود


ديدار نخبگان دانشجوئی و دانشگاهی با رهبر
ديدار 2 ساعته كم سابقه
رهبر حرف نزد، گوش كرد!

آنچه نخبگان گفتند بخشی از واقعيات بود و رهبر در پايان گفت:

اين‌ها از اهداف رهبری است!

- رهبر جمهوری اسلامی نگفت كه برای رسيدن به اين اهداف ديرينه بايد شبيخون به خوابگاه دانشجويان زد؟

- بايد برای همين اهداف مجلس امنيتی و نظامی با حضور كسانی كه همين نخبگان دانشجوئی و دانشگاهی اعتباری برای بسياری از آنها قائل نيستند و برخی سابقه آدم كشی دارند تشكيل داد؟

- اين نخبگان، به حاشيه دولتی كه در راس آن احمدی نژاد را گمارده اند راه دارند؟ سطح دانش و دلسوزی آنها با اعضای كابينه و زيرمجموعه‌های وزارت خانه‌ها كه بسرعت درحال تعويض است قابل مقايسه است؟

- شيخ توطئه گری بنام احمد جنتی را بايد برای رسيدن به آن اهداف ديرينه لباس چوپانی به تنش كرد و ملت را و همين نخبگان را گله‌هائی فرض كرد كه چوپانان آن در شورای نگهبان نشسته اند؟

- اين اهداف ديرينه چرا تحقق نيافته و چرا دهها هزار تن از نخبگان مملكت از كشور رفته اند و از همين جمع نيز بسياری در آينده خواهند رفت؟

- از آن جمع، هيچكدام سهميه تحميلی بسيج مساجد بوده اند؟ اگر نيستند و نبوده اند، چرا سياست سهميه امنيتی و بسيجی ادامه دارد؟

- از اين جمع و نسل جلوتر از آنها، كسانی هم در مجلس خبرگان نشسته اند؟ به مجلس شواری اسلامی راه يافته اند؟ عضو شورای شهر شده اند؟ عضو شواری باصطلاح انقلاب فرهنگی هستند؟


مصاحبه‌هاشمی رفسنجانی با روزنامه عربستان سعودی
احمدی نژاد به سياست اتمی ايران چيزی نيافزايد


دومين سفر به قم
ملاقات احمدی‌نژاد با مصباح برای گزارش ديدارهای امريكا


ادعای يك ماهنامه چاپ آلمان
امين زرقاوی از ايران تروریسم را رهبری می‌کند


گزارش‌های ساندی تايمز، واشتنگتن تايمز و خبرگزاری فرانسه
تحركات سياسی و تروريسی ايران در عراق


پايان اجلاس حكام اتمی
دولت ايران شعار داد ديگران سودش را بردند

روزنامه لوموند فرانسه منتشر ساخت
دلائل چهار وزير خارجه اروپا در‌بی‌اعتماد اتمی به ايران

بيانيه وزارت خارجه روسيه
موارد مشكوك در قطعنامه اتمی دليل رای ممتنع روسيه به آن بود

واكنش‌های پراكنده و شتابزده حكومتی
نسبت به قطعنامه شورای حكام اتمی


تاسيس احزاب رفسنجانی و كروبي
شانه به شانه هم پيش می‌روند
روزنامه و تلويزيون "اعتماد ملی"
بزودی به ميدان سياست می‌آيند


منشور اين جبهه به رفسنجانی داده شد
جبهه اعتدال مخالف انباشت قدرت است



سهم خود را در بهره گیري از این روزنت بپردازید

این یگانه منبع درآمد پیک نت براي ادامه انتشار است.


 حساب بانكي پيك
S.G
.
Bardeh
 
Kontonr.: 277978300
 BLZ:100 700 24
 
DeutsheBank (Germany)

نشاني پستي پيك نت
 
KHMI
 
Postfach 210453
 10504 Berlin-Germany


    

 

5 مهر 1384 -27سپتامبر 2005


پيك هفته 43


حلقه محاصره تنگ می‌شود
باز گشائی  
پروندهای
 تروريستی

با شتاب گرفتن بازگشائی پرونده‌های قديمی جمهوری اسلامی و نقشی كه ارگان‌های سپاهی و امنيتی در اين پرونده‌ها داشته اند، انگلستان و آلمان پيشتاز شده اند. مطبوعات آلمان 3 روز پيش از حضور امين زرقاوی تروريست وابسته به القاعده در ايران و درحمايت سپاه پاسداران پرده برداشتند و هنوز مقامات جمهوری اسلامی برای تكذيب آن به خود نيآمده، يك نشريه ديگر آلمانی "فوكوس" پرونده ديگری را فاش ساخت. بموجب خبری كه مجله پر فروش"فوكس" منتشر ساخت، كارشناسان امنيتی آلمان اطلاعاتی دراختيار دارند كه بموجب آن جمهوری اسلامی در انفجار پايگاه نظامی امريكائی‌ها در شهر فرانكفورت آلمان در نوامبر سال 1985 دست داشته است. در آلمان "فكوس" را مجله‌ای می‌شناسند كه برخی اطلاعات امنيتی و اطلاعاتی اسرائيل در آنها منتشر می‌شود.
فوكوس: ايران در انفجار پايگاه نظاميان آمريكايی در فرانكفورت دست داشته است
در عملياتی كه فكوس مدعی دست داشتن جمهوری اسلامی در آن شده ٣٥ تن كشته شدند. اين نشريه، درباره آن انفجار نوشت: نيروهای امنيتی ايران، روز ٢٤ نوامبر ١٩٨٥ بمبی را در نزديكی يك غذافروشي(اينبيس) در پايگاه هوايی فرانكفورت كار گذاشتند كه با انفجار آن 35 تن كشته شدند.
فكوس اضافه كرد كه گروه عامل انفجار، در اصل برای ترور مخالفان سياسی جمهوری اسلامی وارد اروپا شده بودند.
اين مجله به نقل از منابعی در دفتر فدرال آلمان نوشت: اين افراد همچنين مسؤول قتل دو تن از مخالفان ايران بوده‌‏اند كه يكی از آنها در سال ١٩٨٧ در‌هامبورگ و ديگری در سال ١٩٩٢ در بن(فريدون فرخ زاد) ترور شد. فكوس به همكاری يكی از مقامات امنيتی جمهوری اسلامی كه به آلمان پناهنده شده اشاره می‌كند كه اطلاعاتی را در همين زمينه با جزئيات دراختيار ارگان‌های امنيتی آلمان و ديگر كشورهای اروپائی گذاشته است.
درهفته‌های گذشته و بدنبال قطع مذاكرات اتمی جمهوری اسلامی با فرانسه، آلمان و انگلستان، ابتدا در انگلستان اطلاعاتی در باره نقش تروريسی ارگان‌های سپاهی و امنيتی جمهوری اسلامی آغاز شد كه با واكنش بسيج و حزب الله ( وابسته به سپاه قدس و واحدهای ترور و تخريب و انفجار) روبرو شد و چند تظاهرات در اطراف سفارت انگلستان سازمان داده شد. اكنون دولت آلمان نيز از دهان مطبوعات اين كشور، جبهه پهلوئی را باز كرده كه فشار را از روی شانه انگلستان كم می‌كند. بايد ديد فرانسه نيز به اين روند خواهد پيوست و پرونده‌های كهنه تروريستی جمهوری اسلامی در هر سه كشور آنگونه كه پيش بينی می‌شود باز خواهد شد؟


آذربايجان
برسرعقل آمده!

خبرگزاری روسيه گزارش داد: «جورج سوروس» ميلياردر آمريكايی اعلام كرد كه آذربايجان غنی از نفت، بايد نشان دهد كه می‌‏تواند دموكراسی را در كشور خود پياده كند و نيازی به انقلاب در آن نيست. اين كه دولت آذربايجان درآمدهای نفتی را برای رفاه عمومی در نظر گرفته( بخوانيد تبديل پول نفت به مصرف و واردات از اروپا و امريكا و نه سرمايه گذاری توليدی) نشان دهنده آنست كه اين دولت موضع‌‏گيری درستی را برخلاف برخی كشورهای نفت‌‏خيز اتخاذ كرده و جزو اولين كشورهايی است كه برنامه‌‏های پيشنهادی انگلستان و بانك جهانی را پياده كرده است. روند دموكراسی در آذربايجان نيز به ايالات متحده و اتحاديه اروپا بستگی دارد. اين مراكز قدرت بايد به باكو توضيح دهند و به مقامات اين كشور بفهمانند كه تقلب در انتخابات بدون عواقب منفی نخواهد بود.


تفسير سايت
"اسكات رايتر"
ايران
قربانی
بزرگ

بلافاصله پس از تصويب قطعنامه اروپا در اجلاس حكام سايت تفسير "اسكات رايتر" كه تاكنون دقيق ترين اخبار را درباره نقشه‌های امريكا برای حمله نظامی به ايران منتشر كرده نوشت:
قطعنامه مصوبه شورای حكام برای ارجاع پرونده اتمی ايران به سازمان ملل به ظاهر زبان ديپلماسی را دنبال ميكند، ولی درحقيقت آن چيزی كمتر از جنگ با ايران نيست.
زمانی كه امريكا اراده كند به جنگ ايران خواهد رفت. تلاش اروپايی‌ها درزمينه كاهش تمايلات جنگ طلبی دولت بوش با ارجاع ايران به شورای امنيت‌بی‌نتيجه ماند و امريكا يك گام ديگر درجهت هدف نهائی خود كه جنگ عليه ايران است برداشت. امريكا با درس گيری از اختلافی كه برسر حمله به عراق بين اين كشور و اروپائی‌ها ايجاد شد، اين بار می‌كوشد به همه آنها نشان بدهد كه هيچ راه حلی جز حمله به ايران نيست و برای آنكه درعمل ببينيد امريكا درست می‌گويد، تمام راه حل‌ها را برويد اما به اين شرط كه از اول مصمم به جلوگيری از مسلح شدن ايران به سلاح اتمی باشيد. حتی تصميم اخير شورای حكام نيز در ادامه همين سياست امريكا بود. امريكا هنوز می‌خواهد آخرين راه حل‌های غير جنگی را پشت سر بگذارد تا برای حمله به ايران اجماع جهانی داشته باشد. اينست دليل سياست تهاجم گام به گام به ايران. جنگ عليه ايران حتی قبل از اشغال عراق طراحی شده بود. شايد آخرين مانع شروع اين جنگ، انتخابات آلمان بود. دولت بوش حالا متعقد است "مركل" و حزب او با تمايلی كه به همسوئی با امريكا دارد، حالا در هر دولتی كه در آلمان تشكيل شود دست بالا را دارد. بوش اشاره می‌كند كه نئومحافظه كاران آلمان جايگاه برتری می‌توانند در چرخه اقتصاد امريكا داشته باشند. آنها می‌توانند در ناتو قدرت نظامی امريكا را تقويت كنند و از قدرت گيری ارتش متحد اروپا جلوگيری كنند. امريكا و اسرائيل به اين قوای تقويتی نيازمندند. امريكا می‌خواهد جلوی باز شدن بازار "پترو – يورو" با حضور قدرتهای تازه‌ای چون هندوستان و چين بگيرد و اين ممكن نخواهد شد مگر با برتری مطلق در خاورميانه. حمله نظامی به ايران چنين راهی را می‌خواهد برای امريكا بگشايد. جنوب نفت خيز ايران طعمه خوبی است برای اين سياست.