آرایش ائتلاف شگفت انگیز

برای انتخابات پارلمانی فرانسه

گزارش "آذرنگ"

 

علیرغم سقوط اعتبار صدراعظم آلمان

رهبری ناتو در اروپا

به آلمان واگذار خواهد  شد؟

(پیک هفته ۱۰۹) ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵ ژوئن  ۲۰۲۴

 pyknet100@gmail.com


۲۶- ۲۳ خرداد

خبرهای
 سیاسی - اجتماعی


۲۶- ۲۳ خرداد

رویدادهای
منطقه و جهان


۲۶- ۲۳ خرداد

منتخب اخبار
هنری و فرهنگی


۲۶- ۲۳ خرداد

 منتخب اخبار
شهرستان ها


۲۶- ۲۳ خرداد

منتخب اخبار ورزشی


۲۶- ۲۳ خرداد

منتخب اخبار اقتصادی


رادیو پیک

۲۳ خرداد ۱۴۰۳

 


عنوان اول پیک نت ۲۶ خرداد

اگرمردم با انتخابات قهرکنند

نامزدهای طرفدار طرح

"نور"و"گور" برنده میشوند

تا یک هفته پیش، به ندرت کسی می توانست حدس بزند، انتخابات ریاست جمهوری، پس از مرگ رئیسی و هیات همراهش در جریان سقوط هلیکوپتر چنین مسیری را پیدا خواهد کرد که اکنون پیدا کرده است. تقریبا تمام اخبار ایران خلاصه شده در اخبار انتخاباتی. گوئی به یکباره همه یخ های ناامیدی که از اعتراضات سال ۹۸ بر جامعه سایه افکنده بود آب شد. بی شک تائید صلاحیت دکتر پزشکیان و ورود او به میدان این انتخابات نقشی تعیین کننده در این زمینه داشت. اما سادگی است اگر تصور شود، شورای نگهبان یک تصمیم اشتباه گرفت و یا کار از دست بیت رهبری در رفته است. اتفاقا برعکس، شورای نگهبان نگاه کرد به دست بلند بیت رهبری و بیت رهبری نیز کارگردان اصلی بود.  چنان که خیلی سریع چند اصلاح در مسیری که برای انتخابات در نظر گرفته شده بود صورت گرفت. از جمله توصیه به حقانیان برای کنار کشیدن خود از انتخابات. شاهدیم که از میان رد صلاحیت شدگان، او هیچ واکنشی در این زمینه از خود نشان نداد. رای نیآوردن او به منزله رای ندادن به رهبر جمهوری اسلامی بود زیرا در تمام سالهای گذشته او در مهم ترین حضورهای علی خامنه ای در کنار او بود. اینها حدس و گمان هائی است که شاید در آینده حداقل بخش هائی از آنها تائید شود. فعلا آنچه در برابر ما قرار دارد، انتخاباتی است که تنور آن روز به روز گرمتر می شود و نظام خود را از برابر مردم کنار کشیده تا آنها در انتخابات شرکت کنند. شاید مسئله، فقط کنار کشیدن نباشد، بلکه یک تجدید نظر اساسی در سیاست های اجتماعی در درجه اول و برخی سیاست های اقتصادی در بیت رهبری تدوین شده و گام های عملی آن با انتخابات ریاست جمهوری برداشته شده است. آیا در بیت رهبری شورایی برای نوعی رفرم و تجدید نظر در اداره مملکت بوجود آمده؟ آیا چند مصاحبه ای که درباره وضع جسمانی رهبر جمهوری اسلامی منتشر شده، حتی در صورت دستکاری در بخش هائی از آن  اتفاقی است؟ چرا دکتر مرندی در این ۳۰ سال اخیر که سرپرستی تیم پزشکی رهبر را داشت درباره سلامت رهبر مصاحبه تلویزیونی نکرده بود؟ آیا با این مصاحبه ها، افکار عمومی را آماده قبول رهبر جایگزین با برخی سیاست های نوین اجتماعی و اقتصادی می کنند؟ به هیچیک از این سئوالات نمی توان پاسخ صریح داد، اما همه آنها مطرح است.

اما درباره انتخاباتی که در پیش است و اگر مردم به پای صندوق های رای گیری آن بروند، با طرح احتمالی بیت رهبری برای برخی رفرم ها همراهی کرده اند:

 همه شواهد - تا اینجا- نشان میدهد که دکتر پزشکیان برنده این انتخابات است و عهده دار اجرای طرح هائی شده که یا خود حدس زده و یا شاید مستقیم با او در میان گذاشته شده است. آیا "آشتی ملی" از جمله مفاد این طرح که شاید تبدیل به رفرم بشود است؟ تا اینجا، چنین استنباط می شود. دراین آشتی ملی قرار است غربگرایان بر بخش هائی از دولت مسلط شوند؟ پاسخ مثبت به این سئوال بسیار دور از ذهن است، زیرا قطاری که روی ریل است به سمت شرق می رود اما نه با ایجاد تقابل با غرب. برخی ذوق زدگی های غربگرایان اصلاح طلب قدیمی را نباید جدی تلقی کرد. ابراهیم رئیسی راننده ناتوان این قطار بود و بیم تبدیل شدنش به انورالسادات مصر، پس از مرگ ناگهانی جمال عبدالناصر- هم می رفت. آیا پزشکیان قطار را در مسیر تعیین شده خواهد توانست هدایت کند؟ فعلا تمام صحبت های اوعلیه محدودیت های اجتماعی است که زنان قربانی اول آن بوده اند و در عرصه اقتصادی نیز به سود محرومان جامعه وعلیه نظام طبقاتی حاکم. او با صراحت از غلط بودن تقسیم جامعه به خودی و غیر خودی سخن نمی گوید، اما محتوای حرف هایش علیه این تقسیم بندی مخرب است. همین تقسیم بندی و مرزبندی های مکتبی و غیر مکتبی باعث رانت خواری و فساد و غارت و دزدی شد و نا لایق ترین افراد سکاندار مملکت. تا اینجا، آنچه از سخنان او استنباط می شود همین است. درباره سیاست خارجی تاکنون چیزی نگفته که خلاف نگاه به شرق باشد، گرچه از تعامل با جهان و پرهیز از تنش زائی گفته و بر آن تاکید نیز کرده است.

این فراز ها از سخنان روزهای اخیر او را نمی توان مثبت ارزیابی نکرد:

- نمی‌گویم همه مشکلات را حل خواهم کرد اما با مشارکت مردم و همکاری با نخبگان و سرمایه‌گذاران مملکت را از بحران خارج می‌کنیم.

- دختران و پسران ما با ما مشکل پیدا کرده اند.  مدرسه و مسجد و ادارۀ جوانان که دراختیار ما بود. آمریکایی‌ها را که بیرون کرده بودیم. چه کردیم که جوانان ما این‌طور شده‌اند؟ هرچه قدر تندروی کنیم از هدفمان دورتر می‌شویم.

در کنار این سخنان، آخرین اظهار نظر وزیر کشور دولت رئیسی و فرمانده کل نیروی انتظامی که زیر نظر وزیر کشور قرار دارد و همچنین تازه ترین وعده انتخاباتی سعید جلیلی را بخوانید:

جلیلی: دولت من مطابق قانون طرح نور (تحمیل حجاب) را اجرا می کند!

 سردار وحیدی وزیر کشور: طرح نور از بزرگترین افتخارات نیروی انتظامی است

سردار رادان فرمانده کل نیروی انتظامی: دشمن بدنبال گرفتن 2 بال حیا و غیرت از مردم بود که با طرح نور ناکام ماند.

مردم باید بین این دو طرز فکر (پزشکیان و بازماندگان دولت ابراهیم رئیسی) انتخاب کنند و اگر غفلت کنند و قهر با صندوق را ادامه بدهند طرفداران "طرح نور" برنده می شوند.


آنها که این پیشنهادها را رد کنند مسئول خون ریزیهای آینده اند

پیشنهاد توام با تهدید پوتین

برای خاتمه جنگ اوکراین


سرمقاله ۹۲۹

هرکسی از ظن خود شده

موافق و مخالف پزشکیان


عنوان اول پیک نت ۲۲ خرداد

ورود پزشکیان به انتخابات

آبی شد در لانه مورچگان


دکتر مرندی:

سلامت رهبر ج. اسلامی

تا زمستان با دارو تضمین شده

 

کامران نجف زاده، خبرنگاری و گزارش نویس سابق صدا و سیما که اکنون یک سایت ویژه خبری در داخل کشور دارد، مصاحبه ای با دکتر مرندی پزشک مخصوص رهبر جمهوری اسلامی کرده و منتشر ساخته است.

دکتر مرندی در پاسخ به سئوال نجف زاده که نسبت به سلامت رهبر جمهوری اسلامی ابراز نگرانی و در این باره سئوالی را مطرح کرده بود گفت:

«سلامت رهبری تا زمستان امسال، یعنی ۸-۹ ماه دیگر، با رسیدگی‌ها و داروهای تجویز شده، تضمین است.  بعد از آن هم دعاهای مردم حتما کارساز خواهد شد. بنابراین جای نگرانی نیست.»

این مصاحبه در برنامه "برمودا" با عکس بالا منتشر شد اما چند ساعت بعد حذف شد.

برمودا یک برنامهٔ گفت‌وگو محور (تاک شو) است که «محسن نجفی سولاری» تهیه ‌کننده و «فؤاد صفاریان‌پور» کارگردان آنست و «کامران نجف‌زاده»، مجری برنامه خبری و گفتگوهای آن.

نجف زاده همچنین سرپرستی گروه نویسندگان این تلویزیون که روی شبکه نسیم پخش می شود را نیز برعهده دارد.

https://t.me/joinchat/AAAAAEEhqxx3Z00nJrdwFg


عنوان اول پیک نت ۲۳ خرداد

درانتخابات ریاست‌جمهوری

دو انتخاب بیشتر نداریم!

آیا انتخابات ریاست جمهوری مهندسی شده تنظیم شده و برگزار خواهد شد؟

پاسخ می تواند مثبت باشد، اما تنها نگاهی مختصر به آنچه که در کشور می گذرد به این پاسخ مثبت یک صفت هم می تواند اضافه شود.

بموجب این صفت، این مهندسی می تواند مثبت باشد، چنان که مهندسی انتخابات سال ۸۸ منفی و مخرب بود.

ما چه خوشمان بیاید و چه خوشمان نیاید، چه موافق باشیم و چه مخالف، فعلا آنچه روی میز قرار گرفته همین لیست ۶ نفره نامزدهای انتخاباتی است. یا باید پشت به صندوق های رای کرد و به تحریمی ها پیوست و یا باید در آن شرکت کرد. خارج از این دو امکان وجود ندارد.

تحریم علاوه بر ریختن آب به آسیاب براندازان خارج از کشور، تقویت رانت خواران و حجتیه اندیشان در داخل است و شرکت در انتخابات و بهره گرفتن از فرصت، هم به ضرر آن دو گروه است و هم از میان آن ۶ تن فردی را انتخاب کرده ایم که با مردم بیگانه نیست. ما از این جمع شش نفره دکتر پزشکیان را از تبار آن ۵ نفر دیگر نمیدانیم.

چرا مهندسی انتخابات می تواند مثبت باشد؟

به این دلیل ساده که احتمالا در راس نظام راه حلی برای برون رفت از بن بست بی اعتمادی مطلق مردم به حکومت اندیشیده شده است. این راه حل دو نتیجه دارد:

۱- برانگیختن امید مردم به تحول اقتصادی و اجتماعی در چارچوب سیاست راهبردی نظام در نگاه به شرق.

۲- نا امیدی غرب و در راس آن امریکا از انفجار اجتماعی و بهره گیری از این انفجار برای متلاشی کردن و تجزیه ایران.

درباره موقعیت پزشکیان در عنوان اول شماره روز گذشته پیک نت، به نکاتی اشاره کردیم که امیدواریم خوانندگان پیک نت به آنها توجه کرده باشند. از جمله مسئله بسیار مهم آذربایجانی بودن پزشکیان و نقشه هائی که در جمهوری آذربایجان برای ایران کشیده اند. ما توصیه می کنیم عنوان اول روز گذاشته را اگر خوانده اید هم یکبار دیگر آن را با دقت بخوانید.

شاید برخی خوانندگان دارای حسن نیت، از ما خرده بگیرند که عجله می کنیم. به این افراد باید فرصت بسیار کم تا برگزاری انتخابات را یادآور شد و گفت: دوستان عزیز! لباس بعد از عید، به درد "منار" می خورد!


سخنرانی زلنسکی در مجلس آلمان

دو حزب پارلمان آلمان

سخنرانی زلنسکی را بایکوت کردند


راه توده ۹۲۹ منتشر شد!

هفته نامه راه توده - شماره ۹۲۹ (چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳)- منتشر شد و مطالب آن علاوه بر سایت این نشریه، روی فیسبوک و کانال تلگرام راه توده نیز قرار گرفت. گزارش این شماره، آخرین بخش مرور رویدادهای ایران از انقلاب مشروطه تا انقلاب ۵۷ و سقوط رژیم شاه است. سرمقاله این شماره نگاهی است به انتخابات ریاست جمهوری و ضرورت شرکت در آن.

 در همین شماره مطالب دیگری را با عناوین زیر می خوانید:

مذاکره با امریکا چه سمت و سوئی باید داشته باشد؟، سقوط رژیم شاه از پادگانهای نظامی آغاز شد، قدرت دریائی روسیه در قطب شمال، نبوغ لنین در سخن گفتن به زبان مردم، روسیه از خاکستر اتحاد شوروی برخاست، مخالفان سیاست مکرون انتخابات پارلمان اروپا را بردند، مردم مکزیک رهبری کشو را به یک رئیس جمهور چپ سپردند، جاسوسی اسرائیل ازدیوان بین المللی کیفری لاهه، کره شمالی آنگونه که هست نه آنگونه که غرب تبلیغ می کند،  بالاخره بخشی از کتاب خاطرات شعبان جعفری درباره شورش ۱۵ خرداد.

تلگرام راه توده: https://telegram.me/rahetudeh


رادیو پیک

۲۳ خرداد ۱۴۰۳

رادیو پیک"، با هدف نگاهی متفاوت از دیگر رسانه های فارسی زبان داخل و خارج از کشور، نسبت به رویدادهای ایران و جهان راه اندازی شده است.
این رادیو هر چهارشنبه روی "یوتیوب" به روز می شود. برای حمایت از آن، اگر امکان آبونمان را دارید تاخیر نکنید و اگر چنین امکانی را ندارید، ابتدائی ترین و ساده ترین کمکی که می توانید بکنید لایک کردن آن در یوتیوب و عضویت در آن با انتخاب گزینه "Subscribe"است.
توصیه می کنیم، نه تنها خود شنونده پیگیر این رادیو باشید، بلکه آن را به اشتراک بگذارید و شنیدن آن را به دیگران نیز توصیه کنید. آرشیو رادیو پیک نیز، امکان دسترسی شما به برنامه های هفته های گذشته را میدهد.
در برنامه این هفته چهارشنبه ۲۳ خرداد مطالب زیر را همراه با عکسها و فیلم های مربوط به آنها می بینید و می شنوید:
 

- وزن کشی در انتخابات ریاست جمهوری

- آیا دولت رئیسی طرفدار گردش به شرق بود؟

- ملودی های خارجی که تبدیل

به آهنگ های فراموش  نشدنی ایرانی شدند

- آرزوی يك نسل برای رفتن - رسيدن - تازه شدن

- چه زمانی از خواب برخواهیم خاست؟

- چند خبر کوتاه و تفسیر آنها

- تاثیر پذیری شعر ایران از دو رویداد سیاهکل و قتل عام ۶۷

- مقاله تحلیلی الکساندر سلادکوف در سایت راشا تودی

- چگونه می توان از مرگ انتظامی سخن گفت؟

- متحدان منطقه ای روسیه نیز

آماده حمله به اهداف امریکا و اروپا می شوند

- طبری را شکنجه مسلمان کرد و یا مصباح یزدی؟

- پسر واعظ اصفهانی

از ترس سرنوشت پدرش از ایران مهاجرت کرد

- آگاهی مردم و سرعت تحولات به طالبان فرصت خواهد داد؟

- سیاست متوازن پایان یافته


عنوان اول پیک نت ۲۱ خرداد
از ۶ نامزد تائید شده
شانس کدامیک بیشتراست؟


پخش مصاحبه دادکان از سیما

حرف امروز مردم ایران

همان است که دادکان می گوید


در امریکای لاتین و دریای سرخ

روسیه بی سر و صدا

امریکا را محاصره‌ اتمی‌می‌کند


در صورت حمله به روسیه

رمانی، لهستان و آلمان

اهداف‌ بمب‌های‌تاکتیکی‌روسیه‌اند


راست افراطی اروپا

طرفدارهمکاری با روسیه‌است

راشا تودی- ترجمه نعمت بوستانی


سعید لیلاز:

تائید صلاحیت پزشکیان

دریچه امید به انتخابات است


یاشار سلطانی، صبا آذرپیک و رائفی پور

سه افشاگر و پرسش کننده

احضار و زندانی شدند!


بموجب نتایج بدست آمده در فرانسه و آلمان

پیروزی مخالفان سیاست جنگی

در انتخابات پارلمان اروپا


اجلاس اقتصادی سن پترزبورگ

امریکا با دلار بی پشتوانه

مشغول غارت جهان است


نخست وزیر از ترور جان بدر برده اسلواکی:

اسلواکی وارد ماجراجوئی

علیه روسیه نخواهد شد!


عنوان اول پیک نت ۲۰ خرداد

اسرائیل رفت در لیست

کودک کشی سازمان ملل!


مصاحبه پوتین با خبرنگاران خارجی

امریکا از برجام خارج شده

به ایران می گویند پایبند باش!


آلمان از شکست در دو جنگ جهانی درس نگرفت

جنگ اوکراین ادامه

جنگ دوم جهانی است!


راه حلی که روسیه

برای مقابله با غرب دارد!

الکساندر سلادکوف- راشا تودی



 جستجو در پیک نت

آدرس ای میل ویژه pay pal

4peiknet@gmail.com

 

 


آرشیو

در یوتیوب

-----------------

کدام مطلب پیک نت روزگذشته بیشترین

 خواننده را داشت؟

خبر مصاحبه دکتر مرندی درباره سلامت رهبر جمهوری اسلامی، که در پیک نت چهارشنبه منتشر شد، روی تلگرام این روزنت نزدیک به 11 هزار خواننده داشت. روی صفحه فیسبوک پیک نت بیشترین خواننده را عنوان اول داشت که روی 11 فیسبوک خوانندگان آن نیز به اشتراک گذاشته شد.

---------------

 فیسبوک پیک نت


---------------

تلگرام پیک نت