pyknet پيك نت

بيانيه- برای ختم غائله
با يك حكم حكومتی
رئيس جمهور منصوب كنيد
با تهديد مردم دركدام كشورانتخابات برگزار می شود؟



ميرحسين موسوی می خواست
گربه را جلوی دروازه انتخابات بكشد
تلاش ناکام برای اختيارات
نيروی انتظامی و تلويزيون

هنر و انديشه


فستيوال فيلم
زنان
كارگردان جهان


3 فيلم ايرانی
درفستيوال فیلم كن


سانسور اعلام حضور درنمايشگاه كتاب

درويشيان:

می نويسم

پس، هستم!


بهرام بیضائی

اتفاق

خودش نمی افتد

خاطرات مسيح علی نژاد
از مجلس فرمايشی هفتم
"تاج خار"
منتشر شد


يك سالن
برای نمايش
تختخوابی
در يك بيمارستان
قطعه زمينی
برای خواب ابدی


هنر حاج آقا

روح الله
حسينيان

"خسرو"


فرزانه كابلی
من به آنكه
هنررامی شناسد
رای ميدهم


جائی
برای زندگی


مهرجوئی
نسل جديد
آگاه، اما
كم رمق است


پرستوئی
از پرده سينما
می رود
به صحنه تئاتر


هما روستا
از سالهای دور
بازگشت با نمايش "سانتاكروز"


سخنرانی فراهانی
جشن تئاتر
چهره پردازان

پشت صحنه


هفته تئاتر
آنها كه نبودند
ياد وتصويرشان بود!


به قلم علی نصيريان
تماشاخانه
منتشر شد


"جام تهی"
با صدای
" شجريان"


 
 

برا ی توقف غنی سازی اورانيوم
3 هفته به ايران
مهلت داده خواهد شد


سفر غافلگير كننده
"
كوندوليزا رايس" در كردستان عراق


سردار قاليباف به آن دليل خود را كانديدای رياست جمهوری كرده كه معتقد است در سامان بخشی به نيروی انتظامی موفق بوده است و صحبت هايش در باره اسكله های قاچاق چشم گير! چند اقدام نمايشی نيروی انتظامی در جريان سفرهای نوروزی، مشوق قاليباف و بيت رهبری برای آمدن وی به ميدان انتخابات رياست جمهوری شد. گردوخاك سفر نوروزی كه فرونشست، پرونده اداره اماكن و فعاليت های امنيتی موازی نيروی انتظامی باز شد و واكنش های عمومی نسبت به نشستن يك نظامی بر صندلی محمد خاتمی. سردار قاليباف و تيم فيلمبردار و مشاور و... او در اولين اقدام پيشگيرانه توانستند مطبوعات را ناچار به اجرای دستوری كننه كه بموجب آن هيچ نشريه ای تا برگزاری انتخابات رياست جمهوری حق انتشار عكس های قاليباف در لباس سرداری و فرماندهی نيروی انتظامی را ندارد. يعنی همين عكسی كه می بينيد و حالا شده عكس ممنوعه! اگر رئيس جمهور نظامی بداست، چرا به ميدان فرستاده شده و اگر خوب و خدمتگذار است چرا نبايد با همان لباس خدمتگذاری اش مردم او را بشناسند؟


نيروی انتظامی و بسيج

ارتش انتخاباتی قاليباف شده اند

دكتر معين در دانشكده فنی تهران

چهارپزشك اصلاح طلب برای

چهار بيماری كهنه قدرت در ايران

مرگ بر ضد ولايت "دوچه"

 عطاءالله مهاجراني                                                                          

292 دانشجو
ركورد خودكشی در دانشگاه ياسوج


با گرفتن متروی تهران از محسن هاشمی

شهردار زوركی تهران

هاشمی رفسنجانی را گاز گرفت

قاضی مرتضوی

عبدی را درزندان نگهداشت!

نامه 1180 دگرانديش ايرانی
عليه حمله نظامی امريكا

مردم ايران در دو دهه گذشته، بيشترين بها را برای كسب آزادی پرداخته اند و به رغم صدمات فراوان، كشتارهای دهه 50 و 60 ، قتل های زنجيره ای، سركوب كارگران، زحمتكشان و زنان و... برای بدست آوردن حقوق انسانی خود هيچ گاه از پای ننشسته اند. با اين همه، هر گونه مداخله نيروهای خارجی و قوای نظامی امپرياليستی را محكوم می كنند.


درتدارك حمله اتمی
بمب های نفوذگرامريكائی
برای حمله به انبارهای زيرزمينی


پيش ازانتخابات- پس ازانتخابات
اين كاش همه آقایان
همينجا كه الان هستند، درجا بزنند


دكتريزدی پس از ثبت نام رياست جمهوری
ايران برای آنكه "ايران" بماند
نيازمند يك "آشتی ملی” است


مصاحبه صالح نيك بخت، وكيل عباس عبدی

نامه دوم عباس عبدی به رهبران

همچنان محرمانه باقی مانده است


همايش " كودكان قربانيان فقر و خشونت" در كامياران


درصورت ادامه بی اعتنائی قوه قضائيه
دادخواهی 3 زندانی كرد ايرانی
به مجامع بين المللی ارجاع می شود


شهردار تهران
چون برف خوب پارو می كنم
می توانم رئيس جمهور شوم!


اعتصاب غذا
وبلاگ نويس در قل و زنجير

زيرنگاه نگران كاخ سفيد
امريكا لاتين و خاورميانه عربی
پنجره ها را به روی يكديگر می گشايند


زهرا اشراقي- نوه آيت الله خمينی
انتخابات و كانديداها
تا دقيقه 90، مردم دربی خبری می مانند

در نشست 150 دقيقه‏ای در شهر "كارلسيل پنسيلوانيا" بررسی شد
طرح "فتح متحد" برای
حمله نظامی- اتمی به ايران

از بمب های كوچك اتمی، كه از زير دريايی ها و يا سكوهای پرتاب متحرك شليك مي‏شوند استفاده خواهد شد. مركز فرماندهی "استرات كام" امريكا طرح حمله اتمی به تاسيسات نظامي- اتمی ايران را تهيه كرده و پايگاههای ارتش آمريكا (centcom) رهبری عمليات را خواهند داشت.


تاج زاده:
اين28 خرداد نبايد آن 28 مرداد شود


اتم را با "ع" می نويسند يا با "الف"؟
8 ميليون ايرانی
سواد خواندن و نوشتن ندارند


دبيركل جبهه مشاركت
مردم بيش از حمله امريكا نگران عملكرد شورای نگهبان اند

اصفهان و نطنز

پرونده اتمی ايران می رودبه شورای امنيت


برخلاف انتظاردست راستی ها
اصلاح طلب ها اين بار تيغ به چهره هاشمی نخواهند كشيد


مهدی كروبی، رئيس مجلس ششم
سهم رفسنجانی در بحران كشوربايد مشخص شود

يادآوريد!

مجتبی ها را می گويم

در خلوت تنهای زندان ها

  حنيف مزروعی                                             


 نماینده ایرانی تبار پارلمان هلند و مبتکر تلویزیون حقوق بشر پس از بازگشت از ايران:
بازجوئی رعب انگيز
خودسرانه نبود، دستور بود


نگاهی به سخنرانی "چاوز" در جهان "پورتوآلگره"
زنده باد دمكراسی
اما نه از نوع امريكائی

                                                                     "آلن وودز"- ترجمه: بهروز صفري


سهم خود را در بهره گیري از این روزنت بپردازید

این یگانه منبع درآمد پیک نت براي ادامه انتشار است.


 حساب بانكي پيك
S.G
.
Bardeh
 
Kontonr.: 277978300
 BLZ:100 700 24
 
DeutsheBank (Germany)

نشاني پستي پيك نت
 
KHMI
 
Postfach 210453
 10504 Berlin-Germany


    

 

26 ارديبهشت 1384 - 16 مه 2005


ازبكستان
سرنوشت
قرقيزستان
را خواهد يافت؟

مردم شهر انديجان در جمهوری ازبكستان، با حمله به زندان شهر، صدها زندانی را آزاد كردند. بدنبال اين اقدام شورش عمومی شهر را فرا گرفت و مردم ساختمان استانداری اين شهر را اشغال كردند. سركوب اين شورش توسط ارتش ازبكستان شمار زيادی كشته به همراه داشته است. نتيجه گيری از شورش مردم در انديجان هنوز بسيار زود است، اما آنچه مسلم است زمينه اين شورش، حتی اگر به گفته "اسلام كريم اف" رئيس جمهور مادام العمر ازبكستان از خارج هدايت شده باشند، اگر در جامعه بحران زده ازبكستان وجود نداشت، مردم چنين وسيع به ميدان نمی آمدند. فساد حكومتی و حكومت مافيائی در ازبكستان زمينه ساز شورش است، اما اين احتمال كه امريكا از اين زمينه استفاده كرده و دولتی مشابه دولت قرقيزستان را بر سر كار آورد و مواضع نظامی خود در اين گوشه از منطقه را تقويت كند نيز دور از ذهن نيست. دو سوم مردم ازبكستان در روستاها زندگی می كنند و باورهای مذهبی در آن قوی است.  البته در تاشكند پايتخت كشور شيوه زندگی مردم با ساير نواحی ازبكستان بسيار متفاوت است كه اين امر نوعی شكاف را ميان افراد غنی و فقرا بوجود آورده است. هرگونه انتقاد دردولت كريم اف منع شده است، خاصه اين كه در رسانه‌های جمعی جايی برای بحث و گفت‌وگو پيرامون اوضاع كشور وجود ندارد. حدود دوميليون نيروی كار ازبكستان در روسيه و يك ميليون در قزاقستان مشغول به كاراند. ازبكستان پرجمعيت‌ترين كشور آسيای ميانه است و دولت اين كشور با وجود ارتباطاتی كه با غرب دارد، بيش از بقيه كشورهای منطقه، سركوبگر تلقی مي‌شود. هزاران ازبك پشت مرزهای قرقيزستان و تاجيكستان اجتماع كرده اند تا به اين دو كشور مهاجرت كنند. مرز تاجيكستان بسته شده و دولت قرقيزستان تاكنون فقط چند صد تن را بعنوان مهاجر پذيرفته است. يك عضو پارلمان ازبكستان كه از منتقدان دولت كريم اف است، با تائيد تلويحی شورش مردم گفت:اين يك شورش صرفاً‌ اسلام‌گرا نيست، بلكه شورشی از سوی مردم عادی است كه ديگر تحمل رژيم كريم‌اف را ندارند.الكساندر ياكوونكو، سخنگوی وزارت امورخارجه فدراسيون روسيه نيز ضمن اعلام حمايت از دولت ازبكستان، گفت: «روسيه شورش برپا شده از سوی افراط‌گرايان در ازبكستان را كه برای دستيابی به اهداف سياسی با استفاده از روش‌های زورمدارانه و خشن موجب كشته‌شدن مردم بي‌گناه شده اند، محكوم مي‌كند.»


بوش در قفقاز
گرجستان
برج بلند ديده بانی
نظامی- نفتی امريكا

اومانیته-حسن زروکی-ترجمه پیک نت

 

بازديد بوش رييس جمهور آمريكا از تفليس حكايت از اراده آمريكا در جهت تضعيف نفوذ روسيه در اين منطقه مهم استراتژيك غنی از نظر ذخاير نفتی دارد. ايالات متحده قاطعانه تصميم گرفته جايگاه خود را در كشورهای جدا شده از اتحاد شوروی سابق تثبيت نمايد. پس از بازديد از لتونی، رييس جمهور آمريكا در ميان استقبال بيش از صدهزار نفر كه در ميدان مركزی شهر تفليس اجتماع كرده بودند به گرجستان سفر كرد. او به مثابه "قهرمان دمكراسی” در مقابل جمعيت نطقی غرايی كرد: " در ماههای اخير مردم دنيا در مقابل تحولات اميدوار كننده از بغداد تا بيروت و ... بی شك به تحسين وادارد شدند. اما قبل از انقلاب بنفش در عراق، انقلاب نارنجی در اُوكراين و انقلاب سبز در لبنان، انقلاب صورتی گرجستان به وقوع پيوست" بوش بعد از اين مقدمه در تمجيد از حوادث نوامبر 2003 گرجستان، رييس جمهور آمريكا به دو نكته ديگر پرداخت. او قبل از هر چيز پشتيبانی خود را از همتای گرجستانی اش در مخالفت با مسكو اعلام كرد و همچنين خواستار برچيده شدن پايگاه های نظامی روسيه در گرجستان شد و بدنبال آن خواستار همگرايی برگشت ناپذير گرجستان در ناتو شد. وی با انتقادی خفيف از عملكرد تفليس دررابطه با "اوستيای جنوبی” و "ابخازی” كه از همان فردای فروپاشی شوروی اعلام استقلال كرده و در مقابل يورش نظامی گرجستان ايستادگی كرده بودند، از پشتيبانی آشكار از تفليس در اين مورد خودداری كرد و اظهار داشت: "اين اختلافی است كه بايد توسط حكومت گرجستان و جدايی طلبان حل شود. ايالات متحده نمی تواند راه حلی را به طرفين تحميل نمايد و شما نيز خواستار چنين چيزی نيستيد". بوش با رد مسئله تجزيه گرجستان از رهبران اين كشور خواستار حل مسالمت آميز اين مشكل شد و خاطرنشان ساخت كه در جهت حل اختلافات در مجامع بين‌الملی به آنها كمك خواهد كرد. "مشاركت با تفليس" بر "منافع مشترك" مبتنی است. عبور لوله های نفتی و يا همكاری نظامی و اقتصادی كه بنحوی آشكار توسط رييس جمهور آمريكا تاييد شد. رفتاری كه ايالات متحده آمريكا در قبال رهبران جديد گرجستان اتخاذ نموده حاكی از استراتژی نفوذ اين كشور در كشورهای نفت خيز سابق شوروی با هدف در اختيار گرفتن اين ذخاير است. در حقيقت گرجستان نقش استراتژيكی مهمی را به خاطر عبور لوله های نفتی (باكو ، تفليس ، سيحون) از اين كشور كه در ماه سپتامبر آغاز به كار خواهد كرد بازی می كند. اين لوله ها بايد روزانه تا يك ميليون بشكه نفت خام را از دريای خزر به مديترانه، بدون عبور از ايران و روسيه منتقل نمايند. ايالات متحده آمريكا هم اكنون حضور گسترده ای در آسيای مركزی و قفقاز در مرزهای روسيه دارد و تقريبا در تمام جمهوری های شوروی سابق به استثنای قزاقستان دارای پايگاه نظامی می باشد و اميدوار است كه بتواند اين حضور خود را به مرزهای اروپايی روسيه گسترش دهد. بعد از سقوط "لئونيد كوچما" در اواكرايين، ايالات متحده آمريكا رويای سرنگونی رژيم كنونی روسيه سفيد(بلاروسي) را كه به قول بوش آخرين رژيم ديكتاتوری اروپاست و چرخش آن به سمت غرب را در سر می پروراند. روسيه با خشم و نوعی ناتوانی به اين استراتژی قدرتمند شدن هر چه بيشتر آمريكا در مناطقی كه سابقا تحت نفوذ آن بود می نگرد.


چين و كوبا
روابط خود را
تقويت می كنند

"تسزيا تسين لين" نماينده حزب كمونيست چين, پس از بازديد از مكزيك, روز 12 ماه مه برای ديدار رسمی و دوستانه چهارروزه ای به دعوت نماينده مجمع ملی حكومت ملی كوبا وارد هاوانا شد. وی طی سخنانی درفرودگاه هاوانا گفت كه كوبا كشور مهمی درآمريكای لاتين و درمنطقه كاراييب است. طی نيم قرن، حزب, دولت و مردم كوبا به پيروزی های عظيمی دردفاع از حق حاكميت دولتي, رشد اقتصاد ملي, افزايش سطح  زندگی مردم ودر ديگر جهات , دست يافته است.  دولت ومردم چين ازصميم قلب برای مردم كوبا آرزوی پيروزی های جديد در ساختمان سوسياليسم می كنند. در دوران كنونی مبادله و همكاری دوكشور درعرصه های مختلف، بی وقفه گسترش می يابند.


گرجستان
در دامان امريكا
عليه روسيه

"سرگئی لاورف" وزير امور خارجه روسيه در سخنرانی خود در دومای روسيه، به گرجستان هشدار داد: روسيه در صورتی كه مقامات گرجستان طرح هائی را عليه دو پايگاه روسی در خاك گرجستان به اجرا در آورند‌‏, دست روی دست نخواهد گذاشت. وزير خارجه روسيه تأكيد كرد: روسيه در مقابل باج‌‏گيری مقامات گرجستان در رابطه با مشكل عقب‌‏نشينی پايگاه‌‏های روسی از گرجستان تسليم نخواهد شد. ما اوضاع سياست داخلی گرجستان را دنبال مي‌‏كنيم؛ مذاكرات ادامه دارد و گرجستان تمام پيشنهادهای سازنده ما را مي‌‏داند.در همين حال رئيس پارلمان گرجستان تهديد كرد كه در صورت عدم پيشرفت در مذاكرات درباره تعيين جدول زمانی برای خروج نظاميان روسی از دو پايگاه در خاك گرجستان، طرح تحريم عليه اين پايگاه‌ به اجرا گذاشته خواهد شد. بر اساس قطعنامه صادر شده در پارلمان گرجستان دو پايگاه روسی در باتومی و آخالكالاكی تا ژانويه سال 2006 بايد تخليه شوند و اين در حالی است كه روسيه تاكيد مي‌‏كند كه دست‌‏كم تا 4 سال ديگر اين امر امكان‌‏ناپذير است.